Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba bat 1 Eylül ekler misin. Hakkimizda hayirlisi olsun inşallah

Daha sonradan yazdım canım ne yazikki kimyasal.gebelik geçirdim canim devam etmedi hamileligim
Ah canım benimmmm ya üzdüm seni kusura bakma eylüle gelmiştim bende şöyle bi listeye bakıyım dedim kimlerle batım aynı diye senin ismini görünce sordum inan görmedim yoksa yazmazdım Umarım Eylül Şansımız olur

Estagfurullah olur mu oyle sey canim.insallah inşallah eylül bizim.ayimiz olacak inanıyorum ☺

Kızlar merhaba foruma yeni üye oldum, ve bu sabah hamile olduğumu öğrendim. Belki birilerine faydası dokunur diye süreçten biraz bahsetmek istiyorum. Geçen yıl çikolata kisti ameliyatı oldum. Mayıs ayına kadar korundum ve sonra bi bebişimiz olsun istedik. Mayıs başında korunmayı bıraktım ilaç kullanıyordum. Düzenli beslenmeye dikkat ettim tavuk konserve gazlı içeçek kahve tüketmedim olabildiğince sağlıklı beslendim. İlişkiden sonra da bi onbeş dk kadar uzandım. Yumurtlama haftalarım tatlı tüketmemeye gayret ettim ve incir yedim. 28 günde bir adet oluyordum ve düzenliydi şaşması pek olmaz. Pekiiii nasıl anladım? Biliyorum ki yumurtlamadan sonra ki süreçte sabretmek çok zor. Ben düne kadar iki erken gebelik yaptım yumurtlamadan sonra ve negatifti. Ama dün üçüncü erken gebeliği yaptım ve silik hayalet gibi bir çizgi vardı eşim öyle zor gördü ki şizofren miyim ya da çizgiyi görmek için psikolojimimi zorluyorum artık diye kendimden korktum. Neyse gece eşim tekrar erken gebelik testi aldı nöbetçi eczaneden ve yap diye tutturdu :) sabaha sabredicez dedim en net o zaman çıkar. Ve rüyamda çift cizgiydi:) sabah beş buçukta uyandım ve dayanamayıp test yaptım hemen ikinci çizgi çıktı :))) üçüncü testi niye mi yaptım çünkü son bir haftadır ara ara başım dönüyor midem bulanıyor gözlerim kararıyor ve fena gazım oluyor. Bide sanırım hissettim. Arkadaşım üçüncü testi alırken deli gözüyle baktı bana. Ve arkadaşlar göğüslerim normal adet dönemine doğru çok hassaslaşır ama sıkmama rağmen acımamaları beni meraklandırdı. Suan böyle garip bi sızı var o kadar. Bide kasıklarıma ara ara hafif ağrılar girdi. Sürekli yorgunum ve uykum var ayrıca tatlıyı deli gibi yiyen ben tatlı görmek istemiyorum :) belirtiler, geçirdiğim kist ve ameliyattan sonra gebe kalmam belki birilerine yol gösterir :) sevgilerle

Merhaba kızlar adetim biteli 3 gün oldu ama iki gündür hafif kahverengi akıntı geliyor bu normal mi daha önce hiç yaşamadım

Beni de 23 eylül için yazabilir misiniz? Denemelerde 3. Sefere geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…