Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah herhangi bir sorun var miydi? Ve ilk tedaviniz mi?
Şükür hiç bi sorun yok canım, birkaç farklı doktora gittim hepsi herşey gayet normal dedi. Evet İlk tedavi ilk defa kullanıyorum klomeni. Olmazsa bir ay sonra yine aynı tedaviye devam ederiz dedi doktor .
Sizde sorun var mı?

Benim daha önce aşılamam olmuştu menopur iğne kullanmıştım başarısız oldu malesef. Klomeni ilk kullanisim . Bende herhangi bir sorun yok eşimin degerleri düşük biraz , bu ayda eşimin test sonuçlarına gore aşılama yapılacak.

Evet hepsi bir arada daha etkili gibi, klomen, çatlama iğnesi ve aşılama. En yakın zamanda bizlerde düze çıkıp rahat nefes alacağız inşallah

Ben gecen ay kimyasal gebelik yaşadım o yüzden belki de sabirsizim akinti dünden beri var ama test hala koyu değil ne zaman olur ki acaba
Ben de yarın tekrar bakıcam ama akıntım bel ağrım başladı ovulasyon testim de böyle çıktı bugün

Eklentiler

• 3E316A8D-1CE6-4D53-8DF3-0EBC50AEA08F.jpeg
    112 KB · Görüntüleme: 45
Benide eklermisiniz. Bat 20.09.2020.
Bu ay diaformin ve inofolik kullanmaya başladım. Eylül’de olacak inanıyorum

Herkese merhabalar adet tarihlerim düzenli değildir ama genelde 23-28 gün arası olur. Bat kesin olmamakla birlikte 08.09.2020 diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…