- 13 Temmuz 2020
- 185
- 81
- 13
- 32
Tsk ederim cnmEkledim canim
Insallah kuzum herkesten guzel haberler alirizTsk ederim cnmhepimiz hakkinda hayirlisi olsun
Benim de bu ay ilk defa oldu hatta sol kasığımda ağrı oldu ama bugün geçtiBendede her ay oluyor basinda ve sonunda normal birsey
Ekledim24 eylül bat benide eklermisiniz :)
Hep oyle zaten dinlemekten vazgecsek daha cabuk kavusucaz aslinda ama nerdeeeBenim de bu ay ilk defa oldu hatta sol kasığımda ağrı oldu ama bugün geçtiayy gebelik düşünmeye başladıktan sonra vucudumu cok dinlemeye başladım
Bu ay daha yumurtlamadim bile ama çok bulantım varBenim de bu ay ilk defa oldu hatta sol kasığımda ağrı oldu ama bugün geçtiayy gebelik düşünmeye başladıktan sonra vucudumu cok dinlemeye başladım
Aynı ben bulantı canım garip garip sevmediğim seyleri istemesiBu ay daha yumurtlamadim bile ama çok bulantım var
Ekledim tatlimBenide ekler misiniz ? 19 Eylül bat
Bata 5 gun var ama ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi varBu ay daha yumurtlamadim bile ama çok bulantım var
O zaman bence umut varBata 5 gun var ama ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var
Evet daha 5 gün olması umut var bazı insanlar da hic belirti olmayabiliyorBata 5 gun var ama ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var
Beklenen adet tarihiMerhaba Bat ne demek oluyor
O zaman bence umut var
Umut herzaman var zatenEvet daha 5 gün olması umut var bazı insanlar da hic belirti olmayabiliyor☺❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?