• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklenen adet tarihinden 14 çıkarınca yumurtlama gününü hesaplarsın. Adetlerin düzenliyse hesaplaması kolay ama erken ya da geç yumurtlama da olabiliyor tabi

Hanımlar sizce bu peak mi yoksa biraz daha koyulaşacak mı? Adetimin 14.günü cmt aslında

Eklentiler

• IMG_20200827_200428.jpg
    IMG_20200827_200428.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 58
Merhabaaaa bende çok bebek istiyorum bu ay benide ekler misiniz 16 Eylül fakat biraz sıkıntılarım var

Ben ovu testi yaptım adetin 8.gunu hafifi silik 2 çizgi vardı sonraki 3 gün arka arkaya silik çizgi bile çıkmadı acaba neden

Aslinda tam bitikde değildi hani son damlalar diyelim 😁 sipariş verdim 2 güne gelirse devam edecem geçen ayda 8 gün gecikmişti

Günaydın canım 🤗 hiç hamilelik belirtisi yok gibi yumurtlama zamanı tahmin ettiğim günleri gün aşırı 3 kez değerlendirdik ☺ Akıntım var çok hatta açık kahve bi akıntı bİle geldi adet başlıyor sandım
Insallah yerlesme lekelenmesidir o akinti :dua: bendede hicbir belirti yok beklemedeyim ya nasip artik

Vücutta her zaman lh salınımı olur deniyor ama. Benim ovu testim hep tek çizgi hiç silik bile değil bende sıkıntı mı var acaba

Günaydın canım 🤗 hiç hamilelik belirtisi yok gibi yumurtlama zamanı tahmin ettiğim günleri gün aşırı 3 kez değerlendirdik ☺️ Akıntım var çok hatta açık kahve bi akıntı bİle geldi adet başlıyor sandım
Yumurtlama günlerini nasıl hesapladiniz

Back