Yeni ay yeni umut diyoruz ozamanBenimde bu ay olmadı adet oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni ay yeni umut diyoruz ozamanBenimde bu ay olmadı adet oldum
Ekledim canimMrb ben bu ay aşılama yaptım bat 3 Eylül beni de ekler misiniz listeye
23 eylülBatlarinizi soyleyin kizlarda yazalim
Ovulasyon testi kullanabilirsin. Ben bu ay o şekilde öğrendim yumurtlamamı. Önceden adetim düzensizleşmişti hep kaçırdım yumurtlama döneminiSevgili hanimlar yumurtlama gününu nasil hesapliyorsunuz.bugün regl 2. Gunundeyim.
Ekledim canim23 eylül
Bu hangi testEki Görüntüle 2679075
Adetimin 19. Günü bugün pik gördüm çok şükür bir an hiç yumurtlamayacam bu ay sanmıştım 14 gün sonra hayırlı haberi veririm inşallah arkadaşlar
T cizgisinin C kadar koyulasmasi gerek sanirimHanımlar sizce bu peak mi yoksa biraz daha koyulaşacak mı? Adetimin 14.günü cmt aslında
Kimi kadinlarda adet bitimi ovulasyon oluyormus oyle olabilir belkiBen ovu testi yaptım adetin 8.gunu hafifi silik 2 çizgi vardı sonraki 3 gün arka arkaya silik çizgi bile çıkmadı acaba neden
Günaydın canım hiç hamilelik belirtisi yok gibi yumurtlama zamanı tahmin ettiğim günleri gün aşırı 3 kez değerlendirdik Akıntım var çok hatta açık kahve bi akıntı bİle geldi adet başlıyor sandım
Insallah yerlesme lekelenmesidir o akinti bendede hicbir belirti yok beklemedeyim ya nasip artikGünaydın canım hiç hamilelik belirtisi yok gibi yumurtlama zamanı tahmin ettiğim günleri gün aşırı 3 kez değerlendirdik ☺ Akıntım var çok hatta açık kahve bi akıntı bİle geldi adet başlıyor sandım
Yumurtlama günlerini nasıl hesapladinizGünaydın canım hiç hamilelik belirtisi yok gibi yumurtlama zamanı tahmin ettiğim günleri gün aşırı 3 kez değerlendirdik Akıntım var çok hatta açık kahve bi akıntı bİle geldi adet başlıyor sandım