Ekledim tatlim23 eylül canım
Yazayim kuzum ☺ ama insallah olmazsinAguatos bat a son 2 gün ama Bende bu basliga geliyorum galiba yakinda. Regl sancısı gümbür gümbür simdiden yazdirayim adimi madem. Bat 16 Eylül. Yaz listeye kaptanim.❣
Ekledim canimBat 12 Eylül beni de ekler misiniz
Gecmis olsun cok nasil anladiniz kimyasal oldugunu. Bildigim kadari ile yumurtlamayi etkilemiyor hatta vucudu hamilelige hazirliyorKızlar ay kimyasal gebelik geçirdim bat 7 eylül ama endişe ediyorum ama yumurtlamami engeller mi bu kimyasal gebelik
Yazdim canim hayirlisi bakalim ☺Transfer oldum eylüleKesin bat tarihi yok, ama biz 16 eylül yapalım))
Kimyasal gecirenler daha cabuk hamile kaliyorlar canimKızlar ay kimyasal gebelik geçirdim bat 7 eylül ama endişe ediyorum ama yumurtlamami engeller mi bu kimyasal gebelik
Bat kac canim ? Insallah hepimize nasip olur bol gebisli bir ay olur umarimMerhaba arkadaşlar beni de ekleyin...bu ay olmadı nasipse eylülde...hepimize hayırlı olsun şimdiden...
canım bu ay daha adetim gelmedi ama tahmini bat 23 eylül yazalımBat kac canim ? Insallah hepimize nasip olur bol gebisli bir ay olur umarim
Yazdim canim hayirlisi olsuncanım bu ay daha adetim gelmedi ama tahmini bat 23 eylül yazalım
Insallah insallah canim hiç unutamiyorum hala etkisindeyim bu kadar etkileneceğimi hiç dusunmezdimKimyasal gecirenler daha cabuk hamile kaliyorlar canim
Cok tesekkur ederim beta hcg duzenli olarak düşmeye basladi zaten duzenli yükseliş olmadi doktor ya dis gebelik ya kimyasal dedi sonra 2 gunde bir kan verdim düşüş duzenli olunca kimyasal dediGecmis olsun cok nasil anladiniz kimyasal oldugunu. Bildigim kadari ile yumurtlamayi etkilemiyor hatta vucudu hamilelige hazirliyor
Ekledim guzelimMerhabalar, beni de ekler misiniz bat 5 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?