Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

agustos yandı kül oldu malesef

BBir küçük eylül hayalleri sardı ruhumu
9 eylül Bat tarihim rabbım hayırlısını nasıp etsın hepımız ıcın

Bende büyük ihtimalle aranıza katilicam bata 2 gün var bu sabah test yaptım negatif

Yapmadım canım takip . Mayis ayında düşük yaptım ondan sonraki reglilerim biraz duzensizlesti inşaallah bu aydan sonra yapmayı düşünüyorum
Gecmis olsun duzelir canim merak etme kizimdan once bende bir dusuk yasadim arti 2 bebegiminde kalbi durmustu sonrasinda simdi bilmis bilmis konusan kizim oldu ☺

Bende düşünüyrm ama kürtajdan sonra ikinci adetim 20 gün gecikti gebelik yok. Temmuzun 27 sinde adet olmam lazımdı olmadım ve Ağustos 27 gelicek nerdeyse ne yapıcağımı bilmyrm

Ağustostan buraya transfer oldum bat 14 eylül benide ekler misinizzzzz yeni ay yeni umutlar diyelim o zaman

Gecmis olsun duzelir canim merak etme kizimdan once bende bir dusuk yasadim arti 2 bebegiminde kalbi durmustu sonrasinda simdi bilmis bilmis konusan kizim oldu ☺
Yaaaa Allah bağışlasın benim de olur mu acaba bilmiş bilmiş konuşan kızım 2 kürtajım var uzaktan takip ediyorum konuyu..Eylül ayı inşallah bana uğuruyla gelir meleğimi getirir

Yaaaa Allah bağışlasın benim de olur mu acaba bilmiş bilmiş konuşan kızım 2 kürtajım var uzaktan takip ediyorum konuyu..Eylül ayı inşallah bana uğuruyla gelir meleğimi getirir
Sagol canim ☺ olur niye olmasin sabret sukret ve bekle hic umudumu yitirmedim ben Allah bana daha iyisini verecek onun icin bu benim sinavim dedim sukur oylede oldu. Insallah seninde gonlunce olur hersey kurtaj sebebi neydi peki ?

Sagol canim ☺ olur niye olmasin sabret sukret ve bekle hic umudumu yitirmedim ben Allah bana daha iyisini verecek onun icin bu benim sinavim dedim sukur oylede oldu. Insallah seninde gonlunce olur hersey kurtaj sebebi neydi peki ?
Amin inşallah Ikisini de sağlıksız gebelik nedeniyle kaybettim..gelişimleri 6. haftada durdu ileriye geçemedi..Hafif pıhtılaşma eğilimim de var ama ikinci gebelikte tedavisini almıştım zaten..Tekrar denemek için Eylül ayını bekliyorum Korkudan ödüm kopsa da inanmaktan vazgeçmeyeceğim

Ne guzel tedavide olmusun annesini fazla bekletmez artik kuzucuk merak etme sen
Bende rubella ( kizamikcik) dan dolayi bebeklerim yasamiyordu torch testi yaptirinca anlasildi 3 ay tedavi gordum sonrasinda kizim oldu suan 7 yasinda kardes istiyoruz insallah nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…