Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi gidiyor kuzum sende durumlar nasil aysonu yaklasiyor
Eh işte, evet bat 8 Eylül 20 gün kaldı inan hiç düşünmek bile istemiyorum. Bakalım bu ay eşime bol bol takviye vermek istiyorum, belki işe yarar. Sen neler yapıyorsun

Eh işte, evet bat 8 Eylül 20 gün kaldı inan hiç düşünmek bile istemiyorum. Bakalım bu ay eşime bol bol takviye vermek istiyorum, belki işe yarar. Sen neler yapıyorsun
Benim bat 1 eylul bekliyorum az kaldi gecen gun aklima geldi onceki hamileliklerimden once corekotu yagi iciyordum sabahlari ac karnina uremeye yardimci oluyor diye olmazsa onu yapmayi dusunuyorum.

Benim bat 1 eylul bekliyorum az kaldi gecen gun aklima geldi onceki hamileliklerimden once corekotu yagi iciyordum sabahlari ac karnina uremeye yardimci oluyor diye olmazsa onu yapmayi dusunuyorum.
Canım sen kaç düşük yaptın ki? Sorununuz neydi

Beklenen adet beni üzmeden geldi inşallah sağlıklı bebeğim de beni üzmeden gelir Beni de ekler misin bat 20 Eylül

ün başladım klomene adetimin 5. Günü fakat adetimin bugün bitmesi lazımdı ama fazlasıyla kanamam geliyor, bi sıkıntı mı vardır dersiniz. Daha 1. Hapı içerkenden böyle birşey olabilir mi ki?
Sanmam. Son denememde adetliyken başlamıştım. Normal devam etdi. Kanama çoksa doktorunuza danışın. Klomen etkilemez onu bence.

Kızlar merhaba, adetin 6. gününden itibaren ovulasyon testi yapıyorum bugün 14. gün, testim bu şekilde, ilk defa böyle bir koyuluk yakaladım bu pik mi oluyor acaba? Eğer pik ise nasıl değerlendirmeliyim, dün birliktelik oldu bugün de olmalı mı acaba?

Eklentiler

• EABB208E-CFE0-44B0-8831-DE8A07BB6960.jpeg
    48,6 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba pik olmuş canım eğer sperm sorunu yoksa bugünü ve sonraki 2 günü değerlendirin diyorlar, inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…