Gecmis olsun tatlim etkilenmen normal canim anliyorum seni umarim en kisa zamanda guzel haberinide alirizInsallah insallah canim hiç unutamiyorum hala etkisindeyim bu kadar etkileneceğimi hiç dusunmezdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun tatlim etkilenmen normal canim anliyorum seni umarim en kisa zamanda guzel haberinide alirizInsallah insallah canim hiç unutamiyorum hala etkisindeyim bu kadar etkileneceğimi hiç dusunmezdim
Insallah canim cok sagolGecmis olsun tatlim etkilenmen normal canim anliyorum seni umarim en kisa zamanda guzel haberinide aliriz
Iyi gidiyor kuzum sende durumlar nasil aysonu yaklasiyorNasılsınız kızlar nasil gidiyor bakalım
Eh işte, evet bat 8 Eylül 20 gün kaldı inan hiç düşünmek bile istemiyorum. Bakalım bu ay eşime bol bol takviye vermek istiyorum, belki işe yarar. Sen neler yapıyorsunIyi gidiyor kuzum sende durumlar nasil aysonu yaklasiyor
Benim bat 1 eylul bekliyorum az kaldi gecen gun aklima geldi onceki hamileliklerimden once corekotu yagi iciyordum sabahlari ac karnina uremeye yardimci oluyor diye olmazsa onu yapmayi dusunuyorum.Eh işte, evet bat 8 Eylül 20 gün kaldı inan hiç düşünmek bile istemiyorum. Bakalım bu ay eşime bol bol takviye vermek istiyorum, belki işe yarar. Sen neler yapıyorsun
Canım sen kaç düşük yaptın ki? Sorununuz neydiBenim bat 1 eylul bekliyorum az kaldi gecen gun aklima geldi onceki hamileliklerimden once corekotu yagi iciyordum sabahlari ac karnina uremeye yardimci oluyor diye olmazsa onu yapmayi dusunuyorum.
1 dusuk 2 taneside kalbi durdu kurtaj oldu sorun rubella (kizamikcik) degerlerim cok yuksekti onun icin yasamiyordu bebeklerim 3 ay tedavi oldum sonrasinda sorunsuz cok guzel bir gebelik gecirdim kizcem varCanım sen kaç düşük yaptın ki? Sorununuz neydi
Ben kullandımkızlar aranızda klomen kullanan var mı?
ün başladım klomene adetimin 5. Günü fakat adetimin bugün bitmesi lazımdı ama fazlasıyla kanamam geliyor, bi sıkıntı mı vardır dersiniz. Daha 1. Hapı içerkenden böyle birşey olabilir mi ki?Ben kullandım
Hepimize hayirli olur insallah, Gelmeden nazlarini yapiyorlar canimEylül topigin hayirli olsun. Ay her ay planliyoruz da bi gelemediler işte
Beklenen adet beni üzmeden geldi inşallah sağlıklı bebeğim de beni üzmeden gelir Beni de ekler misin bat 20 EylülNe guzel tedavide olmusun annesini fazla bekletmez artik kuzucuk merak etme sen
Bende rubella ( kizamikcik) dan dolayi bebeklerim yasamiyordu torch testi yaptirinca anlasildi 3 ay tedavi gordum sonrasinda kizim oldu suan 7 yasinda kardes istiyoruz insallah nasip olur.
Ekledim canim hayirlisi ile gelsin insallahBeklenen adet beni üzmeden geldi inşallah sağlıklı bebeğim de beni üzmeden gelir ☺ Beni de ekler misin bat 20 Eylül
Ekledim canimMerhabalar benide ekler misiniz bat 13 eylül
Sanmam. Son denememde adetliyken başlamıştım. Normal devam etdi. Kanama çoksa doktorunuza danışın. Klomen etkilemez onu bence.ün başladım klomene adetimin 5. Günü fakat adetimin bugün bitmesi lazımdı ama fazlasıyla kanamam geliyor, bi sıkıntı mı vardır dersiniz. Daha 1. Hapı içerkenden böyle birşey olabilir mi ki?
Merhaba pik olmuş canım eğer sperm sorunu yoksa bugünü ve sonraki 2 günü değerlendirin diyorlar, inşallah tutarKızlar merhaba, adetin 6. gününden itibaren ovulasyon testi yapıyorum bugün 14. gün, testim bu şekilde, ilk defa böyle bir koyuluk yakaladım bu pik mi oluyor acaba? Eğer pik ise nasıl değerlendirmeliyim, dün birliktelik oldu bugün de olmalı mı acaba?