Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar çatlatma ignesinin 16. Günü bir saat sonra testim bu hale geldi ikinci cizgi silik gibi ne diyorsunuz

Eklentiler

• IMG_20200922_072306.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 51
B Bluemacaw ben regli oldum :/ ilk kez bu ay kendimi tutup test bile yapmadım en azından boşuna para vermedim hamile olan annişleri öpüyorum kocaman inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur hepinizden dua bekliyoruz regli olanlar Ekim topiğinde görüşmek üzere

Pik olmuş canım yarın yine pik olursa 5 gün üst üste değerlendir. Bitter çikolata ve Türk kahvesinden sonra deneyin
Hahahaha bu çok iyiymiş günde 3 kez kahve içiyorum zaten. Gece vardiyaları, gündüz misafirler falan ama iki arada bir derede değerlendirmeye devam.. Teşekkürler

Canim bu ay içinde ilk defa mı bu kadar koyu gördün? Hep silik cikti onu degerlendirdik demişsin regl sonrasında ki 10 günlük dönemde pik görmedin mi ?

Canim bu ay içinde ilk defa mı bu kadar koyu gördün? Hep silik cikti onu degerlendirdik demişsin regl sonrasında ki 10 günlük dönemde pik görmedin mi ?
Evet ilk defa gördüm ama değerlendirmedik. Daha doğrusu son 1 haftadır rahatsız oldugum için değerlendirmedik ymurtlama geçti diye ben de hiç test yapmadım bir daha

Ben yine test yaptim veee negatif bata 1 gun var neye dayanarak test yapiyosam artik evde test oldunca insanin yaptikca yapasi geliyiiiir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…