Hayırlısı olsunKan tahlili verdim 375.5 çikti betahcg benimde korktuğun gibi olmadi kan sonucu
Gunaydin kizlar yarin bat günü ve test goruntum cok heyecanlandim
Regl oldumGunaydin, iyi haftalar olsun
@melinda-
@rmseren
@medusasli
@melekburak35
@Denisss26
@HAbibte
Bugun sizin gununuz kizlar iyi haberler aliriz insallah
Hahahaha bu çok iyiymişPik olmuş canım yarın yine pik olursa 5 gün üst üste değerlendir. Bitter çikolata ve Türk kahvesinden sonra deneyin
Şuan bişey yok gibi yarına kadar hastalanmazsam test yapıcam :)
Canim bu ay içinde ilk defa mı bu kadar koyu gördün? Hep silik cikti onu degerlendirdik demişsin regl sonrasında ki 10 günlük dönemde pik görmedin mi ?Öyle midir haytımda ilk defa kullandm yumurtlama için bu testleri çok da yumurtlamayı yakalayamamştm. Yumurtlama da hep açık renk çıkmiştı ama yine değerlendirdik. Bakalım haberdar edeceğim gebelik testiyle kesinleşirse
Canım maalesef bu ayda olmadı yeni bat 22 ekim
Evet ilk defa gördüm ama değerlendirmedik. Daha doğrusu son 1 haftadır rahatsız oldugum için değerlendirmedik ymurtlama geçti diye ben de hiç test yapmadım bir dahaCanim bu ay içinde ilk defa mı bu kadar koyu gördün? Hep silik cikti onu degerlendirdik demişsin regl sonrasında ki 10 günlük dönemde pik görmedin mi ?
kesinlikle var.hayırlısı olsun maşallahçizgi silik ama
Çok sağol canım Allah sizede kısmet etsin inşallahÇok mutlu oldum senin adına cnm rabbim bizede girmeyi nasip etsin inşallah isteyen herkese de versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?