Merhabalar tekrar pazar günü tekrar idrar testi yaptım aynı şekilde çıktı ne fazla ne silik yani Önceki testin bire bir aynısı tahmini yumurtlama 16 eylül bekliyorumm umarım güzel haberler alırız ikimizdeyaparmısın bende bugün 5 gün kala test yaptım negatif pozitif çıkarsa bana da umut olursun
Canım ya bulantıları onları yasamakta güzel.keske olsada katlansak insallah fazla yormaz bebişin seni. Benim asılama tutmadı. Negatif. Progesteron 4.1ken asılama yapmış doktor olacak adam herkesten 7 en ideal deger diye okuyorum. Resmen sallamış hakkım helal degil egerki umursamadıysa hem ruhen hem madden cok yordu.Gunaydin kizlarbulantilarim cok oldugu icin fazla girip yazamiyorum artik gecici birsey sonucta sabredicez artik. Yeni hamisler tebrikler saglikla ilerlesin insallah rabbim olmayanlarin gobuslerinide kucaginida tez zamanda doldursun
Gunaydin kizlarbulantilarim cok oldugu icin fazla girip yazamiyorum artik gecici birsey sonucta sabredicez artik. Yeni hamisler tebrikler saglikla ilerlesin insallah rabbim olmayanlarin gobuslerinide kucaginida tez zamanda doldursun
Yine olmadı. Regl oldum inşallah öbür aya artık
Sagol canim☺ bu tarz isini ciddiye almayan doktorlar var malesef Allah yardimciniz olsun tez zamanda gelsin mucizeniz insallahCanım ya bulantıları onları yasamakta güzel.keske olsada katlansak insallah fazla yormaz bebişin seni. Benim asılama tutmadı. Negatif. Progesteron 4.1ken asılama yapmış doktor olacak adam herkesten 7 en ideal deger diye okuyorum. Resmen sallamış hakkım helal degil egerki umursamadıysa hem ruhen hem madden cok yordu.
Insallah ekim ugur getirir canimYine olmadı. Regl oldum inşallah öbür aya artık
Ben 3 gündür lekeleniyorum ama kendimi regl olacak gibi hissediyorum.
Şu an hastanedeyim kızlar bu cumartesi opu olabilir
Masallah bir hayli karabaligiz.insallah güzel haberler aliriz.ben dün evde test yapmistim.pozitifti.bugunu bir atlatayim lan testi de yapacam
Ben 2 gün bekleyip test yapcam. Şimdilik birşey yok
Gunaydinn ben dun test yapmistim negatif regliyi bekliyrm
Hayirli olsun saglikla ilerlesinMasallah bir hayli karabaligiz.insallah güzel haberler aliriz.ben dün evde test yapmistim.pozitifti.bugunu bir atlatayim lan testi de yapacam
Yeni ay yeni umut olsun insallahBen elendim siz devam edin
seni çok ii anlıyorum aynı hislere kapılmıştım değerlerim düzgün artmasına ragmen kese gözükmemişti testi aynı yerde yapman önemli aynı yerdemi çıktı böyle sonuçNormal şartlarda hergün ikiye katlaması lazım , bence bir doktora görün canım .
canım doktora gitsene hemen.ilaç verir belki düşük yapıcaksın ilaç verip tutunmasını sağlar düşmesini engeller git diyorum hemen.ve kan testleri aynı merkezde yapılmalı.umutsuz olmaKizlar bende bu aksam kan verdim 2 gun once beta tam 22.9 cikmisti. bugun 22.2 cikti. Cok cok kötü hissediyorum. Dr a bile gitmedim napicam bilmiyorum umarim dis gebelik degildir ya
Günaydın negatif ama adet olmadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?