• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ilk defa gördüm ama değerlendirmedik. Daha doğrusu son 1 haftadır rahatsız oldugum için değerlendirmedik ymurtlama geçti diye ben de hiç test yapmadım bir daha
Bence senin yumurtlaman o sonradan gördüğün pikti, gec yumurtlama olabiliyor o testlerde pik olmadigi surece diğer silik olanlar yumurtlama anlamına gelmiyor canım mutlaka bu sekilde takip et.

Selam benim eylul ayi gebelik olmadi maalesef😭😭 prolaktin seviyem biraz yuksek cikiyor..sizlere hayirli olsun hepinizin her yazdigini takip edip okudum saglikla kucaginiza alin insallah yavrularinizi🙏🏻🙋‍♀️
Prolaktin seviyeniz kaç ? Bir kac tanıdığım yüksek cikinca ilac kullanıp o ay hamile kaldılar? Ya da testere disli aslan pencesini önerende coktu bu forumda

canım doktora gitsene hemen.ilaç verir belki düşük yapıcaksın ilaç verip tutunmasını sağlar düşmesini engeller git diyorum hemen.ve kan testleri aynı merkezde yapılmalı.umutsuz olma
Ben daha once dis gebelik yasadigim icin zaten betayi 20 gorunce sevinememistim. Bugun yarinda test yapip sonra gidecegim doktora. Cok üzgünüm ya kizlar artik dayanamiyorum. Allaha dua ediyorum yinede isyan etmiyorm ama psikolojim alt ust oldu. Dis gebelikte lekenlenme mutlaka oluyor mu peki bilen varmi

Prolaktin seviyeniz kaç ? Bir kac tanıdığım yüksek cikinca ilac kullanıp o ay hamile kaldılar? Ya da testere disli aslan pencesini önerende coktu bu forumda
Selam benim prl 37-38 gibiydi. Bende dostinex kullandim arti dediginiz gibi aslanpencesi kullandim... dostinexi biraz fazla kullanmisim sanirim bu ayda aldim ama yarim aldim bu sefer haftada iki gun alicam tam yumurtlama haftasi belki faydasi olur... caksir koku suyu falanda aldim ama hic bi faydasi olmadi bu ayda cok ugrasmiyorum dun pik yumurtlamaydi hergun test yapmiyorum ama sanirim bugunde yumurtlamam devam ediyor cunku agrim var..bakalim kismet🙏🏻

Arkadaşlar merhaba.
Yeni üye oldum ilk mesajım. 💖
2 aylık evliyim 34 yaşındayım eşim de ben de çok istiyoruz çocuk sahibi olmayı.
Ovulasyonla takip ettim 2 güne bir değerlendirdik.23 günde bir regli oluyorum bugün olmam lazım normalde.
Hala olmadım :halay:
Çok heyecanlıyım.
Geçen haftalarda yorgunluk, duygusal dalgalanmalar, göğüs hassasiyeti vardı. Eşim de ben de çok umutlanıyoruz. İnşallah ben de aranıza katılırım.

Kızlar ben geçen aya göre bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ama geç olduğum için bat 28 Eylül diyorum göğüslerimde hassiyet var bugün 2 sefer başım döndü sabah miğdem bulandı ağzımda sabahtan beri bi acımsızlık var midem ekşiyor kalkıyor dün test yaptım negatifti olsa belli olur muydu

Arkadaşlar merhaba.
Yeni üye oldum ilk mesajım. 💖
2 aylık evliyim 34 yaşındayım eşim de ben de çok istiyoruz çocuk sahibi olmayı.
Ovulasyonla takip ettim 2 güne bir değerlendirdik.23 günde bir regli oluyorum bugün olmam lazım normalde.
Hala olmadım :halay:
Çok heyecanlıyım.
Geçen haftalarda yorgunluk, duygusal dalgalanmalar, göğüs hassasiyeti vardı. Eşim de ben de çok umutlanıyoruz. İnşallah ben de aranıza katılırım.
Hoşgeldin canım dilerim olur dualarım sizinle

Bugün 5 gün geciktim hâlâ gelen giden yok kan mı versem bilemedim saçma sapan bir haldeyim sadece hafif bir bulantım var bide baş ağrısı çekiyorum hepsi bu

Daha olamadim adett .... of normalde hep sabahtan olurum yada oglen hemen olsamda bitse 😢

Ben daha once dis gebelik yasadigim icin zaten betayi 20 gorunce sevinememistim. Bugun yarinda test yapip sonra gidecegim doktora. Cok üzgünüm ya kizlar artik dayanamiyorum. Allaha dua ediyorum yinede isyan etmiyorm ama psikolojim alt ust oldu. Dis gebelikte lekenlenme mutlaka oluyor mu peki bilen varmi
Dış değil kimyasal olabilir belki şimdiden kötü düşünmeyin iyi olur insallah

Back