Bence var silik de olsa görünüyorKızlar üç gün geçti sizce var mı
Bence var canım gayet net görünüyor çizgiçizgi silik ama
Erken testlerden mi bu? Geç döllenme vs olabilir gününün geçmesini bekle hemen moralini bozma bence
Evet cnm erken gebelik testi daga önce de normal gebelik testi yaptım. pek umudum yok cnmErken testlerden mi bu? Geç döllenme vs olabilir gününün geçmesini bekle hemen moralini bozma bence
Ekleyemiyorum bir türlü. Ovulayson testi yaptım da ikinci çizgi silik çıktı? Bişi demek mi acaba yoksa anlamsız mı bilmiyorumİnsallah canım. Ovulasyon yapınca at fotpgrafını bakalım canım hayırlısı insallah
Nasip kısmet..Evet cnm erken gebelik testi daga önce de normal gebelik testi yaptım. pek umudum yok cnm
aynen cnmNasip kısmet..Allah gönlümüzdekini nasip etsin
:)) çok teşekkür ederim canım inşallah kimyasal falan değildirBence var canım gayet net görünüyor çizgihamileesiiin kan testi yaptırsana
Vallahi o testin gebelik belirleme kesinlkle işe yaradıgını da söyleyemeyiz en iyisi 26 sını bekliycez bakalımEkleyemiyorum bir türlü. Ovulayson testi yaptım da ikinci çizgi silik çıktı? Bişi demek mi acaba yoksa anlamsız mı bilmiyorum5 gün var Bat a bekleyeyim ama umudumuda kaybediyorum gibi of
Hayırlı olsun var tabiki kan verinçizgi silik ama
Hamilesinnnnçizgi silik ama
Melinda ins bu ay sende gebe kalirsin inssPozitif düşün çok sağlıklı olacak inşallahKuzum keşke benim de ağrım gebelikten olsa ama 2 kere gebe kaldım onun ağrısı biraz daha farklı oldu bende ve hissettim ikisinde de...İlerlemedi ama yine de bu öyle değil.Insallah ben de gebe kalabilirim tekrar o günleri görebilirim ve sağlıklı ilerler çok istiyorum
Inşallah canım inşallah bana da dua edin nolurMelinda ins bu ay sende gebe kalirsin inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?