• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çizgi silik ama

Eklentiler

• 5631B812-BC39-4A5D-B439-1BE7AEE2C81F.jpeg
    5631B812-BC39-4A5D-B439-1BE7AEE2C81F.jpeg
    65,1 KB · Görüntüleme: 49
  • 0BEEF91D-E20A-4AA9-A980-156E45BDDC76.jpeg
    0BEEF91D-E20A-4AA9-A980-156E45BDDC76.jpeg
    65,1 KB · Görüntüleme: 53
İnsallah canım. Ovulasyon yapınca at fotpgrafını bakalım canım hayırlısı insallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ekleyemiyorum bir türlü. Ovulayson testi yaptım da ikinci çizgi silik çıktı? Bişi demek mi acaba yoksa anlamsız mı bilmiyorum 😕 5 gün var Bat a bekleyeyim ama umudumuda kaybediyorum gibi of🙄🙄

Ekleyemiyorum bir türlü. Ovulayson testi yaptım da ikinci çizgi silik çıktı? Bişi demek mi acaba yoksa anlamsız mı bilmiyorum 😕 5 gün var Bat a bekleyeyim ama umudumuda kaybediyorum gibi of🙄🙄
Vallahi o testin gebelik belirleme kesinlkle işe yaradıgını da söyleyemeyiz en iyisi 26 sını bekliycez bakalım 🥰🥰🥰

Pozitif düşün çok sağlıklı olacak inşallah💞 Kuzum keşke benim de ağrım gebelikten olsa ama 2 kere gebe kaldım onun ağrısı biraz daha farklı oldu bende ve hissettim ikisinde de...İlerlemedi ama yine de bu öyle değil.Insallah ben de gebe kalabilirim tekrar o günleri görebilirim ve sağlıklı ilerler çok istiyorum🤲💞
Melinda ins bu ay sende gebe kalirsin inss

Back