• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bende bu aksam kan verdim 2 gun once beta tam 22.9 cikmisti. bugun 22.2 cikti. Cok cok kötü hissediyorum. Dr a bile gitmedim napicam bilmiyorum umarim dis gebelik degildir ya

yaparmısın bende bugün 5 gün kala test yaptım negatif pozitif çıkarsa bana da umut olursun
Merhabalar tekrar pazar günü tekrar idrar testi yaptım aynı şekilde çıktı ne fazla ne silik yani Önceki testin bire bir aynısı tahmini yumurtlama 16 eylül bekliyorumm umarım güzel haberler alırız ikimizde🙏🏽

Gunaydin kizlar :KK16: bulantilarim cok oldugu icin fazla girip yazamiyorum artik :olamaz:gecici birsey sonucta sabredicez artik. Yeni hamisler tebrikler saglikla ilerlesin insallah 🙏🏻 rabbim olmayanlarin gobuslerinide kucaginida tez zamanda doldursun:dua:
Canım ya bulantıları onları yasamakta güzel.keske olsada katlansak insallah fazla yormaz bebişin seni. Benim asılama tutmadı. Negatif. Progesteron 4.1ken asılama yapmış doktor olacak adam herkesten 7 en ideal deger diye okuyorum. Resmen sallamış hakkım helal degil egerki umursamadıysa hem ruhen hem madden cok yordu. 😔

Canım ya bulantıları onları yasamakta güzel.keske olsada katlansak insallah fazla yormaz bebişin seni. Benim asılama tutmadı. Negatif. Progesteron 4.1ken asılama yapmış doktor olacak adam herkesten 7 en ideal deger diye okuyorum. Resmen sallamış hakkım helal degil egerki umursamadıysa hem ruhen hem madden cok yordu. 😔
Sagol canim☺ bu tarz isini ciddiye almayan doktorlar var malesef Allah yardimciniz olsun tez zamanda gelsin mucizeniz insallah 🙏🏻

benimde adet olucak gibi ağrılarım oluyor bugün ama arkasından akıntım olmuyor.bu sebeple hamile olduğumu düşünmüyorum.varmı kasık ağrısı olup akıntısı olmadan gebeliğini öğrenen?

Kizlar bende bu aksam kan verdim 2 gun once beta tam 22.9 cikmisti. bugun 22.2 cikti. Cok cok kötü hissediyorum. Dr a bile gitmedim napicam bilmiyorum umarim dis gebelik degildir ya
canım doktora gitsene hemen.ilaç verir belki düşük yapıcaksın ilaç verip tutunmasını sağlar düşmesini engeller git diyorum hemen.ve kan testleri aynı merkezde yapılmalı.umutsuz olma

Back