Bende bazen oluyor. Hatta psikolojik olduğunu düşünüyordumKizlar sizlerdede ovulasyon zamani mide bulantisi oluyormu bende her ay oluyor genel olagan birseymi acaba
Bende psikolojikte degil bu ovulasyon zamani hamile olabilirim dusuncesi zaten olmuyor bende ama devamli her ay baskin mide bulantisi oluyorBende bazen oluyor. Hatta psikolojik olduğunu düşünüyordum
Ekledim canim insallahBat 03.09.2020 isteyen herkese versin Rabbim
İnşallah olmazKızlar sol tarafımda dokununca hafiv ağrı var. Kist ola bilir mi acaba??Zaten tam temizlenmemiş kistim vardı, yenisi olmasın
Ekledim tatlimBat 11 Eylül beni de yazar mısınız hayırlısı bakalım
Kotu dusunmeyin oyle bir doktora gorunun istersenizKızlar sol tarafımda dokununca hafiv ağrı var. Kist ola bilir mi acaba??Zaten tam temizlenmemiş kistim vardı, yenisi olmasın
Zaten bata az kaldı. Kontrole gitmem lazım. İmşallah kötü bişey çıkmaz. Sadece merak etdim kist ağrı verir mi. İlkinde yoktu, ara kanamadan anlamıştım.Kotu dusunmeyin oyle bir doktora gorunun isterseniz
İnşallah nasip olur hepimize ☺
8 eylülBatlarinizi soyleyin kizlarda yazalim
Bat nezamandi canim senin ?Zaten bata az kaldı. Kontrole gitmem lazım. İmşallah kötü bişey çıkmaz. Sadece merak etdim kist ağrı verir mi. İlkinde yoktu, ara kanamadan anlamıştım.
Ekledim canim8 eylül
Bat kac canim ?Beni de eklermisin canım eylül ayında tüp bebeğe başlayacağım inşallah
Ekledim tatlimBenide eklermisiniz bat 14.09.2020
Ekledim canim hayirlisi insallahMerhaba arkadaşlar bat 9 Eylül şu an reglim devam ediyor. Allahım nasip ederse bu ay hamile kalmayı çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?