Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah gebeliktir canım

Ben bunu salı günü yazdım. Bu bilgiyi Kesinlikle okuyun arkadaşlar. Hamile olduğuma o kadar emindim ki... Yanilmadim.

Kaç gün kala böyle not düştüm takvime. İlişki zamanları 1 gün ilişki bir gün boş şekilde. Doktorum bana regli zamanı olam belirtileri değil ilk kez olan şeyleri gözlemle dediği günden beri kendimi daha iyi anladım ve günler öncesinde ayın 15' inde notta "ben hamileyim" dedim. Ovulasyon vs. Kullanmadım ben kendi yumurtlamami net bir şekilde anlıyorum cunku. PMS dönemine kadar 1 ilişki bir boş olarak ve canımız nasıl istiyorsa kendimizi bebeğe kurmadan ilişki yaşadık. Çok şükür oldu Allahım aratmasın kimseyi. Pazartesi kan vereceğim

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-19-00-51-22-282_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:
Bu hangi program
Canım benim dualarım seninle ve heyecanla bekleyen tüm anne adayları ile ❣ Allahım hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
çok çok amin hangi uygulamayı kullandın telefonda hamiş

Haklısın insan hissediyor resmen!! Sağlıkla ilerlesin inşallah. Darısı başımıza

Kizlar doktordan geldim karindn bakti gormedi vajinal bakti goremedi keseyi yrn bhcg vericem carsamba gunu 1255di bhcg bgn vajinaldan gozukmesi gerekirdi gozukmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…