- 29 Haziran 2019
- 347
- 451
- 33
kırmızılar gelene kadar umut vardır canımmmmBelli olmuyor ki geçen aya göre 4 gün canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kırmızılar gelene kadar umut vardır canımmmmBelli olmuyor ki geçen aya göre 4 gün canım
4 gün var daha sıkma canını hiç belli olmazMaalesef Kızlar negatif
17 agostos canimHayirli olsun canim saglikla ilerlesin sat degil bat yaziyoruz bat kacti senin ?
burdakiler bir sene dolmadan tahlil bile yapmıyolarmışYalan soyleme bence onlar sistemden goruyolardir belki evlilik tarihini kac ysindasin
Belli olmaz demi ya4 gün var daha sıkma canını hiç belli olmaz
Zaten tahlil test tedavi bu işlere hemen başlama cok yeni evlisin evliliğin tadini cikart ugrasma ovulasyon vs kafana takmadigin an oluveriyor cevrenede kulak tika bana ne laflar söylendi. Herşey nasip kısmet icin rahat edicekse eşin test yaptirsin onlar daha kolay yaptırıyor. En azından birinizin testi bitmiş olur.burdakiler bir sene dolmadan tahlil bile yapmıyolarmış
Erken testlerden alsaydin onlar daha hassas yaBelli olmaz demi ya
Agustosmu eylulmu ?17 agostos canim
Canım senin ilk sayfada 28 eylul yazıyorBelli olmaz demi ya
Evet geçen ay 28 gün üzerine oldum ilk defa normal de 30 31 34 arasında gidiyorum ben acaba 28 gün olur muyum diye denedim ama olmadıCanım senin ilk sayfada 28 eylul yazıyor
Belirtin varsa yap benim hiç yok, 3 gün kaldı, yapmıyorum boşuna sinirimi bozamayacağım zaten yeterince bozukBende yarin mi yapsam acaba 4 gun kala
canım ben geçen ay geçirdim 5 gün sürdü kanama bu ay 4 gün önce oldu adetimKimyasal gebelik geçirip adet düzeni değişen oldu mu?
Bugün batım ama ne gelen var ne giden testte negatif. Üstelik sancım olurdu hiç sancı vs hissetmiyorum gecikicek mi anlamadımcanım ben geçen ay geçirdim 5 gün sürdü kanama bu ay 4 gün önce oldu adetim
bendede bu ay hiç sancı olmadı sadece olacağım gece ağrı girdi gece bi uyandım olmuşum ama bekle bence inşallah olurBugün batım ama ne gelen var ne giden testte negatif. Üstelik sancım olurdu hiç sancı vs hissetmiyorum gecikicek mi anlamadım
Zaten negatifi gördüğüm için bari bi an önce olayım diyorum. Bakalım umarım çok ileri atmazbendede bu ay hiç sancı olmadı sadece olacağım gece ağrı girdi gece bi uyandım olmuşum ama bekle bence inşallah olur