Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar beni hatirlayaniniz var.mi bimem ama gecmis aylarda yardir yardir takiliyordum buralarda. Bu ay kendime soz verdim kafama takmicam burayada girip düşünmeyecegim diye. Oylede yaptim bugun regl tarihim ama henuz gelen bisey yok. Bu ay bi ilac kullandim ben eger hamile kalirsam soyleyecegim sizlere.. gecen ay bende dr a gittim rahim agzi yarasi cikti. ama umutlar bitmeyecek. herkes icin hayirlisini diliyorm.

Testte yok evde yapamiyorum ama ovulasyon testi yaptim onda tek cizgi o yuzdende test alip yapmak gelmiyor icimden

Ne ilacı kullandınız

Kızlar adet sancısıyla hamilelik sancıları benzer midir? Adet sancılarım var ama hala olmadım. Test yaptım negatif. Hiç umut yok mu

Ne ilacı kullandınız
Aslinda şöyle; benim uzun zamandir lekelenmelerim oluyordu ve her ay yerleşme kanaması sanıyordum. Gecen ay dr a gittigimde rahim agzi yarasi dedi. Ve kesinlikle yakma dondurma önermedi. Bana 2 tane ilaç verdi onlari kullandim. Korunmana gerek yok dedi. Ve ilaclarin etkisi ile bu ay bicak gibi lekelenmelerim kesildi. Ismini verirsem yanlis anlasilabilir. Rahim agzi yarasi icin dr larin yazdigi ilaç diyim. Psikolojik olarak yarayi iyilestirdi ve hamile kaldim gibi hissediyorum:) bu arada beyaz renkte akintimda cogaldi erken gebelikte buda belirtiymis sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…