- 30 Kasım 2016
- 401
- 292
- 53
- 31
benim bu ay 2 gün sürdü şuan kanama yok anlamadım bir garip oldu düzen sanırım. Stres yapma ondan da gecikme olabilir belki geç gelecek bir bebiş olabilirZaten negatifi gördüğüm için bari bi an önce olayım diyorum. Bakalım umarım çok ileri atmaz
Test yaptinmi kısa sürmesi hamilelik derlerbenim bu ay 2 gün sürdü şuan kanama yok anlamadım bir garip oldu düzen sanırım. Stres yapma ondan da gecikme olabilir belki geç gelecek bir bebiş olabilir
bilmiyorum ki akşam yapsam mı acaba şuan hafif lekelenme var siyahımsıTest yaptinmi kısa sürmesi hamilelik derler
Ümitlendirmek istemem ama normalden kısaysa yap testbilmiyorum ki akşam yapsam mı acaba şuan hafif lekelenme var siyahımsı
Belirtim yok hicBelirtin varsa yapbenim hiç yok, 3 gün kaldı, yapmıyorum boşuna sinirimi bozamayacağım zaten yeterince bozuk
hayırlısı ya bidaha ki ay kısmetse artıkÜmitlendirmek istemem ama normalden kısaysa yap test
2 gün önce ben de öyle düşündüm, sonra geçtiBelirtim yok hicama var mi var mi diye dusunmekten ogrenirsem daha rahat olurum sanki
Beta hcg iyice artmadan o testte birsey çıkmazmış moral bozmayın bence. Belirti var mı?Testte yok evde yapamiyorum ama ovulasyon testi yaptim onda tek cizgi o yuzdende test alip yapmak gelmiyor icimden
Uaptim test evde vardi ama erken olanlardan degil tabiki cikmadi bisey2 gün önce ben de öyle düşündüm, sonra geçtikuzu kuzu bekliyorum
Belirti aramadim bu ay hep yok dedim kendi kendime. Ama mide eksimesi var sanki bunu söyleyebilirim .Beta hcg iyice artmadan o testte birsey çıkmazmış moral bozmayın bence. Belirti var mı?
Ne ilacı kullandınızSelam kizlar beni hatirlayaniniz var.mi bimem ama gecmis aylarda yardir yardir takiliyordum buralarda. Bu ay kendime soz verdim kafama takmicam burayada girip düşünmeyecegim diye. Oylede yaptim bugun regl tarihim ama henuz gelen bisey yok. Bu ay bi ilac kullandim ben eger hamile kalirsam soyleyecegim sizlere.. gecen ay bende dr a gittim rahim agzi yarasi cikti.ama umutlar bitmeyecek. herkes icin hayirlisini diliyorm.
Evet çok benziyor adet gelmedikçe umut var..Ovulasyon gününü biliyor musunKızlar adet sancısıyla hamilelik sancıları benzer midir? Adet sancılarım var ama hala olmadım. Test yaptım negatif. Hiç umut yok mu
7 eylül ovülasyon günümdü yanılmıyorsam.. 3 gün sonra hala olmamışsam tekrar test yapmayı düşünüyorumEvet çok benziyor adet gelmedikçe umut var..Ovulasyon gününü biliyor musun
O zaman adet gunun 21 eylül, 14 gun sonra oluyor.. Ben de 7 eylulde yumurtladım7 eylül ovülasyon günümdü yanılmıyorsam.. 3 gün sonra hala olmamışsam tekrar test yapmayı düşünüyorum
Aslinda şöyle; benim uzun zamandir lekelenmelerim oluyordu ve her ay yerleşme kanaması sanıyordum. Gecen ay dr a gittigimde rahim agzi yarasi dedi. Ve kesinlikle yakma dondurma önermedi. Bana 2 tane ilaç verdi onlari kullandim. Korunmana gerek yok dedi. Ve ilaclarin etkisi ile bu ay bicak gibi lekelenmelerim kesildi. Ismini verirsem yanlis anlasilabilir. Rahim agzi yarasi icin dr larin yazdigi ilaç diyim. Psikolojik olarak yarayi iyilestirdi ve hamile kaldim gibi hissediyorum:) bu arada beyaz renkte akintimda cogaldi erken gebelikte buda belirtiymis sanirimNe ilacı kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?