- 5 Nisan 2010
- 605
- 529
- 303
- 41
Hayırlı olsun canım .allah kucağına almak kismet etsinTestide yüklemiştim ama fotoğrafta hiç belli değil diye sildim yarın yüklerim artık:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım .allah kucağına almak kismet etsinTestide yüklemiştim ama fotoğrafta hiç belli değil diye sildim yarın yüklerim artık:))
Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun canım .allah kucağına almak kismet etsin
Benim biraz karisikAgustosmu eylulmu ?
Yemin ediyorum beni anlatmışsınKızlar hafif ishal bende de var tuvalete gidiyorum Karnın ağrıyo bazen üşüyorum bazen sıcak basıyo bi de ben doritos cipsiyi filan pek sevmem ama şu günlerde canım çok istiyor bi de afedersiniz canımız çekmesin nolur dolapta kornişon turşum var çıkartıp çıkartıp yiyorum
Ay gerçekten mi bi de bnim bugün sabahtan beri göğsümde hassasiyet varYemin ediyorum beni anlatmışsın
Benimkiler geldi maalesef
Canım tebrikler.. Sağlıkla ilerlesin bebeğin.. Darısı bizlerin başına inşallahVeee bu kız hamileeeee arkadaslaaarrr heyecandan ölüyorum 1 dakika içinde çıktı bu
Coook sağol canım sanada kısmet inşallahCanım benim hayırlı olsun sen çok istiyordun çok sevindim darısı başıma
Bendede ishal olmuştu geçen hafta bende midemi üşütdüm sanmıştımAmiin canım çok teşekkür ederim ❣
Yaa inşallah olmazsın regli canım bende kabızlık hiç olmadi ilk kez hiç birşeyim yokken ishal oldum. Aynısı yakın arkadaşım da da oldu kız hiç birşeyi yokken ishal olmuştu o da hamile olduğunu öğrenmişti. Bende ilk kez olan şeyleri hep not aldım ve yanilmadim :)) Allahım tez zaman da size de nasip etsin inşallah canım
Tamam canim
Tahmini dogum 17 mayissa eger bat 5 eylul olmaliBenim biraz karisik
Bence belli olmayabilir.yerinde olsam adetim gecikirse 3 gun sonra hala adet belirtisi yoksa direkt kan testine giderim..Selam kizlar bata 4 gun var yine test yaptim erken olanlardan negatif , olsa cikarmiydi acaba bu aydan umidi kesmelimiyim
Ben direk hamileyim dedim sadece bu belirti de değil tabi diğer hepsini toplayınca hamileyim diye not ettim gerçekten insan biraz vücudunu dinlesin anlıyor birşeyler olduğunu :)) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canımBendede ishal olmuştu geçen hafta bende midemi üşütdüm sanmıştım
Büyük ihtimal ben de öyle düşünüyorum canım :)) 12, 13 , 14 ü olmuşum bi de 2 gün önce.Arkadaşım ben bu tabloya bakınca senin ayin 5ind hamile kaldığını düşündüm.acaba belirilerden bakabilirmisin işhali 13 ve 14 undemi olmussun
Vallahi bnde midemi üşüttüm zannediyorum şuan midem yanıyo çünküBen direk hamileyim dedim sadece bu belirti de değil tabi diğer hepsini toplayınca hamileyim diye not ettim gerçekten insan biraz vücudunu dinlesin anlıyor birşeyler olduğunu :)) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım ☺
Bende olmuslugu var. Son 1 yilda ki reglerimde 2 3 defa oldu böyleAdetin 4. Günü ortasında kan durması 5.günde az olup bitmesi normalmi böyle olan varmı benim gibi