• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hafif ishal bende de var tuvalete gidiyorum Karnın ağrıyo bazen üşüyorum bazen sıcak basıyo bi de ben doritos cipsiyi filan pek sevmem ama şu günlerde canım çok istiyor bi de afedersiniz canımız çekmesin nolur dolapta kornişon turşum var çıkartıp çıkartıp yiyorum
Yemin ediyorum beni anlatmışsın 🤣🤣🤣🤭

Amiin canım çok teşekkür ederim 🙏🏼🐣

Yaa inşallah olmazsın regli canım 🙏🏼 bende kabızlık hiç olmadi ilk kez hiç birşeyim yokken ishal oldum. Aynısı yakın arkadaşım da da oldu kız hiç birşeyi yokken ishal olmuştu o da hamile olduğunu öğrenmişti. Bende ilk kez olan şeyleri hep not aldım ve yanilmadim :)) Allahım tez zaman da size de nasip etsin inşallah canım 🐣🙏🏼
Bendede ishal olmuştu geçen hafta bende midemi üşütdüm sanmıştım 😁

Bendede ishal olmuştu geçen hafta bende midemi üşütdüm sanmıştım 😁
Ben direk hamileyim dedim 😁 sadece bu belirti de değil tabi diğer hepsini toplayınca hamileyim diye not ettim 😁 gerçekten insan biraz vücudunu dinlesin anlıyor birşeyler olduğunu :)) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım ☺️🙏🏼

Ben direk hamileyim dedim 😁 sadece bu belirti de değil tabi diğer hepsini toplayınca hamileyim diye not ettim 😁 gerçekten insan biraz vücudunu dinlesin anlıyor birşeyler olduğunu :)) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım ☺🙏🏼
Vallahi bnde midemi üşüttüm zannediyorum şuan midem yanıyo çünkü

Adetin 4. Günü ortasında kan durması 5.günde az olup bitmesi normalmi böyle olan varmı benim gibi

Ben hep böyle oluyorum yni son güne yakın adetim durup 16 saat falan hiç akmıyor sonra.tekrar geliyor ve az olup bitiyor

Back