• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslinda şöyle; benim uzun zamandir lekelenmelerim oluyordu ve her ay yerleşme kanaması sanıyordum. Gecen ay dr a gittigimde rahim agzi yarasi dedi. Ve kesinlikle yakma dondurma önermedi. Bana 2 tane ilaç verdi onlari kullandim. Korunmana gerek yok dedi. Ve ilaclarin etkisi ile bu ay bicak gibi lekelenmelerim kesildi. Ismini verirsem yanlis anlasilabilir. Rahim agzi yarasi icin dr larin yazdigi ilaç diyim. Psikolojik olarak yarayi iyilestirdi ve hamile kaldim gibi hissediyorum:) bu arada beyaz renkte akintimda cogaldi erken gebelikte buda belirtiymis sanirim
İnşallah gebeliktir canım

Veee bu kız hamileeeee arkadaslaaarrr heyecandan ölüyorum 1 dakika içinde çıktı bu 🎉🎉🎉🎉🐣

Eklentiler

• IMG_20200919_002054.jpg
    IMG_20200919_002054.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 136
Değişiklik olarak ilk kez olan şeyler bende normalde regli ağrısı vs öncesinde hiç birşey çekmem. Ne ağrım ne sızım olur. İlk kez sol kasığımda sanki kalp atışı gibi tık tık atıp her atışında ağrı ve batma yapması bazen yanması. Bu ağrı bacağıma ve belime çekiyordu. İlk kez oldu. İlk kez göğsüm sızladı hiç olmaz sadece regli olacağım gün dokununca acır ama dokunmadan sizlamasi. Ben sadece çok afedersiniz grip olunca ishal olurum ama ilk kez hiç birşeyim yokken sapasağlamken ishal oldum. Akıntım hiç olmaz normalde hele de reglime 1 hafta kala. İlk kez Yumurtlama gününden bu yana hiç bitmedi akıntı. Şu gibi ve krem yapıda geliyor. Sadece Yumurtlama zamanı olurdu bu bende. Bir de yanaklarım resmen al al. İlk kez. Bunlar bende ilk kez olan şeyler. Bunları not tuttum özellikle. Yoksa önceden regli günü kasığıma ince bı sızı girer regli olurdum. Bu onun gibi birşey degil. Sizler de de ilk kez vücudunuz da değişim varsa muhakkak bunları not edin eminim sizlerde anlarsınız birşeyler olduğunu ya da olacağını 🙏🏼💞
Ben bunu salı günü yazdım. Bu bilgiyi Kesinlikle okuyun arkadaşlar. Hamile olduğuma o kadar emindim ki... Yanilmadim.🙏🏼❣️

Kaç gün kala böyle not düştüm takvime. İlişki zamanları 1 gün ilişki bir gün boş şekilde. Doktorum bana regli zamanı olam belirtileri değil ilk kez olan şeyleri gözlemle dediği günden beri kendimi daha iyi anladım ve günler öncesinde ayın 15' inde notta "ben hamileyim" dedim. Ovulasyon vs. Kullanmadım ben kendi yumurtlamami net bir şekilde anlıyorum cunku. PMS dönemine kadar 1 ilişki bir boş olarak ve canımız nasıl istiyorsa kendimizi bebeğe kurmadan ilişki yaşadık. Çok şükür oldu Allahım aratmasın kimseyi. Pazartesi kan vereceğim 😍🐣

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-19-00-51-22-282_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    Screenshot_2020-09-19-00-51-22-282_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:
Bu hangi program
Kaç gün kala böyle not düştüm takvime. İlişki zamanları 1 gün ilişki bir gün boş şekilde. Doktorum bana regli zamanı olam belirtileri değil ilk kez olan şeyleri gözlemle dediği günden beri kendimi daha iyi anladım ve günler öncesinde ben hamileyim dedim. Ovulasyon vs. Kullanmadım ben kendi yumurtlamami net bir şekilde anlıyorum cunku. PMS dönemine kadar 1 ilişki bir boş olarak ve canımız nasıl istiyorsa kendimizi bebeğe kurmadan ilişki yaşadık. Çok şükür oldu Allahım aratmasın kimseyi. Pazartesi kan vereceğim 😍🐣
Canım benim dualarım seninle ve heyecanla bekleyen tüm anne adayları ile 🙏🏼❣ Allahım hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏼 😍
çok çok amin hangi uygulamayı kullandın telefonda hamiş🥰🥰

Kaç gün kala böyle not düştüm takvime. İlişki zamanları 1 gün ilişki bir gün boş şekilde. Doktorum bana regli zamanı olam belirtileri değil ilk kez olan şeyleri gözlemle dediği günden beri kendimi daha iyi anladım ve günler öncesinde ayın 15' inde notta "ben hamileyim" dedim. Ovulasyon vs. Kullanmadım ben kendi yumurtlamami net bir şekilde anlıyorum cunku. PMS dönemine kadar 1 ilişki bir boş olarak ve canımız nasıl istiyorsa kendimizi bebeğe kurmadan ilişki yaşadık. Çok şükür oldu Allahım aratmasın kimseyi. Pazartesi kan vereceğim 😍🐣
Haklısın insan hissediyor resmen!! Sağlıkla ilerlesin inşallah. Darısı başımıza :dua:

Kizlar doktordan geldim karindn bakti gormedi vajinal bakti goremedi keseyi yrn bhcg vericem carsamba gunu 1255di bhcg bgn vajinaldan gozukmesi gerekirdi gozukmedi

Back