• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bunu salı günü yazdım. Bu bilgiyi Kesinlikle okuyun arkadaşlar. Hamile olduğuma o kadar emindim ki... Yanilmadim.🙏🏼
Yaaa tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🥰 ishal bendede var dün battı olmadım hâlâ negatifi gördüğüm içinde çok umutlanmayayim diyorum ilk kez senden ishal duydum herkes kabızlık diyor

Kizlar doktordan geldim karindn bakti gormedi vajinal bakti goremedi keseyi yrn bhcg vericem carsamba gunu 1255di bhcg bgn vajinaldan gozukmesi gerekirdi gozukmedi
Vajinalde de mi göremedi 🙄 peki herhangi bir lekelenmen oldu mu canım? Hemen kan verseydin orda 1 saate alıyorsun stres yapmazdın

Cok güzel bir görüntü.hayirli olsun canim
Çok teşekür ederim caniiim darısı tüm bekleyen güzel anne adaylarına olsun 🙏🏼❣️

Hayrlı olsun :)Normal testlede denedinmi ?
Sağol canım yok denemedim normal testim yok evde ama zaten pazartesi kan vereceğim artık test yapmaya gerek duymuyorum ☺️🙏🏼 5 gün önce kıl gibiydi bu çizgi. Bugün tam kırmızı o görüntüyü ilk 1 dakika da çektim bide. 5 dakika sonra C çizgisi gibi kopkoyu oldu 🙏🏼☺️ pazartesi de beta yi öğrenirim. İnşallah sağlıkla ilerler 🐣'im.

Hayirli olsun canim saglikla ilerlesin :anneadayı:
Amiin canım çok teşekkür ederim 🙏🏼🐣❣️

Yaaa tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🥰 ishal bendede var dün battı olmadım hâlâ negatifi gördüğüm içinde çok umutlanmayayim diyorum ilk kez senden ishal duydum herkes kabızlık diyor
Yaa inşallah olmazsın regli canım 🙏🏼 bende kabızlık hiç olmadi ilk kez hiç birşeyim yokken ishal oldum. Aynısı yakın arkadaşım da da oldu kız hiç birşeyi yokken ishal olmuştu o da hamile olduğunu öğrenmişti. Bende ilk kez olan şeyleri hep not aldım ve yanilmadim :)) Allahım tez zaman da size de nasip etsin inşallah canım 🐣🙏🏼

Vajinalde de mi göremedi 🙄 peki herhangi bir lekelenmen oldu mu canım? Hemen kan verseydin orda 1 saate alıyorsun stres yapmazdın
Bugun ozeldeydim kani hep devlette verdim yarin gene devlete vericem ayni yerde yaptimak gerekiyomus testleri tshda baktrcam o yuzden sabah ac gitmem lazjm kanama gecen hafta pazar gunu oldu kahberengi yerlesmedir dedm pek uumrsamadm sonraki gun baya visne curugu kirmizi kanamam old azalarak kesildi artik kanamam yok2 gun arayla bhcg vermistim artmsti duzgun doktor 1500 bhcg vajinadn gorunmesi gerekiyo 3000 karindan gorunmesi gerekiyo dedi ama gorunmedi

Bugun ozeldeydim kani hep devlette verdim yarin gene devlete vericem ayni yerde yaptimak gerekiyomus testleri tshda baktrcam o yuzden sabah ac gitmem lazjm kanama gecen hafta pazar gunu oldu kahberengi yerlesmedir dedm pek uumrsamadm sonraki gun baya visne curugu kirmizi kanamam oldu 2 gun arayla bhcg vermistim artmsti duzgun doktor 1500 bhcg vajinadn gorunmesi gerekiyo 3000 karindan gorunmesi gerekiyo dedi ama gorunmedi
Kanama durduysa korkma canım Progestan verir hem hormonu düzenliyor hemde düşük tehdidini azaltıyor. Düzenli artış sonrası yavaşlayabiliyor içini ferah tut inşallah seninledir annesi 🙏🥰

Selam kizlar bata 4 gun var yine test yaptim erken olanlardan negatif , olsa cikarmiydi acaba bu aydan umidi kesmelimiyim 😓

Bende ilişki sonrası 9gun yine negatif adetim daha 7 gun var.5 gun kala pazartesi erken testlerden yapi cam.kizlarimi hep 11.gun gördüm.silikte olsa.pazartesi erken testte çıkarsa vardır.cikmazsada kesinlikle yok diyebilicem kendi adima

Bu arada ishal Bende de var.ishal belirtisi olan arkadaşa sormak istiyorum.ishali ilişki sonrası 8. Yada 9.gunmu oldu.yani sen yerlesirkenmi oldu ?

Kızlar hafif ishal bende de var tuvalete gidiyorum Karnın ağrıyo bazen üşüyorum bazen sıcak basıyo bi de ben doritos cipsiyi filan pek sevmem ama şu günlerde canım çok istiyor bi de afedersiniz canımız çekmesin nolur dolapta kornişon turşum var çıkartıp çıkartıp yiyorum

Kaç gün kala böyle not düştüm takvime. İlişki zamanları 1 gün ilişki bir gün boş şekilde. Doktorum bana regli zamanı olam belirtileri değil ilk kez olan şeyleri gözlemle dediği günden beri kendimi daha iyi anladım ve günler öncesinde ayın 15' inde notta "ben hamileyim" dedim. Ovulasyon vs. Kullanmadım ben kendi yumurtlamami net bir şekilde anlıyorum cunku. PMS dönemine kadar 1 ilişki bir boş olarak ve canımız nasıl istiyorsa kendimizi bebeğe kurmadan ilişki yaşadık. Çok şükür oldu Allahım aratmasın kimseyi. Pazartesi kan vereceğim 😍🐣
Arkadaşım ben bu tabloya bakınca senin ayin 5ind hamile kaldığını düşündüm.acaba belirilerden bakabilirmisin işhali 13 ve 14 undemi olmussun

Adimi yazdirmamistim yumurtlama günü tek iliski oldu diye umudum pek yoktu ama bugun ikincicizgiyi gordum henuz silik normal testte çıktı 10. Gün. İki gün öncede hayalet çizgi vardı isıga tutunca görmüştüm.. oglumdada böyle öğrenmiştim.. yarın tekrar yapıcam.. belirtimde önce ishal oldum sonrada kabız..yeme düzenim falan hiç bişey değişmedi..

Testide yüklemiştim ama fotoğrafta hiç belli değil diye sildim yarın yüklerim artık:))

Back