Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim saglikla ilerlesinVeee bu kız hamileeeee arkadaslaaarrr heyecandan ölüyorum 1 dakika içinde çıktı bu
Yaaa tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın ishal bendede var dün battı olmadım hâlâ negatifi gördüğüm içinde çok umutlanmayayim diyorum ilk kez senden ishal duydum herkes kabızlık diyorBen bunu salı günü yazdım. Bu bilgiyi Kesinlikle okuyun arkadaşlar. Hamile olduğuma o kadar emindim ki... Yanilmadim.❣
Vajinalde de mi göremedi peki herhangi bir lekelenmen oldu mu canım? Hemen kan verseydin orda 1 saate alıyorsun stres yapmazdınKizlar doktordan geldim karindn bakti gormedi vajinal bakti goremedi keseyi yrn bhcg vericem carsamba gunu 1255di bhcg bgn vajinaldan gozukmesi gerekirdi gozukmedi
Çok teşekür ederim caniiim darısı tüm bekleyen güzel anne adaylarına olsunCok güzel bir görüntü.hayirli olsun canim
Sağol canım yok denemedim normal testim yok evde ama zaten pazartesi kan vereceğim artık test yapmaya gerek duymuyorum 5 gün önce kıl gibiydi bu çizgi. Bugün tam kırmızı o görüntüyü ilk 1 dakika da çektim bide. 5 dakika sonra C çizgisi gibi kopkoyu oldu pazartesi de beta yi öğrenirim. İnşallah sağlıkla ilerler 'im.Hayrlı olsun :)Normal testlede denedinmi ?
Amiiin canım dualarimdasiniz hepiniz Allahım tez zaman da güzel duyguyu tattirsinSaglıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbim darısı başımıza insallah
Amiin canım çok teşekkür ederimHayirli olsun canim saglikla ilerlesin
Yaa inşallah olmazsın regli canım bende kabızlık hiç olmadi ilk kez hiç birşeyim yokken ishal oldum. Aynısı yakın arkadaşım da da oldu kız hiç birşeyi yokken ishal olmuştu o da hamile olduğunu öğrenmişti. Bende ilk kez olan şeyleri hep not aldım ve yanilmadim :)) Allahım tez zaman da size de nasip etsin inşallah canımYaaa tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın ishal bendede var dün battı olmadım hâlâ negatifi gördüğüm içinde çok umutlanmayayim diyorum ilk kez senden ishal duydum herkes kabızlık diyor
Bugun ozeldeydim kani hep devlette verdim yarin gene devlete vericem ayni yerde yaptimak gerekiyomus testleri tshda baktrcam o yuzden sabah ac gitmem lazjm kanama gecen hafta pazar gunu oldu kahberengi yerlesmedir dedm pek uumrsamadm sonraki gun baya visne curugu kirmizi kanamam old azalarak kesildi artik kanamam yok2 gun arayla bhcg vermistim artmsti duzgun doktor 1500 bhcg vajinadn gorunmesi gerekiyo 3000 karindan gorunmesi gerekiyo dedi ama gorunmediVajinalde de mi göremedi peki herhangi bir lekelenmen oldu mu canım? Hemen kan verseydin orda 1 saate alıyorsun stres yapmazdın
Kanama durduysa korkma canım Progestan verir hem hormonu düzenliyor hemde düşük tehdidini azaltıyor. Düzenli artış sonrası yavaşlayabiliyor içini ferah tut inşallah seninledir annesiBugun ozeldeydim kani hep devlette verdim yarin gene devlete vericem ayni yerde yaptimak gerekiyomus testleri tshda baktrcam o yuzden sabah ac gitmem lazjm kanama gecen hafta pazar gunu oldu kahberengi yerlesmedir dedm pek uumrsamadm sonraki gun baya visne curugu kirmizi kanamam oldu 2 gun arayla bhcg vermistim artmsti duzgun doktor 1500 bhcg vajinadn gorunmesi gerekiyo 3000 karindan gorunmesi gerekiyo dedi ama gorunmedi
Dis gebelik olabilir diye ilac vermediKanama durduysa korkma canım Progestan verir hem hormonu düzenliyor hemde düşük tehdidini azaltıyor. Düzenli artış sonrası yavaşlayabiliyor içini ferah tut inşallah seninledir annesi
Son adetim 15 Ağustos'ta idi. Ama geç yumurtladım bu ayO zaman adet gunun 21 eylül, 14 gun sonra oluyor.. Ben de 7 eylulde yumurtladım
Dış gebelikte olsa tüpte ultrasonla görebilirdi aslında Allah AllahDis gebelik olabilir diye ilac vermedi
Bilmiyorum ki ya cok antika bi cihaza benziyodu yarin sabh kn vercem kanama alani gordu sadeceDış gebelikte olsa tüpte ultrasonla görebilirdi aslında Allah Allah
Arkadaşım ben bu tabloya bakınca senin ayin 5ind hamile kaldığını düşündüm.acaba belirilerden bakabilirmisin işhali 13 ve 14 undemi olmussunKaç gün kala böyle not düştüm takvime. İlişki zamanları 1 gün ilişki bir gün boş şekilde. Doktorum bana regli zamanı olam belirtileri değil ilk kez olan şeyleri gözlemle dediği günden beri kendimi daha iyi anladım ve günler öncesinde ayın 15' inde notta "ben hamileyim" dedim. Ovulasyon vs. Kullanmadım ben kendi yumurtlamami net bir şekilde anlıyorum cunku. PMS dönemine kadar 1 ilişki bir boş olarak ve canımız nasıl istiyorsa kendimizi bebeğe kurmadan ilişki yaşadık. Çok şükür oldu Allahım aratmasın kimseyi. Pazartesi kan vereceğim