Benimde 2. olucak nasip olursa bu 2. ay denememiz ve benimde bat 1 eylulben de 2. çocuğumuz için 2.5 senedir beklemedeyiz. bu ay doktorum tekrar tedaviye başladı. femara + b12 ile folik asit vitamin + arı sütü takviteli vitamin verdi. femara dün bitti adetim 1 eylül.... Rabbim sağlıkla afiyetle hamile kalmayı ve doğum yapmayı nasip etsin... bu ay hepimize uğurlu gelsin....
63tü qaliba. Benimde tsh problemin var. O yüksek olunca prolaktinde yüksek çıkıyordu. 4 5 ay önce tsh 11den 4lere düşünce prolaktinde normalleşti. Ama son tahlilde yükselmiş kendiliğinden, tsh normalken. İlaç verdi doktor. İlkinde ama sadece tsh için içiyordum, ki hala devamKaç çıktı senin ? Ya benim de yüksek ama TSH için ilaç içiyorum direk prolaktin de düşüyor ama azar azar düşüyor. Dostinex çok hızlı etki ediyor
HADİ BAKALIM SAĞLIKLA GÜZEL HABERLERE İNŞAALLAH DİYORUMBenimde 2. olucak nasip olursa bu 2. ay denememiz ve benimde bat 1 eylul
44 çıkmıştıKaç çıktı senin ? Ya benim de yüksek ama TSH için ilaç içiyorum direk prolaktin de düşüyor ama azar azar düşüyor. Dostinex çok hızlı etki ediyor
Ben de mi başlasam. Videolar eşliğinde mi yapiyorsunuz ?Hem stresten arınmış olurum dedim. Zaten şu ara çok ihtiyacım var rahatlamaya
Cok detayli bilmiyorum ama ureme problemi olan kadin ve erkekler icin vitamin takviyesi sanirimKızlar ımpryl hakkında bilgisi olan var mı
Tesekkur ederim inşallah faydalı olur banaCok detayli bilmiyorum ama ureme problemi olan kadin ve erkekler icin vitamin takviyesi sanirim
Insallah guzelim. Doktor tavsiyesiylemi aldin ?Tesekkur ederim inşallah faydalı olur bana
Evet canım fertility yoga yazınca dönem dönem uygulamalılar videolar çıkıyor. İşte reglken, yumurtlama öncesi, sonrası tutunmayı destekleyici şekilde çıkıyorBen de mi başlasam. Videolar eşliğinde mi yapiyorsunuz ?
Evet rahim flimi cekildim sonra bunu verdi hiç bişe soramadan cıktım odadan ıkı ay sonra femara tedavisi uygulıcak bunu kullan dediInsallah guzelim. Doktor tavsiyesiylemi aldin ?
Tedaviye gerek kalmadan gelir insallah kuzucukEvet rahim flimi cekildim sonra bunu verdi hiç bişe soramadan cıktım odadan ıkı ay sonra femara tedavisi uygulıcak bunu kullan dedi
Teşekkür ederimEkledim canim hadi hayirlisi ☺
Senin bat kac canimBen de variiimm 9 yıl aradansonra
30 agust csnim
Ozaman agustos topiginde olmalisin canimumarim melegine kavusursun bu topige gelmen gerekmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?