Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim iyi olmana canım ped doldurdu diyorsun ya hani o ne renkti peki çünkü sadece batmalar oluyor adette ilk gün sancı olur öyle değil bu bendeki senin de öyle miydi
evet benimde adet gibi deil icerde kazi calismasi yapiliyomus gibi nasi tarif edim bilemedm kanama rengi once kahveydi akintiya karismis sonraki gun boyle visne curigu gibide siyaha yakin gibide kirmizida pembede her rengi gordm diye bilirim ama o yogun visne curugu gibi olan korkuttu cok akiskan deildi ama yogundu nasi tarif edim bilemedm

Kızlar 2 aylık evliyim 27 yaşındayım adetlerim düzensiz 31 günde 34 günde bazen 26 günde bi oluyorum bu ay programa göre yumurtlama günüm 12 eylüldü yanlışta olabilir ama akıntım vardı 12 Eylül sabahı şiddetli bi kaşık ağrısıyla uyandım 2 gün boyunca devam etti akıntımda devam etti ama aşırı değildi akıntım sonra ağrım gitti yukarı bi yere uzandığımda içimden birşey kopuyormuş gibi oluyor midem kalkıyor ve karnımın üzerine yatamıyorum sanki birşey beni rahatsız ediyormuş gibi eşim nefes almalarımın değiştiğini söylüyor kendimi hafif yorgun gibi hissediyorum hamilelik belirtisimi acaba

d

Cani m teyzem lerin de 5 yıl olmadı sonra tüp bebek denediler 2 de oldu baya ugrastilar hatta arkadaşlarıyla görüşmeyi kesti herkesin bebeği var üzerine geliyolar diye eniştemde biraz pars göz insan masraf olacak diye ölü yatirim diye istemedi teyzem denizli / izmir arası otobüsle t3k basına ugrasti şimdi 2. Çocukları oldu yin3 tüp bebekle şuan mutlular çocuklara kıyafet alms eniştem ilk başlarda istemiyodu ama şimdi tatlı geldi herkesten farklı ses çıkıyor eğer eşinle mutluysan çocuk yap sırf ailesinin ağzı kapanacak diye değil sonra arada çok kalınıyor bizzat yaşadık zor durum .

benim adet tarihime 7-10 gün kadar var.ilişki üzerinden geçen bu sabah 9.gün sabah test yaptım.normal 5 tllik olanlardan negatif bekledikçe çizgi çıktı ama pazartesi erken gebelik testi yapıcam.o zaman varsa çıkar.çünkü ilişki üzerinden 11 gün geçmiş olucak. yoksada yoktur diycem. hayırlısı.benim akıntım yok.bu bende negatif bir düşünce uyandırıyor doğrusu.

Kızlar normalde yarın adet olmam gerekiyordu ama 16sında oldum bugün kesildi neden böyle oldu ki hatta akşam hiç gelmemiş kanama yoktu sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…