evet benimde adet gibi deil icerde kazi calismasi yapiliyomus gibi nasi tarif edim bilemedm kanama rengi once kahveydi akintiya karismis sonraki gun boyle visne curigu gibide siyaha yakin gibide kirmizida pembede her rengi gordm diye bilirim ama o yogun visne curugu gibi olan korkuttu cok akiskan deildi ama yogundu nasi tarif edim bilemedmÇok sevindim iyi olmana canımped doldurdu diyorsun ya hani o ne renkti peki çünkü sadece batmalar oluyor adette ilk gün sancı olur öyle değil bu bendeki senin de öyle miydi
Amin oglunu duyunca 1 ay üstüme gelmemişti şimdi yine ayni 1 tane görümcem var oda öyle adet oluyor bu senin şeyin anca alarm gibi diyor sati satine geliyor pek düzenli maşşalah diyip laf sokuyor kendininde 1 tane kızı var Allah görüyor ama hepsini duyuyor beni çok aglattılar asla affetmicem onları beni zehir zehir aglatıklarını hiç unutmicam
Ekledim canimBenimde ekler misin canım geç gördüm bat 28 eylül
Tesekkurler darisi sizin basiniza insallahİnşallah hamilelikleriniz rahat ilerler ve sağlıcakla yavrularınıza kavuşursunuz
TeşekkürlerEkledim canim
Gelen giden yokGunaydin kizlar
GeminiWoman
Umay1907
Z Zeyno2734
Yellowpepper
Evet kizlar bugun sizin gununuz varmi yenilik ?
Negatif ve güne aglayarak uyanmakGunaydin kizlar
GeminiWoman
Umay1907
Z Zeyno2734
Yellowpepper
Bende gelen giden yok kızlar test alacağımGunaydin kizlar
GeminiWoman
Umay1907
Z Zeyno2734
Yellowpepper
güzel haberlerini ve görüntülü testlerini beklerizBende gelen giden yok kızlar test alacağım
İnşallah bende paylaşmayı çok isterimgüzel haberlerini ve görüntülü testlerini bekleriz
Uzulme canim demekki dogru zaman gelmemis henuz insallah yakin zamanda gelir mucizenNegatif ve güne aglayarak uyanmak
Canım benim hayırlı olsun sen çok istiyordun çok sevindimKızlar gözlerime inanamıyorumdoğrumu yaaa cooook heyacanlandim yaaa
YAPTIN MI CANIM TESTİnşallah bende paylaşmayı çok isterim
Gittim aldım kuzucuk bekliyorum yapıcam birazdan ama pek umudum yok zaten adetlerim düzensiz iğneyi bıraktığım için ama inşallah vardırYAPTIN MI CANIM TEST
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?