Peki kaç gün devam etti benim de yani 1 pes ara ara zamanlarla dolar sankievet benimde adet gibi deil icerde kazi calismasi yapiliyomus gibi nasi tarif edim bilemedm kanama rengi once kahveydi akintiya karismis sonraki gun boyle visne curigu gibide siyaha yakin gibide kirmizida pembede her rengi gordm diye bilirim ama o yogun visne curugu gibi olan korkuttu cok akiskan deildi ama yogundu nasi tarif edim bilemedm
Gebelik testi yaptın mı?Kızlar normalde yarın adet olmam gerekiyordu ama 16sında oldum bugün kesildi neden böyle oldu ki hatta akşam hiç gelmemiş kanama yoktu sabah
İnaşşaaallllaahhhh canımmm güzel haberlerini bekliyoruzGittim aldım kuzucuk bekliyorum yapıcam birazdan ama pek umudum yok zaten adetlerim düzensiz iğneyi bıraktığım için ama inşallah vardır
14ünde yaptım negatif çıkmıştı gecesi kanama başladıGebelik testi yaptın mı?
Hayırlısı olsun inşallah olmazsan yine tekrarlarsin testiMaalesef negatif
Gelen giden bişey yok ama testte yaptım negatif kırmızı gelene kadar umut vardırGunaydin kizlar
GeminiWoman
Umay1907
@Zeyno2734
Yellowpepper
Evet kizlar bugun sizin gununuz varmi yenilik ?
Öyle yapacağım artıkHayırlısı olsun inşallah olmazsan yine tekrarlarsin testi
Bence tekrarla anlattığın adete benzemiyor14ünde yaptım negatif çıkmıştı gecesi kanama başladı
ama kanama ara ara ve az değildi normal kanamaydı akşam tekrarlayacağımBence tekrarla anlattığın adete benzemiyor
Hadi güzel olsun inşallah sonuçKızlar bn dayanamıyorum yapacağım test aldım şimdi dua edin nolur
GÜZEL HABERLERLE BEKLİYORUZ CANIMMMMKızlar bn dayanamıyorum yapacağım test aldım şimdi dua edin nolur
Ay inşallah adet tarihim belli olmuyo geçen aya göre 4 gün var bata yoldayım heyecan öüyorumGÜZEL HABERLERLE BEKLİYORUZ CANIMMMM
Ay inşallah dua edin nolur hem erken gebelik aldım test hemde normal test aldımHadi güzel olsun inşallah sonuç
Hayırlısı olsun inşallah,senin bata kaç gün varKızlar bn dayanamıyorum yapacağım test aldım şimdi dua edin nolur
Güzel haberlerle gel inşallahAy inşallah dua edin nolur hem erken gebelik aldım test hemde normal test aldım
Amin canim bekleyen herkese hayirli haberler tez gelir insallah. Sizler de saglikla meleklerinize kavusun insallahUzulme canim demekki dogru zaman gelmemis henuz insallah yakin zamanda gelir mucizen
Belli olmuyor ki geçen aya göre 4 gün canımHayırlısı olsun inşallah,senin bata kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?