Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilgiler için çok teşekkürler

Harika, çok faydalı oldu benim için detaylıca anlatmışsınız çok teşekkür ederim aslında bir oğlum var 7 yaşında ama o zaman tek korunmasız ilişkide hamile kalmıştım, hiç bunları bilmiyordum bile, gerek olmadı çünkü. Yaşım da gençti o zaman dert de etmiyordum. İkinci evliliğimiz eşimin de benim de.. Çok istiyoruz ortak bir çocuğumuz olsun, çok da heyecanlıyım bunca yıl sonra. Hakkımızda hayırlısı inşallah...

Rica ederim.. umarım bir an önce hepimizin duası kabul olur

Yerlesme kanamasi yasaninca normal gebelik testinde cikarmi az once kanama gordum kahverengi acaba kist mi gebelik mi
Canım meraba kanaman nasıldı benim de kanamam var şu an aynı zamanda pkoluyum

Kozlar tedaviye tekrar başlayacağım
Ben geçen iki tedavimdede femera ve letu kullandım bunlar yumurtalarımı büyüttü sorun olmadı
Benim sorum klomen mi daha iyi yoksa femera ile letu mu çünkü hiç klomen kullanmadım

Arkadaşlar Pazartesi randevum var 4 aylık evliyim doktora gidecem beni azarlarmı acaba .1 yıllık evliyimmi desem bende özgüven eksilği var

Canım meraba kanaman nasıldı benim de kanamam var şu an aynı zamanda pkoluyum
Kanamam pazae gunu oldu kahbe rengi akintiyla karisik cok rahattim korkmadm yerl3smedir diye 1 gun sonra once batmam oldu aradan 2 saat gecti bjsey hissettm gittim baktm baya visne curugu gibi kanama oldu ped doldurcak kdr aksama kdr az az devam etti dedm dusuruyorm kokrtum yattim gece kan vermeye gittik dun gene gittik degerim artmis cumartesi keseye bakicaz resmlerini cektm doktor gormek isterse onada gostericem miktarlarini 4 gunndur yatiyorm hic bisey yapmiyorm ayaarimn altina yastik koydum duzeldi kanamam once pembe akntiyla karisik cok hafif oldu sobra beyaz akintiya donustu iiyim smdi hatta yarn ise gidicem

Kesinlikle takma canım. Inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder mis kokulunu

Çok sevindim iyi olmana canım ped doldurdu diyorsun ya hani o ne renkti peki çünkü sadece batmalar oluyor adette ilk gün sancı olur öyle değil bu bendeki senin de öyle miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…