Bilgiler için çok teşekkürlerÇok güzel bir hikayeniz varmış, bize de umut oldunuz. Hakkımızda hayırlısı
Sabah ilk idrarla yapmayın. En az 2 saat sıvı tüketmeyin ondan sonra yapın idrarı. Ama çalışıyorsanız vs her gün aynı saatte yapmaya dikkat edin. Yoksa piki ve çatlamayı kaçırabilirsiniz. Her gün aynı saatte yapmayı unutmayın bol şans
Harika, çok faydalı oldu benim için detaylıca anlatmışsınız çok teşekkür ederimİlk idrarla yapmamalısın.. sabah 10 akşam 8 arası lh seviyesinin doğru çıkabileceği saatler..öncelikle testi hergün aynı saatlerde yapmaya çalış ve kesinlikle en az 2 saat önce sıvı alımını kes idrarının sıvıyla seyrelmemesi adına..c çizgisi her zaman koyu çıkar onu önemseme asıl önemli olan t çizgisidir. ovulasyon yani pik dediğimiz şey c ve t çizgisi eşit koyulukta yada t,c’den daha koyu olmalıdır. Pik yakaladığın günden sonraki 1-2 gün daha teste devam etmelisin çünkü t çizgisinde tekrar silinmeyi görmen gerekir.. bu silinme de yumurtanın çatlamış olduğunu gösterir.. bu arada yumurtlama (pik)günü ve sonrasındaki 3 günü mutlaka değerlendirmeye çalış.. bu dönem haricinde her gün ilişkidense Günaşırı ilişki sperm kalitesi açısından daha sağlıklıdır.. şansın bol olsun
Sagol canim bugub keseyi gorduk ama yolk kesesi ni goremedik ustten bakti merak ettimCanım 6 hafta diye biliyorum ama alttan muayeneyle belki daha erkende görülebilir
Rica ederim.. umarım bir an önce hepimizin duası kabul olurHarika, çok faydalı oldu benim için detaylıca anlatmışsınız çok teşekkür ederim ☺ aslında bir oğlum var 7 yaşında ama o zaman tek korunmasız ilişkide hamile kalmıştım, hiç bunları bilmiyordum bile, gerek olmadı çünkü. Yaşım da gençti o zaman dert de etmiyordum. İkinci evliliğimiz eşimin de benim de.. Çok istiyoruz ortak bir çocuğumuz olsun, çok da heyecanlıyım bunca yıl sonra. Hakkımızda hayırlısı inşallah...
Canım meraba kanaman nasıldı benim de kanamam var şu an aynı zamanda pkoluyumYerlesme kanamasi yasaninca normal gebelik testinde cikarmi az once kanama gordum kahverengi acaba kist mi gebelik mi
Hayırlı olsun canmÇok sağol canımsizede kısmet inşAllah aslında 2 gün değerlendirdik umudum yoktu bu aydan demek tutunca oluyormuş 1 gün olsa bile
Çok sağol canım Allah hayırlısıyla sanada nasip etsinHayırlı olsun canm
Ekledim tatlim
Kanamam pazae gunu oldu kahbe rengi akintiyla karisik cok rahattim korkmadm yerl3smedir diye 1 gun sonra once batmam oldu aradan 2 saat gecti bjsey hissettm gittim baktm baya visne curugu gibi kanama oldu ped doldurcak kdr aksama kdr az az devam etti dedm dusuruyorm kokrtum yattim gece kan vermeye gittik dun gene gittik degerim artmis cumartesi keseye bakicaz resmlerini cektm doktor gormek isterse onada gostericem miktarlarini 4 gunndur yatiyorm hic bisey yapmiyorm ayaarimn altina yastik koydum duzeldi kanamam once pembe akntiyla karisik cok hafif oldu sobra beyaz akintiya donustu iiyim smdi hatta yarn ise gidicemCanım meraba kanaman nasıldı benim de kanamam var şu an aynı zamanda pkoluyum
Yalan soyleme bence onlar sistemden goruyolardir belki evlilik tarihini kac ysindasinArkadaşlar Pazartesi randevum var 4 aylık evliyim doktora gidecem beni azarlarmı acaba .1 yıllık evliyimmi desem bende özgüven eksilği var
28 e girdim canım işte bende ondan korkuyorımYalan soyleme bence onlar sistemden goruyolardir belki evlilik tarihini kac ysindasin
Yasim 28 ben 4 cocuk dusunuyorm dersin yasimda geciyo riskli olur hemen olsun istiyorm dersin neden olmuyo yumurtlamani takip etmesini istersin yas ilerledikce riskli oluyo ya 21 deilsin sonucta28 e girdim canım işte bende ondan korkuyorım
Kesinlikle takma canım. Inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder mis kokulunuÇok Çok teşekkür ederim... Sende öylesin rabbim bir an önce tüm sevdiklerine kavuştursun inşallaahh... Ben de 26 yaşındayım bu arada 2 yıllık evliyim bakalım kısmet ama bu kadar takmayacağım bir daha ki ay
İnşallah hamilelikleriniz rahat ilerler ve sağlıcakla yavrularınıza kavuşursunuzCoktan acilmis topik ☺
30 günde bir canımkaç günde bir adet görüyorsun burada o önemli bence ?sen kaç günde bir görüyorsun.
Anlamış değilim valla illa adetin ortası değil onu anladım ama her an catlayablr kişiden kişiye değişiyorEvet bende bu ay adet bitiminde hamile kaldim erken catladi bu ay
Çok sevindim iyi olmana canımKanamam pazae gunu oldu kahbe rengi akintiyla karisik cok rahattim korkmadm yerl3smedir diye 1 gun sonra once batmam oldu aradan 2 saat gecti bjsey hissettm gittim baktm baya visne curugu gibi kanama oldu ped doldurcak kdr aksama kdr az az devam etti dedm dusuruyorm kokrtum yattim gece kan vermeye gittik dun gene gittik degerim artmis cumartesi keseye bakicaz resmlerini cektm doktor gormek isterse onada gostericem miktarlarini 4 gunndur yatiyorm hic bisey yapmiyorm ayaarimn altina yastik koydum duzeldi kanamam once pembe akntiyla karisik cok hafif oldu sobra beyaz akintiya donustu iiyim smdi hatta yarn ise gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?