Ekledim canimCanım beni de ekler misin? Bat 27 eylül
İnşAllah yaa Allah isteyen herkese versinNe güzel ne güzel gebeler çoğalsın ❤❤
Hoş geldin. Ben de dört gözle 27 Eylül'ü bekliyorumCanım beni de ekler misin? Bat 27 eylül
Ben daha önce iki hamilelik geçirmiştim devamlı şu gibi akintim olmustu. Kasik agrisi arkasından akinti oluyordu.adet oldum sanıyordum.bakiyordum şu gibiydiMerhaba hanımlar. Ya iki üç gündür su gibi akıntım var hep ıslak haldeyim özellikle hamileler bu durumu yasadınızmı pazartesi test günüm asılama olmuştum basıma ilk kez geldi de bu ay b
Düşünmemeye çalış başka şeylerle uğraş boş kalmamaya çalış boş kaldıkça insan düşünüyorİnşAllah yaa Allah isteyen herkese versinzaman geçmiyor sanki naıal geçecek bu 8 gün bilmiyorum
Valla işyerinde bile en ufak Bi akıntıda acaba erken mi oldum diye tuvalete koşuyorum. Çalışsam bile dağılmıyor kafaDüşünmemeye çalış başka şeylerle uğraş boş kalmamaya çalış boş kaldıkça insan düşünüyor
Ay sevindim canım ya. İnsallah benim akıntının sebebide bebektendir. Baska belirtilerin varmırdı Tesekkürederim cevabın içinBen daha önce iki hamilelik geçirmiştim devamlı şu gibi akintim olmustu. Kasik agrisi arkasından akinti oluyordu.adet oldum sanıyordum.bakiyordum şu gibiydi
Hakkında hayırlısı olsun canım her ay yeni bir umut insallah gelecek ay nasip olurMerhaba hanimlar. Ben hcg testi verdim ve hamile degilim. Malesef eylul ayi kismet degilmis
InsaAllah tatlim. Oyle Allahdan umut kesilmez. Yine duseriz yine kalkarizHakkında hayırlısı olsun canım her ay yeni bir umut insallah gelecek ay nasip olur
Benimde günüm bugün canımGunaydin kizlar
@zeep
@lucesme
@Aslihasan18
@Sehlinam
@azra_54
Evet kizlar bugun sizin gununuz insallah guzel haberler verirsiniz
17 si degilmiydi senin canim ?Benimde günüm bugün canım
16iymiş aslında ben daha erken yumurtaladigimi düşünüyorum ama ne bileyim bakalım17 si degilmiydi senin canim ?
Valla bilmiyorum bu ay hiç belirti yok geç yumurtladım bi de bekliyorum 1 hafta oldu 1 hafta daha beklicem inşallah vardırAmin inşallah canim sende varmi birseyler
Canım hiçbir zaman umutsuzluğa kapılma her doğan günde yeni bir umut varrr bugün kendimizi üzdüklerimiz için yarın pişman oluruz, inşallah sabredeceğiz ve güzel haberleri almak bize nasip olacak inanıyorum Allah'tan hiçbir zaman ümit kesilmezKizlar beni umutsuzluk kapladi ya
Neden surekli karamsarsin mesajlarin hep boyle..olucak olan olur bence üzme kendini nolursun.. psikolojinin saglam olmasi lazim .. hormonlar etkileniyor..Kizlar beni umutsuzluk kapladi ya
Bilmiyomki birden boyle oldumNeden surekli karamsarsin mesajlarin hep boyle..olucak olan olur bence üzme kendini nolursun.. psikolojinin saglam olmasi lazim .. hormonlar etkileniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?