Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar. Ya iki üç gündür su gibi akıntım var hep ıslak haldeyim özellikle hamileler bu durumu yasadınızmı pazartesi test günüm asılama olmuştum basıma ilk kez geldi de bu ay b

Merhaba hanımlar. Ya iki üç gündür su gibi akıntım var hep ıslak haldeyim özellikle hamileler bu durumu yasadınızmı pazartesi test günüm asılama olmuştum basıma ilk kez geldi de bu ay b
Ben daha önce iki hamilelik geçirmiştim devamlı şu gibi akintim olmustu. Kasik agrisi arkasından akinti oluyordu.adet oldum sanıyordum.bakiyordum şu gibiydi

Bende şunu sormak istiyorum.son bir kaç gündür saclarimda aşırı yaşlanma var.ve sekilsizlik.sizlerdede olmus muydu.genelde adet oncesi iki gün olur.ama bu sefer adetime daha var.bu bir belirti olabilir mi.pozitif çıkan arkadaşlar sizde böyle birşey varmiydi

Düşünmemeye çalış başka şeylerle uğraş boş kalmamaya çalış boş kaldıkça insan düşünüyor
Valla işyerinde bile en ufak Bi akıntıda acaba erken mi oldum diye tuvalete koşuyorum. Çalışsam bile dağılmıyor kafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…