Bende düşük yaptım oyuzden sordum ozaman çektirmek önemli teşekkür ederimEvet canım bi düşük yaptım sonrasında 4 5 ay kadar istemedik hemen olur düşüncesiyle olmayınca doktora gittim hsg de öğrendim işte tüplerim tıkanmış düşükten sonra
Sagol canim benada oyle geliyo ama bı defa icine kurt dustumu dusuyoBence değerlerin çok güzel canım
Sagol canimBende hesapladim eve 800 kusurlu olmasi lazim nirmal g3ldi bana
Ya konumuzla alakası yok ama benim gögüslermde küçücük acaba hormonlarımmı bozuk onla alakası olablrmi hamile kalmaya engelmi gögüs küçüklüğüPeki hiç hamile kalabilmismiydin bunu öğrenmeden önce
İnşallah ikiz çok isterim ama ailede yokki allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsinÇok güzel artmış belki ikiz şansı vardır 888 oluyor seninki 2.5 kat artmış çok iyi. İnş sağlıkla devam eder. 4-5 güne kese karından görünür yarında alttan
Valla canım ben de diyordum bi düşük oldu hamile kalıyorum tüplerim kapalo değildir ama kapalı çıktı.. ama enfeksiyondan oluyor canım sarı akıntın var mı meselaBende düşük yaptım oyuzden sordum ozaman çektirmek önemli teşekkür ederim
Yok yok bence hic oyle dusunme alakasi yok gogusle hamileliginYa konumuzla alakası yok ama benim gögüslermde küçücük acaba hormonlarımmı bozuk onla alakası olablrmi hamile kalmaya engelmi gögüs küçüklüğü
Yengemin hiç göğsü yoktu 2 tane kocaman oğlu var. Ablaminda dümdüzdu daha gecen ay doğum yaptı benim silikon takılmış gibi buyuk ama düşük yaptım onunla hic alakası yok olsa benim olurduYa konumuzla alakası yok ama benim gögüslermde küçücük acaba hormonlarımmı bozuk onla alakası olablrmi hamile kalmaya engelmi gögüs küçüklüğü
Enfeksiyonu 4 ay önce geçirdim ilaç tedavisiyle bitti. Sonra hamile kaldım ama düştüValla canım ben de diyordum bi düşük oldu hamile kalıyorum tüplerim kapalo değildir ama kapalı çıktı.. ama enfeksiyondan oluyor canım sarı akıntın var mı mesela
Canım onu nasıl anladılar hangi testleri yapıyorlar bende sormayı düşünüyorum da doktoraÖyle düşünme canım ama bir doktora görün istersen ben de ben de bi şey yok diyordum tüplerim tıkalı çıktı mesela..
Tuplere usglemi bakiliyo acik mi kapaliimi. Ilk dogumumda sezeyn oldu kakasini yapmsti temizlediler icimi fln ama tuplere bisey olmusmudur 3.5 ay lohusalik yasadim baya kanamam oldu simdide dusukmu yaptim bilmiyorm alakaliValla canım ben de diyordum bi düşük oldu hamile kalıyorum tüplerim kapalo değildir ama kapalı çıktı.. ama enfeksiyondan oluyor canım sarı akıntın var mı mesela
Canım o zaman olur inş yaaa ben korundum bi kaç ay tedavi de görmedim ondan tıkanmışEnfeksiyonu 4 ay önce geçirdim ilaç tedavisiyle bitti. Sonra hamile kaldım ama düştü
Canım rahim filmi çekiyorlar öyle testle belli olacak kolay bi şey değil yaniCanım onu nasıl anladılar hangi testleri yapıyorlar bende sormayı düşünüyorum da doktora
Rahim filmi çekiliyor canım... inan bilmiyorum o konuyuTuplere usglemi bakiliyo acik mi kapaliimi. Ilk dogumumda sezeyn oldu kakasini yapmsti temizlediler icimi fln ama tuplere bisey olmusmudur 3.5 ay lohusalik yasadim baya kanamam oldu simdide dusukmu yaptim bilmiyorm alakali
midir
Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah canımİnşallah ikiz çok isterim ama ailede yokki allahim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin
Hımmm valla Allah hepimize hastanelere düşmeden evlat nasip etsin hayırsıyla çok zor kadın doğum git gelCanım rahim filmi çekiyorlar öyle testle belli olacak kolay bi şey değil yani
Amin inşallah canim sende varmi birseylerSağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?