Ay maşallah cok sevindim canım bata kaç gün vardıKizlar az once normal gebelik testi yaptim ilk idrarda deil beklemis idrarda deil hemen cikti cok sukur rabbim tum isteyenlere en kisa zamanda saglikli shhatli evlaatlar versin aminn dun gece kasik batmasi olmustu solumda dun sabah gene 37. 4 atesim yuksekti baska hic bir belirti olmadi
Normalde kendimi 22 eylul diye yazdirmistim listeye ama Bu ay erken yumurtladim 2 eylulde pikti bugun belli oldu test az once yaptigimdan daha koyu oldu suanAy maşallah cok sevindim canım bata kaç gün vardı
Bende baya belirti var şimdiye kadar böyle hiç olmamıştı ama 3 gün kala test yaptım bugün negatifNormalde kendimi 22 eylul diye yazdirmistim listeye ama Bu ay erken yumurtladim 2 eylulde pikti bugun belli oldu test az once yaptigimdan daha koyu oldu suan
Maşallah 3 gün kala baya koyu cıkmış tebrik ederim darısı başımızaNormalde kendimi 22 eylul diye yazdirmistim listeye ama Bu ay erken yumurtladim 2 eylulde pikti bugun belli oldu test az once yaptigimdan daha koyu oldu suan
Hayirli olsuuuunKizlar az once normal gebelik testi yaptim ilk idrarda deil beklemis idrarda deil hemen cikti cok sukur rabbim tum isteyenlere en kisa zamanda saglikli shhatli evlaatlar versin aminn dun gece kasik batmasi olmustu solumda dun sabah gene 37. 4 atesim yuksekti baska hic bir belirti olmadi
28 EylülBatlarinizi soyleyin kizlarda yazalim
Insallah ekim ugur getirir canim hersey nasip hayirlisi olsun.Günaydın.. Dun ve onceki gun test yaptim negatifti malesef bugün yarin gelir kırmızılarbu ay nasılda umutluydum oysa ki hayırlısı olsun
Hayirli olsun canim saglikla ilerlesinKizlar az once normal gebelik testi yaptim ilk idrarda deil beklemis idrarda deil hemen cikti cok sukur rabbim tum isteyenlere en kisa zamanda saglikli shhatli evlaatlar versin aminn dun gece kasik batmasi olmustu solumda dun sabah gene 37. 4 atesim yuksekti baska hic bir belirti olmadi
Bence cikar benimde dun agrim olmustu bugun ciktiMerhaba kızlar bat 15 eylül sizce test yapsam çıkar mı dün gece aşırı derecede kasık agrım oldu
Maşallah 3 gün kala baya koyu cıkmış tebrik ederim darısı başımıza
[/QUOTE
Ins guzel haberlerini alriz
Ayy insallahBence cikar benimde dun agrim olmustu bugun cikti
Tebrik ederim canım kan testine gittin miBence cikar benimde dun agrim olmustu bugun cikti
Hyr gitmedmTebrik ederim canım kan testine gittin mi
Gebelik testinden kaç gün önce ovulasyon testin koyulaşmaya başladıHyr gitmedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?