- 18 Ağustos 2020
- 127
- 143
- 33
Elenatal 1 bunu önermişti doktorum iyi bir takviyeymişKızlar bu folik asitte önerdiğiniz bi isim varmı bende başlıyayım
Teşekkür ederim cnmElenatal 1 bunu önermişti doktorum iyi bir takviyeymiş
Kızlar bu folik asitte önerdiğiniz bi isim varmı bende başlıyayım
Rica ederimTeşekkür ederim cnm
Bende yaptim ilk 5 dakokadan cokcok az görülecek sekilde silik cikti ben bile zor goruyordum beklettim 1 saat kadar netlesti ama ne kadar dogru olur bilemiyorum benimde sali günü batKizlar benim bata iki gün var ve ben erken gebelik testi yaptım çıkmadı ama ben iyi hissetmiyorum kendimi gebelik testi yanlış çıkma durumu olabilir mi yoksa ben mi psikolojik olarak kötü hissediyorum
Bende yaptim ilk 5 dakokadan cokcok az görülecek sekilde silik cikti ben bile zor goruyordum beklettim 1 saat kadar netlesti ama ne kadar dogru olur bilemiyorum benimde sali günü bat
Bende yaptim ilk 5 dakokadan cokcok az görülecek sekilde silik cikti ben bile zor goruyordum beklettim 1 saat kadar netlesti ama ne kadar dogru olur bilemiyorum benimde sali günü bat
Kizlar benim bata iki gün var ve ben erken gebelik testi yaptım çıkmadı ama ben iyi hissetmiyorum kendimi gebelik testi yanlış çıkma durumu olabilir mi yoksa ben mi psikolojik olarak kötü hissediyorum
Kizlar benim bata iki gün var ve ben erken gebelik testi yaptım çıkmadı ama ben iyi hissetmiyorum kendimi gebelik testi yanlış çıkma durumu olabilir mi yoksa ben mi psikolojik olarak kötü hissediyorum
Sende nasıl belirtiler var canım belirtin var miBende yaptim ilk 5 dakokadan cokcok az görülecek sekilde silik cikti ben bile zor goruyordum beklettim 1 saat kadar netlesti ama ne kadar dogru olur bilemiyorum benimde sali günü bat
dun aksam kahvregi lekelenme geldi bakada gelmedi dahadune kadar meme agrisi kasik agrisi igne gibi batmalar vardi bugun hic biri yok bi sabah kasik agrisi oldu gecti suan sadrce vucudum yaniyor onun disi hic biri yokSende nasıl belirtiler var canım belirtin var mi
Bende de aynı etkiler var gerçektendun aksam kahvregi lekelenme geldi bakada gelmedi dahadune kadar meme agrisi kasik agrisi igne gibi batmalar vardi bugun hic biri yok bi sabah kasik agrisi oldu gecti suan sadrce vucudum yaniyor onun disi hic biri yok
Bekle nakalim aramiz ir gun var snle ali gunu ben sende pazartesi sanirimBende de aynı etkiler var gerçektenSadece vücut ısım aynı geliyor iki tane erken gebelik testi yaptım çıkmadı psikolojik düşünüyorum ama bı yanımda acaba mi diyor çünkü kasik ağrım yumurtlamamdan itibaren devam ediyordu şimdi kesildi ama bir de benim ilk ayım herkes ilk ay bu etkiler normal demişti
Evet canım pazartesi bat görünüyorBekle nakalim aramiz ir gun var snle ali gunu ben sende pazartesi sanirim
Batlarımız aynı bende de henüz belirgin bir belirti yok :/Benim de 9 gün kaldı, hiçbir şey hissetmiyorum
Ben new life folifor kullanıyorumKızlar bu folik asitte önerdiğiniz bi isim varmı bende başlıyayım
Yerleşme kanaması olabilir silikte olsa cizgiyi görmüşün hamile olabilirsin canimdun aksam kahvregi lekelenme geldi bakada gelmedi dahadune kadar meme agrisi kasik agrisi igne gibi batmalar vardi bugun hic biri yok bi sabah kasik agrisi oldu gecti suan sadrce vucudum yaniyor onun disi hic biri yok
Evet yaabi an önce geçse şu zaman
Bilmiom ki canim hayirlisi artik umut etmiyorum ki sali gününe kadar o zaman netlesir herşey allah herlsin gönlüne gore versinYerleşme kanaması olabilir silikte olsa cizgiyi görmüşün hamile olabilirsin canim
Canım 14'ü mü seninki? Benimki de 14'üBende de aynı etkiler var gerçektenSadece vücut ısım aynı geliyor iki tane erken gebelik testi yaptım çıkmadı psikolojik düşünüyorum ama bı yanımda acaba mi diyor çünkü kasik ağrım yumurtlamamdan itibaren devam ediyordu şimdi kesildi ama bir de benim ilk ayım herkes ilk ay bu etkiler normal demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?