- 25 Temmuz 2017
- 524
- 390
- 23
- 31
- Konu Sahibi Berenimo877
-
insallah canimmmm allah herkezin dualarini kabul etsinUmarım güzell haberler alırız kızçelerr
Canm bce hamile sin çünkü dün gece yaptığın silik busabahki baya net hadi canm hayirlisi gözün aydn darısı basimaaaKızlar ilki dün gece diğeri de bu sabah yaptığı. Testler iğnemin 12.günü bgn ne diyorsunuz etkisi sürüyor mudur
Yok canım ben en son 4 Ağustos'ta adet oldum takvime göre bat 1 eylül ama ben 4 eylülü geçince mi heveslenmeliyim garanti olsun diye ama umudum yok sanırım menepoz öncesi evreyi yaşıyorumBenide ekleyin lütfen listeye5 agusyos demek iatesin herhalde canim
BeKizlar bende varim bat 24 eylul. Insallah tez zamanda guzel haberi aliriz Araliktan beri deniyoruz.. yurtdisinda yasiyorum sigortam karsilamiyor o yuzden bi sorun var mi hormonlar falan duzenlimi bilmiyorum
bence hamilesinnnTestim negatif mi sizcede
Ayyy canim benim bence hamilesinnnn cok sevindim yarin test varsa yine yapp. Asilama mi oldu senin catlatma ignesi miKızlar ilki dün gece diğeri de bu sabah yaptığı. Testler iğnemin 12.günü bgn ne diyorsunuz etkisi sürüyor mudur
Ayy hadi insallahhhh. Listeye baktim yazmamissin kacinci denemendi bu ay bide hikayesini yazarmisin bizeÇatlatma iğnesi canım benim çok teşekkür ederim darısı size olsun inşaallah
Benim deli gibi uykum var ama 2 gun once gece 3 saat uyudum ona bagliyorum. Bugun agzima et attim kusuyodum cikardim. Eti de sevmem zaten :). Belli basli bi belirtim yok. Pocahantasin bat 9 eylulmus ciktiii. Benim 7 eyluldu dun yaptim cikmadii.KıZlar kızlarrrr belirti yaşayan var mı benim bulantım bel ağrım ve çoook uykum var
Aynen her yer et kokuyor sankii görmek bile istemiyorum ben yapmadım daha var benim ya 12 eylülBenim deli gibi uykum var ama 2 gun once gece 3 saat uyudum ona bagliyorum. Bugun agzima et attim kusuyodum cikardim. Eti de sevmem zaten :). Belli basli bi belirtim yok. Pocahantasin bat 9 eylulmus ciktiii. Benim 7 eyluldu dun yaptim cikmadii.
Canım ya dinlenmeye çalışadet olucam sancilari bugun gelip gidiyor basim agriyor sinirler tepede duygusallık zirvede
Son 48 saatin icindeyim
AminEylululun ilk 5 sindeyim varmi yokmu sitresini atmaya az kaldi 5 eylulllllllll bebegimle gelsin:)
Gözün aydın canım darısı başımıza sağlıkla al kucağınatatlım benim başımdan iki kimyasal bir kürtaj geçti o yüzden yaklaşık olarak bir yıldır istiyoruz en son mart ayında ameliyat oldum rahmim kalp şeklinde olduğu için,daha sonra haziran ayına kadar korunduk.Ameliyattan sonra ikinci denememdi ama ilk çatlatma iğnesi
Allah yardımcın olsun bu ay sana bebeginin haberini versin insallah:)tatlım benim başımdan iki kimyasal bir kürtaj geçti o yüzden yaklaşık olarak bir yıldır istiyoruz en son mart ayında ameliyat oldum rahmim kalp şeklinde olduğu için,daha sonra haziran ayına kadar korunduk.Ameliyattan sonra ikinci denememdi ama ilk çatlatma iğnesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?