Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik haberi almayı bekleyenlerrrrrr (bat eylul)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba benim de bat 21 eylül bir kızım var 5 yaşında bu 2. Olacak inşallah hem de 2.ay denememiz hayırlısı olsun hepimiz için :)

KıZlar kızlarrrr belirti yaşayan var mı benim bulantım bel ağrım ve çoook uykum var

KıZlar kızlarrrr belirti yaşayan var mı benim bulantım bel ağrım ve çoook uykum var
Benim deli gibi uykum var ama 2 gun once gece 3 saat uyudum ona bagliyorum. Bugun agzima et attim kusuyodum cikardim. Eti de sevmem zaten :). Belli basli bi belirtim yok. Pocahantasin bat 9 eylulmus ciktiii. Benim 7 eyluldu dun yaptim cikmadii.

adet olucam sancilari bugun gelip gidiyor basim agriyor sinirler tepede duygusallık zirvede
Son 48 saatin icindeyim

Benim deli gibi uykum var ama 2 gun once gece 3 saat uyudum ona bagliyorum. Bugun agzima et attim kusuyodum cikardim. Eti de sevmem zaten :). Belli basli bi belirtim yok. Pocahantasin bat 9 eylulmus ciktiii. Benim 7 eyluldu dun yaptim cikmadii.
Aynen her yer et kokuyor sankii görmek bile istemiyorum ben yapmadım daha var benim ya 12 eylül

Eylululun ilk 5 sindeyim varmi yokmu sitresini atmaya az kaldi 5 eylulllllllll bebegimle gelsin:)

tatlım benim başımdan iki kimyasal bir kürtaj geçti o yüzden yaklaşık olarak bir yıldır istiyoruz en son mart ayında ameliyat oldum rahmim kalp şeklinde olduğu için,daha sonra haziran ayına kadar korunduk.Ameliyattan sonra ikinci denememdi ama ilk çatlatma iğnesi

Gözün aydın canım darısı başımıza sağlıkla al kucağına

Allah yardımcın olsun bu ay sana bebeginin haberini versin insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…