- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
- Konu Sahibi Berenimo877
-
Hayırlısı olsun hakkımızda canımNormal diyolar valla senin yasadigini yakin zamanda yasadigim icin. Birqz daha sabret canim. Ben bu ayda olmazsa esimle birlikte doktora gidicem. Ben daha once gittim ama beebek maksatli degildi. Bi de bu amacla gidelim bakalm ilac fln verir belki
Aminnnn hepimiz icin. Eski konulari okuyorum. Bizim gibi boyle olmuyo ne zaman olcak diye yazi yazanlarin gecmis msjlarina bakiyorum hepsi hamile kalmis :). Insallah bizde oyle oluruz. Eylul ayinin ilk annesi kim olucak bakalim..Hayırlısı olsun hakkımızda canım
3 günüm var ya kuzular 5 liralık değil de düzgün bi test alıp yarın sabah mı yapsam diyorum. Yarım saat sonra yok oldu çizgim. Ay bi üzüldüm varya çöpe bakınca
Hosgeldinnnn. Insallah yeni ay yeni umut. Dun erken gebelik testim negtif cikti ama bi umut var icimde sanki bu ay. Realist tarafimda kendini kaptirma cok uzuluceksin diyooCnm inşallah vardır pahalı test alma boşuna para normal test al sabah uyanınca yap varsa çıkar yine içine sinmezse ertesi gün sağlık ocağına git
Hosgeldinnnn. Insallah yeni ay yeni umut. Dun erken gebelik testim negtif cikti ama bi umut var icimde sanki bu ay. Realist tarafimda kendini kaptirma cok uzuluceksin diyoo
İnşallah canımAminnnn hepimiz icin. Eski konulari okuyorum. Bizim gibi boyle olmuyo ne zaman olcak diye yazi yazanlarin gecmis msjlarina bakiyorum hepsi hamile kalmis :). Insallah bizde oyle oluruz. Eylul ayinin ilk annesi kim olucak bakalim..
tebrikler canim hamiiillleesiiinnnn darisi bizim basimiza belirtilerini yazarmisinnKızlar ilki dün gece diğeri de bu sabah yaptığı. Testler iğnemin 12.günü bgn ne diyorsunuz etkisi sürüyor mudur
Akıntın şeffaf mı beyaz mı canım rabbim sağlıkla kucağına almayı basip etsinTeşekkür ederim canım benim amin inşaallah valla şuana kadar bariz olan son bir haftadır öğlen rahat bir iki saat uyuyorum ve akıntım hala devam ediyor dün çok fena adet sancısı gibi sancı oldu geçti bakalım inşaallah Allahım tamamını erdirsin
amiiiiiinn canım benimmmmİnşaallah senin haylazlar ikiye katlar o zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?