Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet stresten degisiyor ben de alcam gelecek ay

Kızlar testimi gittigidiyordan almayı dusunuyorum bende, ama endiselendim bozuk urunler gelirse vs diye. Güveneyim mi sizce iyi satıcılara?

Kızlar testimi gittigidiyordan almayı dusunuyorum bende, ama endiselendim bozuk urunler gelirse vs diye. Güveneyim mi sizce iyi satıcılara?

Canım nereden aldın . Bugün adetimin 5. Günü bitti bende almak istiorum n11 de gördüm. Emin olamadım

bugun aldım gittigidiyordan. link ekledim http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...k-26-adet-ovulasyon-4-gebelik-testi-297518025
bozuk falan kısmını düşünmk istemiyorum ama oradan alan birkaç kişi yazmıştı foruma bende onlara güvenerek aldım :)

Peppap indirdim bende 6 ağustosta oldum ya regl ideal dönem için 8 gün sonra diyor. Yumurtlamaya kadar gün aşırı. Yumurtlama haftası her gün mantıklı mı sizce?

Bat 9 ağustos dün sabah test yaptım kocaman tek çizgi hala adet olmadım bazen kasık ağrım oluyor umarım eylüle kalmam bir idrar testim daha var evde onu ne zaman yapsam sikik cizgi falan hic yoktu kanda cikarmi acaba hayal kirikligina ugramak istemiyorum orda kızlar rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda gelsin sizin de bebisleriniz

Dildildil teşekkür ederim kuzum. Kaçıncı gün başlayacaksın teste? Ve hangi aralıkla deneme yapmayı düşünüyorsunuz?

işte onu bende tam bilmiyorum. okuduklarımdan anladıgım adetim bittikten 6-7 gün sonra başlamak. yani döngünün 12.günü falan. buaralar 32günde bir oluyorum. 32-14=18.gün yumurtlama olmalı. işte öncesi sonrası derken 8 gün falan test yaparım. yanlışım varsa bi bilen düzeltsin lütfen

Benim doktor haftada 1 koyulması için neo penotran fitil ve ınofolic inotol + folik asit önerdi 2 ay sonra gebelik oluşmaz ise başka bir tedavi oda olmaZsa aşılama diyor

2 gün gecikmeli kırmızıları gördüm hayaller Eylül e kaldı benim bat 10 eylül

Benim doktor haftada 1 koyulması için neo penotran fitil ve ınofolic inotol + folik asit önerdi 2 ay sonra gebelik oluşmaz ise başka bir tedavi oda olmaZsa aşılama diyor
canim pkolumusun sorunun ne bu soyeldiklerin zaten tedaviye girmiyor klomen falan kullanmadin sanirim eger esinde sorun yoksa sende yumurta buyume.sorunu.varsa igleyle buyutulup normal yoldan hamile kaliniyor benim ilk cocugum.ilaclarla olmadi iglelerle.yumurtayi buyutttuk normal yoldan hamile.kaldim aşılama dusunmedim simdi 2. cocuktada tedavi goruyorum denemeler yapiyoruz klomenle yumurtalar gelişti ama tutmadi birlac sonra olmazsa ignelere gecicem insallah gerek kalmaz ikimiz icinde canim

2 gün gecikmeli kırmızıları gördüm hayaller Eylül e kaldı benim bat 10 eylül
canim dur üzülme bak bizlerde ayni durumdayiz kac aydir.maddi manevi sıkıntı ama pes etmek yok ben ilk cocugumdada bu sureclerden gectim pes etmedim ve aylar sonra tutundu iglerle ve cok guzel bir oglum.oldu teyzesi simdi yine bebek istiyoruz 7 sene gecti ilk anne olacam gibi heyecanla tedaviye basladim ama bu ay ilaca ara verdik olucak canim bol dua edelim

Allah bağışlasın ikinciyi nasip etsin canım zormuş bu işler vaktini bekliyor belliki sağolasın umut oluyoruz birbirimize iyi geliyoruz stres yaptım iyice 1 yıllık evliyim düğün ne zaman sorusu bitti çocuk ne zaman yapin artik basladi psikolojik baskı kurdular üstüme resmen daha çok geriliyorum olmayınca halbuki daha iki aydır deniyorum senin uzun sürmüş uzuntunu tahmin edebiliyorum allah isteyen herkese nasip etsin aratmasin

canim bende seni anliyorum benden sonra evlenenlerin bebegi olmustu hep bana sengeri kaldin denirdi falan evlendigimden 2 sene sonra tedavilerle hamile kaldim simdi.oglum 7 yasinda 4 aydir deniyoruz olmadi bakalim hayirlisi

Kızlar, benim bata cok var daha ama sol kasığımda belirgin bir ağrı var yumurtlama döneminde olabilirmiyim desem daha once hic boyle birsey hissetmemistim. Ben Bilemedim bi fikriniz var mi?

Kızlar, benim bata cok var daha ama sol kasığımda belirgin bir ağrı var yumurtlama döneminde olabilirmiyim desem daha once hic boyle birsey hissetmemistim. Ben Bilemedim bi fikriniz var mi?
Tek tarafli kasik agrisi yumurtlama belirtisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…