- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
daha önceden hiç hissetmedigimden dolayi tereddute düştüm teşekkür ederimTek tarafli kasik agrisi yumurtlama belirtisi olabilir
Hamilelik dusunup duruyoruz ya vucut sinyal gonderiyor mesela hamilelik dusunmeyenlerde adet cok duzenliyken hamilelik dusunmeye başlayanlarda 2 3 günlük oynama oluyordaha önceden hiç hissetmedigimden dolayi tereddute düştüm teşekkür ederim
Kesinlikle haklısınız akışına bırakmak en iyisi aslında. Her ne kadar düşünmüyorum olursa olur desemde mesaj veriyorum sanirim alttan alttan kendimeHamilelik dusunup duruyoruz ya vucut sinyal gonderiyor mesela hamilelik dusunmeyenlerde adet cok duzenliyken hamilelik dusunmeye başlayanlarda 2 3 günlük oynama oluyor
Kacinci denemeniz canim ne zamandir bebis istiyorsunKesinlikle haklısınız akışına bırakmak en iyisi aslında. Her ne kadar düşünmüyorum olursa olur desemde mesaj veriyorum sanirim alttan alttan kendime
Bu ay ilk sayılır:) dk hapi kullaniyordum gecen ay 2 gün icmeyi unuttum. Telas falan derken istedigimizi farkettik ve biraktim hapi. Bu kasik ağrısı birazda bu yüzden meraklanırdı beni..Kacinci denemeniz canim ne zamandir bebis istiyorsun
Hadi hayirlisi olsun ovulasyon testi alabilirsin hapin etkisi hemen geçmeyebilir hemen uzulme olmazsaBu ay ilk sayılır:) dk hapi kullaniyordum gecen ay 2 gün icmeyi unuttum. Telas falan derken istedigimizi farkettik ve biraktim hapi. Bu kasik ağrısı birazda bu yüzden meraklanırdı beni..
Dün bakıldı işte herşey temiz güzel çıktı ben zaten 2 aylık evliyim daha biraz tembellik var dedi onun işin bana 5 ay müddet tanıdı olmaZsa aşılama dedi valla hakkımız da hayırlısı olsun canımcanim pkolumusun sorunun ne bu soyeldiklerin zaten tedaviye girmiyor klomen falan kullanmadin sanirim eger esinde sorun yoksa sende yumurta buyume.sorunu.varsa igleyle buyutulup normal yoldan hamile kaliniyor benim ilk cocugum.ilaclarla olmadi iglelerle.yumurtayi buyutttuk normal yoldan hamile.kaldim aşılama dusunmedim simdi 2. cocuktada tedavi goruyorum denemeler yapiyoruz klomenle yumurtalar gelişti ama tutmadi birlac sonra olmazsa ignelere gecicem insallah gerek kalmaz ikimiz icinde canim
yok bilincindeyim rahat takılmaya çalışıyorum ama vücudum o şekil tepki vermiyor sanırımHadi hayirlisi olsun ovulasyon testi alabilirsin hapin etkisi hemen geçmeyebilir hemen uzulme olmazsa
Benim nisanda bir kimyasalim var sonrasi hep istedim ancak ayagim kirildi 2 ayi da oyle kacirdikyok bilincindeyim rahat takılmaya çalışıyorum ama vücudum o şekil tepki vermiyor sanırımÇok takip edemedim tel giriyorum siz ne kadardır deniyorsuunuz?
Geçmiş olsun..Benim nisanda bir kimyasalim var sonrasi hep istedim ancak ayagim kirildi 2 ayi da oyle kacirdik
Tesekkur ederim canimGeçmiş olsun..
İnşallah.. İnsan isteyince hemen olsun istiyor işte de.. Sağlıklı bireylerde bile 1 seneyi bulabiliyormuş gebelik oluşması. Yine burdan okumuştum2 ay önce korunmayı bıraktık maalesef bebek tutturamadık. Şuan adetimin 2. günündeyim. Telaşlanmak için henüz erken biliyorum ama yinede adetim bitince soğan kürüne başlayacağım. Gelişmeleri burdan yazarım. İnşallah eylül ayında bebek haberlerimiz gelir
Günde 2 kere 15 gün içmek gerekiyormuş. Midem nasıl dayanacak bilmiyorum soğan çok rahatsız ediyorİnşallah.. İnsan isteyince hemen olsun istiyor işte de.. Sağlıklı bireylerde bile 1 seneyi bulabiliyormuş gebelik oluşması. Yine burdan okumuştumSoğan kürüne bende başlayabilirim saçlarım için ayda 1 kullanıyordum zaten de sıcaklarda bırakmıştım. Birazını da içerim ne olacak
Aç karnınaydı değil mi? Daha önce denemedim bende.. Artık annelik için bazı şeyleri göze almaya başlayacğaız sanırımGünde 2 kere 15 gün içmek gerekiyormuş. Midem nasıl dayanacak bilmiyorum soğan çok rahatsız ediyormide koruyucuyla içmeyi düşünüyorum
Evet aç içmek gerekiyormuş. Allah yardım eder ve umarım işe yararAç karnınaydı değil mi? Daha önce denemedim bende.. Artık annelik için bazı şeyleri göze almaya başlayacğaız sanırım
Adetin kaç gün sürüyor? Ben 7 gün adet oluyorum. Adetim bittikten 2-3 gün sonra akıntı gelmeye başlıyor ama tam yumurtlama adet dönemimin 13-14. günlerine denk geliyor. Yani adet bittikten ortalama 6-7 gün sonra. Kişiden kişeye değişmekle birlikte genelde böyledir. Akıntının yoğunluğundan anlarsın yumurtladığını ya da ovulasyon testi al sağlam olsunKızlar bir şey sormak istiyorum yumurtlama akıntısı varya şefffaf ve kıvamlı akışkan. 6 ağustosta adet oldum. Bugün gelme ihtimali var mı yani yumurtlamış olabilir miyim 6. Gün benim bildiğim 10 günden sonra gebe kalabiliyoruz. Bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?