Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daha önceden hiç hissetmedigimden dolayi tereddute düştüm teşekkür ederim
Hamilelik dusunup duruyoruz ya vucut sinyal gonderiyor mesela hamilelik dusunmeyenlerde adet cok duzenliyken hamilelik dusunmeye başlayanlarda 2 3 günlük oynama oluyor

Hamilelik dusunup duruyoruz ya vucut sinyal gonderiyor mesela hamilelik dusunmeyenlerde adet cok duzenliyken hamilelik dusunmeye başlayanlarda 2 3 günlük oynama oluyor
Kesinlikle haklısınız akışına bırakmak en iyisi aslında. Her ne kadar düşünmüyorum olursa olur desemde mesaj veriyorum sanirim alttan alttan kendime

Kacinci denemeniz canim ne zamandir bebis istiyorsun
Bu ay ilk sayılır:) dk hapi kullaniyordum gecen ay 2 gün icmeyi unuttum. Telas falan derken istedigimizi farkettik ve biraktim hapi. Bu kasik ağrısı birazda bu yüzden meraklanırdı beni..

Bu ay ilk sayılır:) dk hapi kullaniyordum gecen ay 2 gün icmeyi unuttum. Telas falan derken istedigimizi farkettik ve biraktim hapi. Bu kasik ağrısı birazda bu yüzden meraklanırdı beni..
Hadi hayirlisi olsun ovulasyon testi alabilirsin hapin etkisi hemen geçmeyebilir hemen uzulme olmazsa

Dün bakıldı işte herşey temiz güzel çıktı ben zaten 2 aylık evliyim daha biraz tembellik var dedi onun işin bana 5 ay müddet tanıdı olmaZsa aşılama dedi valla hakkımız da hayırlısı olsun canım

Hadi hayirlisi olsun ovulasyon testi alabilirsin hapin etkisi hemen geçmeyebilir hemen uzulme olmazsa
yok bilincindeyim rahat takılmaya çalışıyorum ama vücudum o şekil tepki vermiyor sanırım Çok takip edemedim tel giriyorum siz ne kadardır deniyorsuunuz?

yok bilincindeyim rahat takılmaya çalışıyorum ama vücudum o şekil tepki vermiyor sanırım Çok takip edemedim tel giriyorum siz ne kadardır deniyorsuunuz?
Benim nisanda bir kimyasalim var sonrasi hep istedim ancak ayagim kirildi 2 ayi da oyle kacirdik

2 ay önce korunmayı bıraktık maalesef bebek tutturamadık. Şuan adetimin 2. günündeyim. Telaşlanmak için henüz erken biliyorum ama yinede adetim bitince soğan kürüne başlayacağım. Gelişmeleri burdan yazarım. İnşallah eylül ayında bebek haberlerimiz gelir

İnşallah.. İnsan isteyince hemen olsun istiyor işte de.. Sağlıklı bireylerde bile 1 seneyi bulabiliyormuş gebelik oluşması. Yine burdan okumuştum Soğan kürüne bende başlayabilirim saçlarım için ayda 1 kullanıyordum zaten de sıcaklarda bırakmıştım. Birazını da içerim ne olacak

Günde 2 kere 15 gün içmek gerekiyormuş. Midem nasıl dayanacak bilmiyorum soğan çok rahatsız ediyor mide koruyucuyla içmeyi düşünüyorum

Günde 2 kere 15 gün içmek gerekiyormuş. Midem nasıl dayanacak bilmiyorum soğan çok rahatsız ediyor mide koruyucuyla içmeyi düşünüyorum
Aç karnınaydı değil mi? Daha önce denemedim bende.. Artık annelik için bazı şeyleri göze almaya başlayacğaız sanırım

Kızlar bir şey sormak istiyorum yumurtlama akıntısı varya şefffaf ve kıvamlı akışkan. 6 ağustosta adet oldum. Bugün gelme ihtimali var mı yani yumurtlamış olabilir miyim 6. Gün benim bildiğim 10 günden sonra gebe kalabiliyoruz. Bilgisi olan var mı

Adetin kaç gün sürüyor? Ben 7 gün adet oluyorum. Adetim bittikten 2-3 gün sonra akıntı gelmeye başlıyor ama tam yumurtlama adet dönemimin 13-14. günlerine denk geliyor. Yani adet bittikten ortalama 6-7 gün sonra. Kişiden kişeye değişmekle birlikte genelde böyledir. Akıntının yoğunluğundan anlarsın yumurtladığını ya da ovulasyon testi al sağlam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…