Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin gelene kadar 2 günde bir ilişkiye girmeyi ihmal etme4 gün sürüyor. Test siparişi vericem ama pazartesi salı elimde olur diye tahmin ediyorum
Canim Fatiha zikrine basladin miALINTI
Bir isteği, haceti olan, maksadının olması için 2 rekât Allah rızası için namaz kılar ve namaz kıldıktan sonra 7 Fatiha okuyup dua ederse isteği olur.
basladim canim hemde ayetel kürsü duasina basladim ondanda okudum ikisini birden basladim bugun bogazim yorulmus geceye yine okucam insallahCanim Fatiha zikrine basladin mi
fatihali olan tesbihe basladim birde 7 gunluk olan ayetel kürsüye canimCanim Fatiha zikrine basladin mi
Allah kabul etsin ben de Fatiha da 41.tesbihe gectim .Ayetel Kursiye de cuma vakti basladimbasladim canim hemde ayetel kürsü duasina basladim ondanda okudum ikisini birden basladim bugun bogazim yorulmus geceye yine okucam insallah
canim ben dun gece 7 gunluk ayetel kürsüye basladim bugun oglende fatihaya basladim 33. sayidayim aksamda okucamAllah kabul etsin ben de Fatiha da 41.tesbihe gectim .Ayetel Kursiye de cuma vakti basladim
Bunlari cabuk oku da aramiza dön dualar seni bekliyooALINTI
8. Bir isteği, haceti olan, maksadının olması için 2 rekât Allah rızası için namaz kılar ve namaz kıldıktan sonra 7 Fatiha okuyup dua ederse isteği olur.
canim ben dun gece 7 gunluk ayetel kürsüye basladim bugun oglende fatihaya basladim 33. sayidayim aksamda okucam
amin canim allah senin dualarını da kabul etsin insallah
peki canim insallahBunlari cabuk oku da aramiza dön dualar seni bekliyoo
Afilim92 canim 50. sayiya gectim sukur yarin 270 ayetel kürsü okumam lazim yarin fatihayi okuyamam şükür zorlansamda yariladim rabbim dualarimizi kabul etsin
![]()
Ben de varım kızlar 11 eylül benim deMerahaba kızlar
Agustosta hamile kalmak isteyip kalamayanlar olarak inşallah eylül ayi ugurlu gelir hepimizin yuzu guler minik meleklerimize kavusuruzz Allahin izniyle![]()
Hanzademm --> 3 eylül
Afilim92 -->28 agustos
@Cnsssss35 -->1 eylül
turko2727 --> 3 eylül
@evaline --> 1 eylül
@lulu_bitte --> 26 agustos
@Hadi Yaa --> 29 ağustos
@nilts --> 6 Eylül
@BlackMirrorr --> 26 agustos
@pelinimben --> 6 eylul
@Hayallidya7 -->6-7 eylül
@nazeninnazmiyesu --> 12 eylul