bencede haklisin cnm bende yapmiorum ondan cunku hep boyle oldu negatif gormekten bıktm artikInşallah vardır canım bebiş:) bekle gelmezse öyle yap testi ben yemin ettim 7 hafta 10 gün geçmeden daha test yapmiycam
valla dayanamadim hala da olmadim dedigun gibi bikac gun beklyip oyle yapicamBenim günume daha çok var canım eylul sonu falan keşke biraz daha bekleyip öyle yapsaydin testi bende sabirsizlanip yapıyorum sonra negatif görüyorum sonrada aksamina adet oluyorum bekle 2 -3gun daha gelmezse öyle yap 2. Testi yada kan ver canım
Aynen gecmiyor.. bir de bu ay ben progestan kullaniyorum bugun 6. Yi ictim 10 tane icecem cuma bitcek. Acaba o bitince hmen mi adet olurum bi haftayi bulur mu bilemiyorumGünler geçmiyor yagelcekse gelsede yeniden baslasak çalışmalara
Inşallah olmazsin canım inşallah bu ay sevinçli haberi alirsin en çok hak edenlerden birir olduğunu düşünüyorum çünkü beklemek çok zormuş bunu anladım sabır işi bunu anladım psikolojik açıdan da çok zor bunu anladım kolay çocuk sahibi olunca anlamiyorsun ve yasamayan anlamiyor süreç uzadıkça yıpratıcı oluyor Rabbim kimseye aratmasin kimseyi bununla sınamasin isteyen ve hak eden herkese versin inşallah içinde de bizlereAynen gecmiyor.. bir de bu ay ben progestan kullaniyorum bugun 6. Yi ictim 10 tane icecem cuma bitcek. Acaba o bitince hmen mi adet olurum bi haftayi bulur mu bilemiyorum
canim kan tahlili yaptirdin mi hic bu surec te nerefe yaptirdin? ozelde kesin olmadan bissuru para vermek istemiyorun ama en hizli da ordan sonuc cikarInşallah olmazsin canım inşallah bu ay sevinçli haberi alirsin en çok hak edenlerden birir olduğunu düşünüyorum çünkü beklemek çok zormuş bunu anladım sabır işi bunu anladım psikolojik açıdan da çok zor bunu anladım kolay çocuk sahibi olunca anlamiyorsun ve yasamayan anlamiyor süreç uzadıkça yıpratıcı oluyor Rabbim kimseye aratmasin kimseyi bununla sınamasin isteyen ve hak eden herkese versin inşallah içinde de bizlere
Canımsın cok tesekkur ederim ALLAH razi olsun insaALLAH hayirli ve saglikli evlat verir RABBim bizlere de. Bugun yakin arkadasim dogum yapti onu ve bebegini gormeye gittim ikisini gorur gormez gozyaslarina boguldum cunku cok duygulandim o mini mini minnacik mucizevi bisey kalbimi oyle oksadi ki.. ALLAHim bizlere de tattirsinInşallah olmazsin canım inşallah bu ay sevinçli haberi alirsin en çok hak edenlerden birir olduğunu düşünüyorum çünkü beklemek çok zormuş bunu anladım sabır işi bunu anladım psikolojik açıdan da çok zor bunu anladım kolay çocuk sahibi olunca anlamiyorsun ve yasamayan anlamiyor süreç uzadıkça yıpratıcı oluyor Rabbim kimseye aratmasin kimseyi bununla sınamasin isteyen ve hak eden herkese versin inşallah içinde de bizlere
canim kan tahlili yaptirdin mi hic bu surec te nerefe yaptirdin? ozelde kesin olmadan bissuru para vermek istemiyorun ama en hizli da ordan sonuc cikar
oraya gidebilirim ma bu kadar erken ciktigi i bilmiyodum . peki ordaki doktor bikac gun gecti desem yapmazsa ya? 10 gun gecsin bekle derse?Müsaitsen eğer en güzeli aile hekimi canim. Burada saat 10:00 a kadar verebiliyorsun kan. Sonucu da ayni gün öğleden sonra netten öğreniyorsun.
Aminnn canım Allah hepimize nasip etsin aratmasın inşallahCanımsın cok tesekkur ederim ALLAH razi olsun insaALLAH hayirli ve saglikli evlat verir RABBim bizlere de. Bugun yakin arkadasim dogum yapti onu ve bebegini gormeye gittim ikisini gorur gormez gozyaslarina boguldum cunku cok duygulandim o mini mini minnacik mucizevi bisey kalbimi oyle oksadi ki.. ALLAHim bizlere de tattirsin
hayirlisi olsun insallah adet dobemi gelmedrn anlasilmiyor malesef .... tamamen psikolojiktr olabiliyor kasık agrisi 3 aydir var bende bu ayda olmadi galiba ama hayirlisi bakalimMerhaba arkadaşlar bende yeni forma katıldım nedense bana çok sıcak geliyor buralardaki muhabbet herkese öncelikle hayırlısı ile bebiş nasip etsin rabbim bende kısmetse istiyorum salı yumurtlama günüm ama ben denedim bugünde çok kasık ağrım oldu acaba psikolojikmi yoksa oldumu yaaaa ilk denemem ama nasıl anlıcaz ya
Kızlar hemen ertesi gün nasıl belli olur hamile olabilme ihtimalin bilen varmı yani kasık ağrısı falan filanBenim günume daha çok var canım eylul sonu falan keşke biraz daha bekleyip öyle yapsaydin testi bende sabirsizlanip yapıyorum sonra negatif görüyorum sonrada aksamina adet oluyorum bekle 2 -3gun daha gelmezse öyle yap 2. Testi yada kan ver canım
oraya gidebilirim ma bu kadar erken ciktigi i bilmiyodum . peki ordaki doktor bikac gun gecti desem yapmazsa ya? 10 gun gecsin bekle derse?
Hayırlısı arkadaşım bende 1.5 yıllık evliyim arkadaşlarım zor tutturdular bende korkudan şimdiden denemeye başlayayım bakalım anca diyerek başladım açıkçasıhayirlisi olsun insallah adet dobemi gelmedrn anlasilmiyor malesef .... tamamen psikolojiktr olabiliyor kasık agrisi 3 aydir var bende bu ayda olmadi galiba ama hayirlisi bakalim
Beklemekle geçmior zamann yaaaa adetime daha 3 ekimde yani bekle bekle gelmezcanim kan tahlili yaptirdin mi hic bu surec te nerefe yaptirdin? ozelde kesin olmadan bissuru para vermek istemiyorun ama en hizli da ordan sonuc cikar
Amin canım ınşallah. Inşallah sen ve diğer anne olmak isteyen tüm arkadaşlar içinde bende ben ikinci kez tatmayi çok istiyor7m o kadar özledim ki minnacik süt kokan ağzı burnu nohut olan dünyanın en güzel şeyini Rabbim hepimize versin inşallah:)Canımsın cok tesekkur ederim ALLAH razi olsun insaALLAH hayirli ve saglikli evlat verir RABBim bizlere de. Bugun yakin arkadasim dogum yapti onu ve bebegini gormeye gittim ikisini gorur gormez gozyaslarina boguldum cunku cok duygulandim o mini mini minnacik mucizevi bisey kalbimi oyle oksadi ki.. ALLAHim bizlere de tattirsin
Oncelikle hoşgeldin canım aramıza:) inşallah seninde en kısa zamanda olur bebisin ama hemen kafana takma kendini pek dinleme normal rutin hayatini yaşa üstüne düştükçe olmuyor inan ki nasi bi vücudumuz var anlamadım gitti :))Merhaba arkadaşlar bende yeni forma katıldım nedense bana çok sıcak geliyor buralardaki muhabbet herkese öncelikle hayırlısı ile bebiş nasip etsin rabbim bende kısmetse istiyorum salı yumurtlama günüm ama ben denedim bugünde çok kasık ağrım oldu acaba psikolojikmi yoksa oldumu yaaaa ilk denemem ama nasıl anlıcaz ya
InsaALLAH tekrar tadarsin canim benim. Benim daha ilk olacak iste.. ALLAHim nasip ederseAmin canım ınşallah. Inşallah sen ve diğer anne olmak isteyen tüm arkadaşlar içinde bende ben ikinci kez tatmayi çok istiyor7m o kadar özledim ki minnacik süt kokan ağzı burnu nohut olan dünyanın en güzel şeyini Rabbim hepimize versin inşallah:)
Ben tüm belirtilerini yaşadım şu 9 ayda canım hele ki adet gecikmesi normal de günü günü sasmaz hem 3 gün gecikti hemde goguslerim bi hafta şiş ve hassas gezdim dokunmayın bırak sütyen takamiycak durumdaydim ama yine foss çıktı o yüzden bende artık adetim 10 gün geçmeden ne ümide kapilcam nede test yapcam kasik ağrısı mide bulantısı sabh erken saatlerde baş dönmesi bile olmuştu geçen 9 ay içinde tamam diyorum bu ayy var herhalde ama yok hayırlısı bakalım sağlık olsunda geç olsun bekleriz yeterki imtihan olmasın hayırlı sağlık ewlat olsunda var 1 sene geç olsun :)Kızlar hemen ertesi gün nasıl belli olur hamile olabilme ihtimalin bilen varmı yani kasık ağrısı falan filan
Inşallah canım eder neden etmesin ki Rabbimin kul istedi mi esirgemez de yeterki isteyin demiş:) Bizde canı gönülden istiyoruz hatta bu ay adak bile adadim eğer nasip ederse rabbim bende şükür için yasin hatmi yapcam kendim ama dagitmadan:)InsaALLAH tekrar tadarsin canim benim. Benim daha ilk olacak iste.. ALLAHim nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?