- 28 Ekim 2014
- 403
- 469
- 53
kendiliğinden çatlarsa iğne vurdurmak istemiyorum. Sanırım yarın bi daha gidicem doktora.Canım benim bu konuda pek bi bilgim yok ama doktor 20 mm de catlar diyor günü sana soylemedimi bana 16 mm bi 2-3 günü iyi değerlendir demişti 20 mm de catlar demişti
hayirlisi canim uzulmuyorum cok Rabbimin bi bildigi vardır elbet daha 3. ay bu her daim hayirlisi diye dua ediyorum hayirlisi olut insallahHayırlısı canım lütfen üzülme inşallah bidaki aya olur nasip işi işte çalışmalara devam kafandan çıkarma ya çalış vücudumuz çok duyarlı o yüzdende hala gelmemiş olabilir stres yapma biliyorum cok zor biliyorum her ay aynı üzüntü aynı hayalkırıklığı ama işte demekki olmamasinda da var bi hayır Rabbim en güzel zamanı bilir tek duamiz o zamanın bian önce gelmesi ve o zaman gelinceye kadar sabır vermesi bize sokma canını yeterki başka seylerle mesul olmaya çalış önümüzdeki ay bide ovo testimi denesek ki o tam yumurta gününu gösteriyormuş ya
Akşam çalışın yinede canım yarın geç olmasın catlamis falan derse doktor insalalh bu ay güzel haberini alıriz senin dekendiliğinden çatlarsa iğne vurdurmak istemiyorum. Sanırım yarın bi daha gidicem doktora.
hayirlisi canim uzulmuyorum cok Rabbimin bi bildigi vardır elbet daha 3. ay bu her daim hayirlisi diye dua ediyorum hayirlisi olut insallah[/QUOT
Inşallah canımhayirlisi canim uzulmuyorum cok Rabbimin bi bildigi vardır elbet daha 3. ay bu her daim hayirlisi diye dua ediyorum hayirlisi olut insallah
Valla bende dün yaptım bugün bütün gün kendimi dinledim oldumu olmadımı neden kasık ağrım yok neden midem bir tuhaf değil evet erkenden belli olmaz ama insan moda giriyor istemeden de olsaO kadar test yaptım o kadar hamilelik belirtisi yaşadım ki canım Eşime diyorum tamam bu ay kesin hamileyim die oda inanıyor hemen ben role adapte oluyorum vah suram ağrıyor vah buram ağrıyor esimde yazık bana hizmet ediyor sonra bi bakmissin kırmızı kart yemissim ondan gerçekten hamile olduğumda bana inanmiycak die korkuyorum:))
Aynen canım da benim adetlerim hep sabah erken saatte gelir günü günü şaşmaz bide birinde 2 gün geçti birinde 1 gün birinde de 3 gün geçince ben öyle role kapiliyordum tamam olmadı kesin hamileyim die ama hep kırmızı kart yedim inşallah en kısa zamanda Rabbim hepimize sağlı sıhhatli hayli güzel ewlatlar verirValla bende dün yaptım bugün bütün gün kendimi dinledim oldumu olmadımı neden kasık ağrım yok neden midem bir tuhaf değil evet erkenden belli olmaz ama insan moda giriyor istemeden de olsa
Aminnn canım herşeyde vardır bir hayır geç olsun güç olmasın inşallahAynen canım da benim adetlerim hep sabah erken saatte gelir günü günü şaşmaz bide birinde 2 gün geçti birinde 1 gün birinde de 3 gün geçince ben öyle role kapiliyordum tamam olmadı kesin hamileyim die ama hep kırmızı kart yedim inşallah en kısa zamanda Rabbim hepimize sağlı sıhhatli hayli güzel ewlatlar verir
Doğdu canım inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı ewlat versinde Rabbim bekleyelim vakit ne zamansa o zaman gelir bebislerimiz inşallah o vakitte hemn gelir :)Aminnn canım herşeyde vardır bir hayır geç olsun güç olmasın inşallah
canim en fazla kac gun geciktin 3 mü? ben hala adet olmadim .... 4 gun gecti bugun hic olacakmis gibi bi agrim belirtim fln yok.. saşkinim madem testlerde cikmiyor hamile degilim nedenn olmuyor diye ..Aynen canım da benim adetlerim hep sabah erken saatte gelir günü günü şaşmaz bide birinde 2 gün geçti birinde 1 gün birinde de 3 gün geçince ben öyle role kapiliyordum tamam olmadı kesin hamileyim die ama hep kırmızı kart yedim inşallah en kısa zamanda Rabbim hepimize sağlı sıhhatli hayli güzel ewlatlar verir
yok canim adet oldum bitti bile bi daha net cizgi gormeden inanmiycamNoldu sonucunn
Ovulasyon testi mi bu lh dediğin canım ? Onunla belli oluo mu gebelik ?Kızlar normalde adetim bu gün olmadım hala evde gebelik testi yoktu lh testi yaptım sonuç
Evet canım ovulasyon testi forum da gördüm onunla öğrenen bi kaç kişi deneyim dedimOvulasyon testi mi bu lh dediğin canım ? Onunla belli oluo mu gebelik ?
Ins bdaki ayaa bnde asilama yptrdm 4.gunummm cok heycanlyim ama umidim yokkyok canim adet oldum bitti bile bi daha net cizgi gormeden inanmiycam
insallah tutar canim benimIns bdaki ayaa bnde asilama yptrdm 4.gunummm cok heycanlyim ama umidim yokk(
Amiin saolasin cnm bakalim nolucak snuc.insallah tutar canim benim
Canım noldu sonuç ?Amiin saolasin cnm bakalim nolucak snuc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?