Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayi Hamilelik Düşünenler :-)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 27 Eylül,çok meraktayim beklemek sıkıcı...acaba kan testinde çıkar mi

Bat 27 Eylül,çok meraktayim beklemek sıkıcı...acaba kan testinde çıkar mi
En güzeli beklemek test yaptirsan olumsuz çıksa daha çok uzulceksin hiç değil de adetini bekle canım adet olmazsan bi kaç gün geçince yaptirirsin şimdi negatif çıkarsada test yapmaktan teste gitmekten bikacaksin en guzeli beklemek :)

En güzeli beklemek test yaptirsan olumsuz çıksa daha çok uzulceksin hiç değil de adetini bekle canım adet olmazsan bi kaç gün geçince yaptirirsin şimdi negatif çıkarsada test yapmaktan teste gitmekten bikacaksin en guzeli beklemek :)
Evet negatif çıkma ihtimali var henüz erken,beklemeye çalışayım en iyisi

Oncelikle hoşgeldin canım aramıza:) inşallah seninde en kısa zamanda olur bebisin ama hemen kafana takma kendini pek dinleme normal rutin hayatini yaşa üstüne düştükçe olmuyor inan ki nasi bi vücudumuz var anlamadım gitti :))
Benimde bir ark yaptı yaptı olmadı doktor sende sorun var olmaz dedi hamile kaldı Bende anlamıyorum nasıl bir vücut yapısı bayanlarda mevcut ilk deneme olsada insan hemen ister istemez olurmu olmazmı diye kurcalıosun

Benimde bir ark yaptı yaptı olmadı doktor sende sorun var olmaz dedi hamile kaldı Bende anlamıyorum nasıl bir vücut yapısı bayanlarda mevcut ilk deneme olsada insan hemen ister istemez olurmu olmazmı diye kurcalıosun
Işte tamamen nasip kısmet işi Rabbim işte ne diyim ki dencek hiç bisey yok olmayanı olduru veriyor kiminide bekletiyor demekki bizi daha çok seviyor ki dua kapısında beklememiz istiyor:)

Kışlık hazırlıkların bitmediyse ona ver agirligini canım tamamen kafa dağıtmaya bire bir yorgunluktan çocuk mocuk dusunemiyon cidden :uykucu::ruh::KK66:

Işte tamamen nasip kısmet işi Rabbim işte ne diyim ki dencek hiç bisey yok olmayanı olduru veriyor kiminide bekletiyor demekki bizi daha çok seviyor ki dua kapısında beklememiz istiyor:)
Çok doğru söyledin canım hakkımızda hayırlısı ne ise rabbim bize onu nasip etsin

eşimle bu ay yumurtlama günlerinde geri çekilme yöntemi ile birlikte olduk, bata 3 gün kala bebetime test yaptım negatif çıktı ve moralim çok bozuldu. Bebek için erken olduğu için eşim böyle korunuyor ben de hep bir umut belki olur tutar diye bekliyorum. Gebelik bu durumda zor mu?

eşimle bu ay yumurtlama günlerinde geri çekilme yöntemi ile birlikte olduk, bata 3 gün kala bebetime test yaptım negatif çıktı ve moralim çok bozuldu. Bebek için erken olduğu için eşim böyle korunuyor ben de hep bir umut belki olur tutar diye bekliyorum. Gebelik bu durumda zor mu?

vajinaya boşalma olması lazım,bebek isteğinde ortak karar almanız ilişkiniz ve bebeğiniz için daha sağlıklı olur.

Canım öncelikle o testin bozuk oldugunu baya arkadaş test edip söylemişler geçmis konularda var bende yapmıştım silik çizgi çıkmıştı test durdukça koyulaşıyor çizgi aman Yarabbim hamileyim dedim sevince boguldum sonra 2-3 saate adet oldum önce sevindim sonra ağladım :KK61:Ondan o teste pek güvenme yani inşallah vardır ama eşini bu yönde ikna et böyle inşallah kalmissim demekle olmaz yani ucundan kiyisindan kacmadan nasi olsun :KK57: ondan eşini ikna et başlayın çalışmalara burda hepimiz verelim hamilelik haberlerimizi :KK36:

kizlar ben bugun saglik ocaginda tahlil verdim burdan bi arkadas ogleden sonra cikiyor dedi baska birinden daha oyle duymustum ama yarin cikacak dediler bana ... :KK43:

:( eşiniz istemiyor sanırım. böylesi çok daha fazla yıpratır sizi. Zor değil ama nasip imtihan canım. kimi istemez sokaklara atar olur kimi maddi manevi yıpranır olmaz herkesin imtihanı. böyle sürümcede kalmak çok zor gerçekten ne istediğine karar ver ve eşinle oturup konuş sonraa yol almaya çalış enerjini gerçekten tüketirsin böyle.

kizlar ben bugun saglik ocaginda tahlil verdim burdan bi arkadas ogleden sonra cikiyor dedi baska birinden daha oyle duymustum ama yarin cikacak dediler bana ... :KK43:
hıms benim asmdede sabah veriyorsun kanı öğleden sonra alıyorsun. sizin orasının yoğunluğu ile alakalı olaiblir

:KK43: eşiniz istemiyor sanırım. böylesi çok daha fazla yıpratır sizi. Zor değil ama nasip imtihan canım. kimi istemez sokaklara atar olur kimi maddi manevi yıpranır olmaz herkesin imtihanı. böyle sürümcede kalmak çok zor gerçekten ne istediğine karar ver ve eşinle oturup konuş sonraa yol almaya çalış enerjini gerçekten tüketirsin böyle.

hıms benim asmdede sabah veriyorsun kanı öğleden sonra alıyorsun. sizin orasının yoğunluğu ile alakalı olaiblir
ya aaradim yatin sabah 11den once cikmaz dedi ankarada oturuyorum

Back