- 30 Ağustos 2017
- 429
- 1.695
- 43
Ben kendimden örnek vereyim. Adet günü tutuyor bir gün önce, bir gün sonra ama bu ay ovulasyon testinden gördüğüm kadarıyla yumurtlama günü tutmuyor. Telefondaki iki uygulama da 15. gün gösteriyor ama testte gördüğüm 11. gündü.
Inşallah olur canım hepimiz aynı yolun yolcusuyuz hamile kalan ötekine dua etsin hepimiz hamile olana kadar burdayız inşallah :))valla iki senedir her ay düşünüyoruz ama kısmet olmuyor bu ay olur inşallah ne diyelim ,
Canım canını sıkma benim eşimde seninki gibi kursa gitti umutlarımıda aldı gitti vardır bir hayırr sabırrBu ay 16. Ay olcak iste prolaktin yuksek cikti en son bu ay ilac kullandim. Su aralar yumurtlama zamanim. Esimin isinden dolayi cok yogun astsby dun hic goremedim yuzunudun de calisma gunumuzdu sinirlerim bosaldi agladim agladim aglayarak uyuyakalmisim. Ya asla isyan etmiyorum da kullandigim ilactan dolayi mi neyse de duygusal bi yogunluk yasiyorum dun de patladim agladim
Vardir bi hayir elbet bakalim bekleyio gorecegiz canim:/C
Canım canını sıkma benim eşimde seninki gibi kursa gitti umutlarımıda aldı gitti vardır bir hayırr sabırr
Hemen umudunu kesme bekle geçsin 1 gün falan yine bekle 3-4 gün geçsin oyle yap eczaneleri biz zengin edecez bu gidişle 2 gün kala belli olmaz doktor bile son adet gününden hesaplıyor bebeğin kaç haftalık olduğunu belki daha kana bile geçmemiştir idrara en son geçiyor zaten canım umudunu kesme hemenKizlar Bat a iki gun kala test yaptim ....Negatif malesef
yani daha tam belli olmayabilir ama yinede canım sıkıldı biraz dedigin gibi daha kandaki degerler yukselmemistir belkide ... ay bu ay anneme aldirdim testi onun orda 2 lira test ben 10 liraya almistimHemen umudunu kesme bekle geçsin 1 gün falan yine bekle 3-4 gün geçsin oyle yap eczaneleri biz zengin edecez bu gidişle 2 gün kala belli olmaz doktor bile son adet gününden hesaplıyor bebeğin kaç haftalık olduğunu belki daha kana bile geçmemiştir idrara en son geçiyor zaten canım umudunu kesme hemen
Bende 20 alıyorum genelde en ucuz 5 tl burda 20likte en erken sonuç diyor 9 aydır baya para döktük testeyani daha tam belli olmayabilir ama yinede canım sıkıldı biraz dedigin gibi daha kandaki degerler yukselmemistir belkide ... ay bu ay anneme aldirdim testi onun orda 2 lira test ben 10 liraya almistim
Bekle bakalım inşallah vardır canımyani daha tam belli olmayabilir ama yinede canım sıkıldı biraz dedigin gibi daha kandaki degerler yukselmemistir belkide ... ay bu ay anneme aldirdim testi onun orda 2 lira test ben 10 liraya almistim
insallahBekle bakalım inşallah vardır canım
Kilo ile hiç alakası yok ya. Benim bir tanıdığım rahat 100 kilo vardı belki daha fazla. Doktor buna çocuğun olmaz dedi. Ama hamileymiş meğer. Şu an 7 aylık hamile. Nasipte varsa hicbirsey engel değil:)Inşallah kilonun bi etkisi yoktur çünkü veremiyorum ya veremedikcede yiyesim geliyor veremedikce istahim açılıyor sanki boğaz istanbul boğazı gibi
Doğru canım inşallah Allah'ım bize de nasip eder :)Kilo ile hiç alakası yok ya. Benim bir tanıdığım rahat 100 kilo vardı belki daha fazla. Doktor buna çocuğun olmaz dedi. Ama hamileymiş meğer. Şu an 7 aylık hamile. Nasipte varsa hicbirsey engel değil:)
Amin inşallahDoğru canım inşallah Allah'ım bize de nasip eder :)
Benim günume daha çok var canım eylul sonu falan keşke biraz daha bekleyip öyle yapsaydin testi bende sabirsizlanip yapıyorum sonra negatif görüyorum sonrada aksamina adet oluyorum bekle 2 -3gun daha gelmezse öyle yap 2. Testi yada kan ver canımkızlar bugun bat adet olmadim.. test yaptim ama negatif gordum yinesizde durum ne?
Inşallah vardır canım bebiş:) bekle gelmezse öyle yap testi ben yemin ettim 7 hafta 10 gün geçmeden daha test yapmiycamcanim benimde bat gunum adet olmadim henuz bi kac gun dha beklicem 21 ne randevu aldm bakalim ne cikcak
Aynrn benim de eylül sonuBenim günume daha çok var canım eylul sonu falan keşke biraz daha bekleyip öyle yapsaydin testi bende sabirsizlanip yapıyorum sonra negatif görüyorum sonrada aksamina adet oluyorum bekle 2 -3gun daha gelmezse öyle yap 2. Testi yada kan ver canım
Günler geçmiyor yaAynrn benim de eylül sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?