Canım konuşalım sen anlat ben dinleyin tamam da neden bu kadar üzülüyorsun kendini sağlıklisin ne güzel elbet olcak bak ben hastanede bi kaç anne adayina demeyimlerini sordum o kadar uzun zaman sonra anne olan varki ilk çocukları çok kolay olup 2. Cocuklari için 2 yil bekleyen 3 yil bekleyen tedaviyle çocuk sahibi olan tedavisi yanıt vermeyip bu süreci 2-3 kez sil baştan yapan bunun için ne acılar çeken ama vazgeçmeyen güçlü duran o kadar insan var ki bende senin gibiydim ama buraya iyiki katilmissim o kadar topikler o kadar konular açılmış bunun üzerine onları okudukça insalarla konuştukça ben halime şükürler ettim inan ki kendini bu kadar üzme yıpratma zamanı var ki daha bebeğin gelmiyor hem bu süreç bana sunuda hatırlattı neyi çok isterse insan onunla imtihan olurmuş Allah korusun bunun imtihanı çok zor o yüzden artık ağlamayı bi kenara koy ve kendini normal yaşama bırak düşündükce kötü olmaŞuan duygu patlamasi yasiyorum.. agladikca agliyorum yok mu icimi rahatlatacak olancok iyi yapiyorum suan stres artirsin hormonlari da zaten olmuyor yine bu aglamam strese girmem yüzünden olmayacak.. ALLAHim yardim et duy artik nolur sesimi..
insallah canim hepimiz guzel haberler alalim bu aySeninde inşallah bu ay müjdeni alırız canım
kac aydır deniyorsunuz bebek? Üzme canını bu kadar .. Insan psikolojisi cok degisik bisey sen rahatla kendini uzme kafana takmamaya calis o zaman bak ne guzel oluyor hersey...Şuan duygu patlamasi yasiyorum.. agladikca agliyorum yok mu icimi rahatlatacak olancok iyi yapiyorum suan stres artirsin hormonlari da zaten olmuyor yine bu aglamam strese girmem yüzünden olmayacak.. ALLAHim yardim et duy artik nolur sesimi..
test sonucunu alinca direk bize haber ver olur muBende 31 yaşındayım 10 yaşında bi kızım var bat bugündü gelmedi yarın kan testine. Bakalım hayırlı haberler alır yarın burdan müjdeyi veririm inşallah
Bu ay 16. Ay olcak iste prolaktin yuksek cikti en son bu ay ilac kullandim. Su aralar yumurtlama zamanim. Esimin isinden dolayi cok yogun astsby dun hic goremedim yuzunukac aydır deniyorsunuz bebek? Üzme canını bu kadar .. Insan psikolojisi cok degisik bisey sen rahatla kendini uzme kafana takmamaya calis o zaman bak ne guzel oluyor hersey...
Canim benim asla Rabbime isyan etmiyorum ve bikiyorum ki en hayirli zaman ne zamansa ozaman olur. Ben ona aglamadim esimin gorevi cok zor astsby yuzunu bazen zor goruyorum hep olay hep biseyler Allah yardimcisi olsun ben onun herzaman yanindayim ama. Nebilim doldum patladim galiba. Dun de calisma gunumuzdu gene goremedim yüzünü fln. O da uzuluyor biliyorum ama iste galiba kullandigim ilac da hormonlarim alt ust oldu oyuzdrn doldum tastim. Yoksa halime binlerce sukur olsun.. cok sagol canim destegin icin..Canım konuşalım sen anlat ben dinleyin tamam da neden bu kadar üzülüyorsun kendini sağlıklisin ne güzel elbet olcak bak ben hastanede bi kaç anne adayina demeyimlerini sordum o kadar uzun zaman sonra anne olan varki ilk çocukları çok kolay olup 2. Cocuklari için 2 yil bekleyen 3 yil bekleyen tedaviyle çocuk sahibi olan tedavisi yanıt vermeyip bu süreci 2-3 kez sil baştan yapan bunun için ne acılar çeken ama vazgeçmeyen güçlü duran o kadar insan var ki bende senin gibiydim ama buraya iyiki katilmissim o kadar topikler o kadar konular açılmış bunun üzerine onları okudukça insalarla konuştukça ben halime şükürler ettim inan ki kendini bu kadar üzme yıpratma zamanı var ki daha bebeğin gelmiyor hem bu süreç bana sunuda hatırlattı neyi çok isterse insan onunla imtihan olurmuş Allah korusun bunun imtihanı çok zor o yüzden artık ağlamayı bi kenara koy ve kendini normal yaşama bırak düşündükce kötü olma
Doğru canım bunların patlaması olabilir belkide vücudun bebise kendini hazırlıyordur bazi arkadaşlar yumurtlama günü takibi bunun testini yapıp tutturmaya çalışıyorlar buna rağmen çabaları boşa çıkıyor çoğu o günü takip etmeyi bırakıp ayda 1 defa birlikte oldukları halde hamile kalıyorlar bizim bilinç altımizda inşallah bu sefer hamile kalırım olunca mı ne olmuyor bence yani vücud kendini mı kasiyor ne kadar kasmiyorum desemde ben kasiyorum kendimi tamam bu ay kesin olmuştur diyip hayallere kapılıyorum ama sonuç negatif kızımda ihtimal bile vermemiştim hemen bi kerede olcak değil ya demiştim salya sümük aglamistim olamaz die :) şimdide olmuyor die ağlıyorum hayat ne kadar garip :)Canim benim asla Rabbime isyan etmiyorum ve bikiyorum ki en hayirli zaman ne zamansa ozaman olur. Ben ona aglamadim esimin gorevi cok zor astsby yuzunu bazen zor goruyorum hep olay hep biseyler Allah yardimcisi olsun ben onun herzaman yanindayim ama. Nebilim doldum patladim galiba. Dun de calisma gunumuzdu gene goremedim yüzünü fln. O da uzuluyor biliyorum ama iste galiba kullandigim ilac da hormonlarim alt ust oldu oyuzdrn doldum tastim. Yoksa halime binlerce sukur olsun.. cok sagol canim destegin icin..
Amin canım ınşallah sana bana fnd_50 de isteyen herkese :)hayat cok zor bu işler herseyden zor
allah tüm isteyenlere en kısa sürede nasip etsin
lütfen üzülmeyin
herseyin bi zamani var demekki uzme canini bebesini kucagina alinca bosa aglamisim diyeceksin ..esini bugun gorecekmisin telafi edersinizBu ay 16. Ay olcak iste prolaktin yuksek cikti en son bu ay ilac kullandim. Su aralar yumurtlama zamanim. Esimin isinden dolayi cok yogun astsby dun hic goremedim yuzunudun de calisma gunumuzdu sinirlerim bosaldi agladim agladim aglayarak uyuyakalmisim. Ya asla isyan etmiyorum da kullandigim ilactan dolayi mi neyse de duygusal bi yogunluk yasiyorum dun de patladim agladim
Biraz daha iyiyim ya sanirim bu progestan ilaci cokkk duygusal etti beni zaten duygusal bi yapim var dun daha fena oldum bi an iste Rabbim hayirlisini versin cok tesekkur ederim destegin icin. Allahtan bisey olmazsa esimi bugun gorebilcem galiba :)herseyin bi zamani var demekki uzme canini bebesini kucagina alinca bosa aglamisim diyeceksin ..esini bugun gorecekmisin telafi edersiniz? arkadasinda dedigi gibi nasip kismet bu isler Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin
canim benim eltim 87 kilo suan 9 haftalik hamile illaki kiloyla alakasi vardir ama bilmiorum o nasil kaldi boyuda kisa 1 yasimda bebgi var ayrica 9 haftalikta gebeBide bu işin kiloyla ilgisi var mı ya ben 73 kiloyum öyle çok kilolu duruyorum ama var yani fazlam vermek için çabalıyorum ama olmuyor
Aynen iste yeter ki Rabbim nasip etmek istesin aslinda bosuna kendimizi kasiyoruz ama insan doluyor bazen dun de ben doldum aglaya aglaya dua ede ede uyumusum oyle guzel rüya gördüm ki gercek olmasini cok isterdim. Rabbum hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insaALLAH yaDoğru canım bunların patlaması olabilir belkide vücudun bebise kendini hazırlıyordur bazi arkadaşlar yumurtlama günü takibi bunun testini yapıp tutturmaya çalışıyorlar buna rağmen çabaları boşa çıkıyor çoğu o günü takip etmeyi bırakıp ayda 1 defa birlikte oldukları halde hamile kalıyorlar bizim bilinç altımizda inşallah bu sefer hamile kalırım olunca mı ne olmuyor bence yani vücud kendini mı kasiyor ne kadar kasmiyorum desemde ben kasiyorum kendimi tamam bu ay kesin olmuştur diyip hayallere kapılıyorum ama sonuç negatif kızımda ihtimal bile vermemiştim hemen bi kerede olcak değil ya demiştim salya sümük aglamistim olamaz die :) şimdide olmuyor die ağlıyorum hayat ne kadar garip :)
Kesin aynı gün çıkıyormu canım bide bebek olması için neler yapılmalı bana bilgi verirmisiniz
ne demek burada sadece kendimiz icin degil birbirimize destek olmak bilgi vermek icin varizBiraz daha iyiyim ya sanirim bu progestan ilaci cokkk duygusal etti beni zaten duygusal bi yapim var dun daha fena oldum bi an iste Rabbim hayirlisini versin cok tesekkur ederim destegin icin. Allahtan bisey olmazsa esimi bugun gorebilcem galiba :)
ALLAH razi olsun canim benim :)ne demek burada sadece kendimiz icin degil birbirimize destek olmak bilgi vermek icin variz
Inşallah kilonun bi etkisi yoktur çünkü veremiyorum ya veremedikcede yiyesim geliyor veremedikce istahim açılıyor sanki boğaz istanbul boğazı gibicanim benim eltim 87 kilo suan 9 haftalik hamile illaki kiloyla alakasi vardir ama bilmiorum o nasil kaldi boyuda kisa 1 yasimda bebgi var ayrica 9 haftalikta gebe
Aynen iste yeter ki Rabbim nasip etmek istesin aslinda bosuna kendimizi kasiyoruz ama insan doluyor bazen dun de ben doldum aglaya aglaya dua ede ede uyumusum oyle guzel rüya gördüm ki gercek olmasini cok isterdim. Rabbum hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insaALLAH ya[/QUOTE
Inşallah canım belli olur dua kapısının ne zaman açık olduğunu bilmiyoruz belkide rüyan gerçek olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?