Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Reglime kadar korunmam gerekiyor ilaçlı rahim olduğu için bu ay çalışma yok maaleseff :) 2 EYLÜL DE regli olurum, çalışmalara da 7 Eylül gibi başlarım gibime geliyor...
Eylül topiğinin konu sahibiyim ama ne yazıkki korunuyorum, olaylar böyle gelişti çünkü :):)

Olsun canım operasyon yok ya o bile güzel haber :) ben de ekim topiğinde de varım tedaviyi sonlandırdık bu ay duphaston içmeye başladım dün sanırım gonal f adetimi geciktirmezse bende Eylül 2-3 gibi bekliyorum

Ben bugün femara ya başladım. 5 gün içip çalışmalara başlıcaz. Pcos olduğum için bi Bat yok ben de. Ne zaman olur asla belli olmuyor. Ama inşallah Eylül e hamile kalabilirim

Ben bugün femara ya başladım. 5 gün içip çalışmalara başlıcaz. Pcos olduğum için bi Bat yok ben de. Ne zaman olur asla belli olmuyor. Ama inşallah Eylül e hamile kalabilirim
pko bende de var ama sendromu yok... Herhengi bir adet gecikmem yok öyle aman aman...

İnşallah hamile kalırsın tatlım

Olsun canım operasyon yok ya o bile güzel haber :) ben de ekim topiğinde de varım tedaviyi sonlandırdık bu ay duphaston içmeye başladım dün sanırım gonal f adetimi geciktirmezse bende Eylül 2-3 gibi bekliyorum
Ekim topigi nerede acaba beni de eklermisiniz ben de yeni kullaniciyim ve Eylül ayında korunmayı bırakacağız

İnsallah hamile kalırsınız da bat’a gerek kalmaz . Pcos bende de var maalesef, adetim günü gününe olur kıllanmam falan da yok bendeki tek ve tabi en önemli belirtisi kilo ve kiloya bağlı olarak yumurta tembelliği hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Ben tam aksi adetim geçen 2 ay da çok kısa sürdü 4-5 gün de bitti klomenle ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama isterseniz yine danışın doktorunuza

Güncelleme: adetimin artması klomenle alakalı değilmiş arkadaşlar, sanırım fazla spor yaptıydım ondan 5. Günü fazla geldi. Ertesi günü klomene devam ettim fakat adetim kesildi :) T Tuta92

Merhaba arkadaşlar bugün klomenden sonraki iğne olduğumdan tam 10 gün sonrası ve kendimi tutmayıp test yaptım hemen belirsiz ama silik şekilde çift çizgi çıktı bu arada 3. Kullanışım

Topiğe nasıl üye oluyoruz

Merhaba arkadaşlar bugün klomenden sonraki iğne olduğumdan tam 10 gün sonrası ve kendimi tutmayıp test yaptım hemen belirsiz ama silik şekilde çift çizgi çıktı bu arada 3. Kullanışım
Çatlatma iğnesi mi bahsettiğiniz ? Eğer çatlatma iğnesi ise 14 güne kadar yanıltıcı sonuç verebildiği icin 14 günden sonra test yapılması öneriliyor diye duymuştum ama umarım sonuç pozitiftir ve hamilesinizdir

Yaptınız mi testi acaba ☺
Biraz canım sıkıldı ve yapmadım bi kaç kişiden bu belirtyle hamile kalınmaz yapma test diyenler oldu falan .sanrm hasas donemdeym zaten yoktur diye düşünürken biraz kirginliklarmda olunca yapmadım tüm gün yattım sadece annem kızdı yoksa bile otur buna üzül bir baskasinn dediklerine degl rabbim bilir dedi .Yarın yapicam insallh hemen yazicam sonucu pozitif negatif hic fark etmez herseyde bir hayır vardır pes etmek yok

Anneniz o kadar haklı ki .. bir başkasının ne düşündüğünü takmayın ve acaba hamile miyim heyecanını bile doya doya yaşayın bence .. sonuç ne olursa olsun herşey Rabbimden deyip bir sonraki ay icin dua edin ama canınızı sakın sıkmayın her nasip vaktine esirdir umarım hakkınızda hayırlısı olur ve hepimiz en kısa zamanda bebek haberleriyle seviniriz

Hakli tabii ama gel bunu bana anlat haklı olduğunu bildiğim halde kendime anlayamıyorum elde değil. Bazı insanlar çok acımasız hemde çok pat diye karşındakini nekdr yaralayacagini düşünmeden ağzına geleni söylüyorlar. Onlar hayatına devam ama karsindakinde ne gbi üzüntüler yasatacaklarini hic düşünmüyorlar. Tabiki öyle sonuç ne olursa olsun rabbim benim için öyle hayırlı kılmıştır ama insan üzülüyor elbet bir süre toparlanamyor ama yinede çok şükür halimize. Çok şükür rabbime güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkürler Rabbim sizinde gönlünüze göre versin insallh .hepimizin kucağı dolsun insallh. Unutmayıp da sorduğunuz içinde çok teşekkürler yarın sonucu bildircem

Kendim her ay aynı umutsuzluğu ve üzüntüyü yaşadığım icin sizi çok iyi anlıyorum ama elimizden bisey gelmiyor ve stres olumsuz etkiliyor bizi o yüzden olabildiğimiz kadar pozitif olmalyız amin cümlemizin gönlüne göre versin Rabbim .. rica ederim iyi haberler vermeniz dileğiyle iyi geceler

Keşke anlamasak birbirimizi değil mi bilmesek o duyguları üzüntüleri ama işte buda bir sınav insallh atlaticaz bu günleri. Haklisiniz pozitif olmalıyız ki pozitifi görelim insallh güzel haberlerle gelirim güzel haberlerinizide alırım. Hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…