Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah istediğin gibi olur her şey

Benim de klomen bitti iki gün önce bugün doktora gideceğim çatlatma iğnesi verecek bakalım hayırlısı olsun

Dün doktor bana elle muayene ederek rahim ağzımın vajinama yakın olduğu söyledi böyle bir şeyi olan var mı gebe kalman daha kolay olur dedi

Dün doktor bana elle muayene ederek rahim ağzımın vajinama yakın olduğu söyledi böyle bir şeyi olan var mı gebe kalman daha kolay olur dedi
Sanki yumurtlama doneminde rahim agzi asagi iniyor ve aciliyor biraz daha. Gebelik rahat olssun diye. Belki kontrol oldugunda yumurtlamaya yakinmissindir

Benim de klomen bitti iki gün önce bugün doktora gideceğim çatlatma iğnesi verecek bakalım hayırlısı olsun
BEnimde 3. Klomen deneyişim ilk ay yumurtalsr 10 mm kaldı ikinci ay çatlamadı kist oldu 5cm adetle attım şimdide solda 3 yumurta büyüdü çatladı sağdakide doktor 2buçuk cm dedi iğneyi 11 ağustosta oldum bu arada . Doktor çok dua et ve denemeye devam et şimdiye kadar olmadıysa belki sağdaki çatlar oda olur dedi , rahim dokumda iyiymiş 12mm olmuş

Merhaba bende burda yerimi alayım A Ansumjora şubat ayından beri bende beklemedeyim. Bu aralar işlerim çok yoğun olduğu için pek giremiyorum foruma ama Benide eklersen sevinirim bat 02.09

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-14-16-22-08-297_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2020-08-14-16-22-00-550_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2020-08-14-16-21-36-500_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 48
yenileme olacak evet yüksek ihtimal ile... İnanın pek bilgimin olduğu konular değil bu poliçe sigorta işleri...

Bakıp görecez artık neler olacak

inşallah... Eylül ayında küçük bir kaçamak tatil planlıyoruz. Bu pandemi sürecinde nasıl olacaksa o bakacaz artık...

Eylül ayı sonu gibi gidip operasyon konusunda doktorum ile görüşecem... Ekim ayı benim ayım olabilir

O halde sarımsaklıya gidin çok uzak değilse. Eylül ekim ayları çok güzel oluyor. Etrafta fazla kişi de olmuyor. Ben iki hafta önce oradaydım. Fazla kişi yoktu. Ama suyu soğuktu. Eylül ve ekimde deniz ılık oluyor. Çoğu yere de yakın.
İnşAllah doktor sonrası güzel haberlerle geleceksin

Testlerim burda bi baksanz
Prolaktinin yuksek, zaten sen de anlamissindir incir kuru filan yapma sakin. O yukseltiyor prolaktini. Ama doktrun ilac verip dusurur o degeri. Bir de fsh'nin lh'den yuksek olmasi gerekiyor bildigim kadariyla. Polikistik over mi var sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…