İnşallah istediğin gibi olur her şeyDun yumurtalara gene baktik, her overde birer tane, toplam 2 adet 18mm olmuslar. HSG oncesi son denemem. Az once catlatma ignemi yaptim, tevekkeli taalAllah, bakalim bu ay nasip olur mu?? BAT 27 Agustos, 2 Eylule kadar regl olmazsan hayirli olsun dedi doktor. Olur olmaz onu bilmem ama unit veren bir ses ne guzel oluyor, duymak bile guzel...
Duanizi eksik etmeyin, Allah hepinize hayirli, saglikli evlatlar nasip etsin, aratmasin inşAllah
İlk defa mi klomen+catlatma ignesi tedavisi oluyorsunuz?Benim de klomen bitti iki gün önce bugün doktora gideceğim çatlatma iğnesi verecek bakalım hayırlısı olsun
Hayır 3. Olacak buİlk defa mi klomen+catlatma ignesi tedavisi oluyorsunuz?
Anlariz yavrum yolla gelsinHormon testinden anlayan varmı acaba
Sanki yumurtlama doneminde rahim agzi asagi iniyor ve aciliyor biraz daha. Gebelik rahat olssun diye. Belki kontrol oldugunda yumurtlamaya yakinmissindirDün doktor bana elle muayene ederek rahim ağzımın vajinama yakın olduğu söyledi böyle bir şeyi olan var mı gebe kalman daha kolay olur dedi
BEnimde 3. Klomen deneyişim ilk ay yumurtalsr 10 mm kaldı ikinci ay çatlamadı kist oldu 5cm adetle attım şimdide solda 3 yumurta büyüdü çatladı sağdakide doktor 2buçuk cm dedi iğneyi 11 ağustosta oldum bu arada . Doktor çok dua et ve denemeye devam et şimdiye kadar olmadıysa belki sağdaki çatlar oda olur dedi , rahim dokumda iyiymiş 12mm olmuşBenim de klomen bitti iki gün önce bugün doktora gideceğim çatlatma iğnesi verecek bakalım hayırlısı olsun
Testlerim burda bi baksanzAnlariz yavrum yolla gelsin
yenileme olacak evet yüksek ihtimal ile... İnanın pek bilgimin olduğu konular değil bu poliçe sigorta işleri...Police yenileme olacagi icin sıkinti olmaz. Bende 1. Policede gebe degilim 4 ay kalmis bitmesine; ancak her ay dr. kontrollerim, tedavilerim, hormon vs testlerimin tumu yapildi tepe tepe cikti parasi. Zaten hep saglik policem var bu sene icin dogum clause da eklettim, dogurmadilca "hasarsizlik" devam ediyor, ayni hatta daha iyi sartlarla yenileme bile alirim.
inşallah... Eylül ayında küçük bir kaçamak tatil planlıyoruz. Bu pandemi sürecinde nasıl olacaksa o bakacaz artık...En azından sorunun ne olduğu öğrenilmiş ve çözümü var
Seni mutlu edecek şeyler yap bolca
Ben de ocak ayında kürtaj oldum kalbi durduğu için. İlk regl 51 sonra geldi. Gecikince test vs yapıldı düşük amh yüksek fsh çıktı.
İnşAllah Eylül ayı hepimize uğurlu gelir bebişlerimizin haberlerini alırız
O halde sarımsaklıya gidin çok uzak değilse. Eylül ekim ayları çok güzel oluyor. Etrafta fazla kişi de olmuyor. Ben iki hafta önce oradaydım. Fazla kişi yoktu. Ama suyu soğuktu. Eylül ve ekimde deniz ılık oluyor. Çoğu yere de yakın.inşallah... Eylül ayında küçük bir kaçamak tatil planlıyoruz. Bu pandemi sürecinde nasıl olacaksa o bakacaz artık...
Eylül ayı sonu gibi gidip operasyon konusunda doktorum ile görüşecem... Ekim ayı benim ayım olabilir
Prolaktinin yuksek, zaten sen de anlamissindirTestlerim burda bi baksanz