Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çünkü testere çayının daha çok faydası olduğunu vücudumu gözlemleyerek anladımm bu yüzden hayır tam aksine doktor hemen klomen çatlatma iğnesi verdi
Testere çayı diğer hormonlarıda etkileyebiliyor Dikkatli olun. Hayırlı sonuçlar alırsınız umarım

Buyur buyur, bence sabredin. Kontrollu gitmis dr. vardir bir bildigi...

Kızlar bat 11 ağustostu kırmızıları gördüm. Ovulasyon testiyle gününü bile tuttursan da olmayınca olmuyor bat 11 eylül. Bakalım bu ay korona vakalarına göre deneme yapacağım sanırım. Korkuyorum yine geçen kış gibi hastane yığılmalarından,

Eveeettttt..... Rahim filmini çektirdim, her iki kanaldan da ilaç geçti, her iki tüpümde açık, patolojik herhangi anarmoliye rastlanmadı ancak rahim şeklim "T" şeklinde imiş doktora sonuçlarımı göstericem ona göre bir tedaviye başlanacak

Çok sevindim senin adına canımmm T şeklinde olunca ne oluyoemus ki kötü bisey değildir insallahhh..

internette şöyle bir şey buldum ve moralim bozuldu... Operasyon geçirecek halim kalmadı artık..

T şeklinde rahim, doğuştan gelen rahim bozukluklarındandır. Rahmin iç boşluğunun normalden daha dar ve T şeklinde olduğu durumdur. Bu duruma rahim yan duvarları çok kalındır. Bu durumda hamile kalmak zordur ve hamile kalanların yaklaşık %70’e yakını düşük yapar. Bazen de hamile kalındığında, embriyo fallop tüplerinde gelişme gösterir ve dış gebelik olur. Teşhisi için rahim filmi (HSG), 3 boyutlu ultrason ya da histeroskopi kullanılabilir. Histeroskopik yöntemle kalın olan rahim yan duvarlarının açılarak rahim iç boşluğunun genişletilmesi sonrası sağlıklı bir şekilde hamile kalarak doğum yapmak mümkündür.

Merhaba kızlar mayıs ayında bi kimyasal yaşadım, 4ay klomen femera ve çatlatma iğnesi kullndım. Temmuz ayında folik asit hariç hiçbir ilaç kullanmadım ve 32mm kist oluştu. Ağustosun 6sında adetim 4gün erken geld ve afedersiniz simsiyah renkte adet oldum 5-6gün boyunca İlk defa böyle adet yaşadım. Sanırım kist oldu bakalım ne zaman kısmetse.. bat 8eylül

A Ansumjora canım benide eklemisin
Bat 11 Eylül.
Aslında 4 gün sonra bu ayın adetini olacam, ama dün doktora gittim ve doktorum rahmin duvar kalınlığı adetinin geleceği şeklinde dedi, Şimdiden yerimi alayım ben. EYLÜL AYI HEPİMİZE ŞANSLI GELSİN

A Ansumjora bat 1 Eylül yazarmısın dün çatlatma iğnemi oldum Cumartesi günü günde 3 progestana başlayacam ona göre adetim en geç 1 Eylül Allah’ın izniyle. Ama inşaallah hepimiz buraya hamilelik haberini yazmış oluruz canlar . Bu ay 3. Klomen tedavim bu arada

Benide ekler misiniz var 7 eylül ne yazik ki agustos ayında kimyasal bir gebelik geçirdim suan adetimin 3.gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…