Merhaba canım,benimde bir kaybım var 6.haftada kalbi durdu ben direk özelde bir doktora gittim o gereken tahlilleri istedi iyi bir doktor bulup anlatınca o söylüyor zaten gereken şeyleriMeraba arkadaslar gebelik dusunyrm dusuk yaptım 4 ay once ama bu kez onlem almak ısıtıyorum hangi testleri yaptrmalym geblık oncesi
Bende geldim beni de ekleyebilir misiniz 11 Eylül batMerhaba Arkadaşlar,
Ben Nisan ayından Mayıs Ayına, Mayıs'dan Haziran'a ordan Temmuz ayı topiğine postalandım.
Reglimin geç gelmesi nedeni ile Ağustos topiğine giremedim bile :):):)
Veeeee Eylül topiğimiz hayırlı olsun :):):)
Adını yazdırmak isteyen arkadaşlar lütfen ama lütfen beni etiketliyerek (B)eklenen (A)det (T)arihinizi topiğe yazarsanız sevinirim.
Hayırlı olsun....
TOPİK SAKİNLERİ BEKLENEN ADET TARİHLERİ;
01.09.2020 -->sutlaacc
01.09.2020 --> T Tuta92
02.09.2020 --> A Ansumjora
02.09.2020 --> E efulimm1
04.09.2020 --> @nurhan2734
04.09.2020 --> @jnci
07.09.2020 --> @Duruuu
17.09.2020 --> @TOBEORNOTTOBE1
Ekliyorum hemenBen de varim :) bat 1 eylul 2020
Öncelikle hemen bir kadın doğum uzmanına git... Smear ve Kültür testi yaptır. ( Vajinal muayne esnasında yapılıyor bunlar)Meraba arkadaslar gebelik dusunyrm dusuk yaptım 4 ay once ama bu kez onlem almak ısıtıyorum hangi testleri yaptrmalym geblık oncesi
ekledim :)
Aaa bu nerden çıktı tam aksine ufak yapışıklıklar varsa da yok ettiğinde tutma ihtimali daha da artıyoRahim filminden sonra korunmak mi lazimmis bak bunu şimdi ogrendim, aklimda olsun, 1-2 ay daha olmazsa ben de cektirecegim.
bir sonraki adete kadar beklemek gerekiyormuş canım uzun süreli bir korunma değil, 20 gün kadar filan korunacaz max.Aaa bu nerden çıktı tam aksine ufak yapışıklıklar varsa da yok ettiğinde tutma ihtimali daha da artıyo
neden içmek istemiyorsun canım.. Bence doktor önerisinden çıkmaYa kızlar çok kararsızım doktorum dostinex yazdı içmek istemiyoeum testere dişli aslan pençesi mi içsem yine diyorum
hiç belli olmaz canım bu işler....On kotrolde 7 folikul vardi, bugun gittim femera sonrasi ilk kontrole, her yumurtalikta 1er tane olgun yumurta olusmus.. persembeye kadar rahimin kalinlasmasini bekliyoruz. Sonra catlatacagiz. Sonrasi ya nasip... Femera Klomenden daha iyi geldi bana, bakalim gorecegiz sonucu.. Olmaz olmaz bir de ikiz olurmuş)
Hoş geldin ekliyorum hemen seni...Umarım şanş getirir topiğimiiz....Merhaba kızlaaarrrr bende aranıza katılabilir miiyiimm? :) 1 yıllık evliyim, geçen hafta ilk defa korunmadım ama adet öncesiydi o yüzden pek bir etkisi olacağını sanmıyorum. Şu an reglim, bittiği gibi çalışmalara başlayacağım umarım eylül güzel gelir :)
BAT: 4 EYLÜL
Neden kkulllanmak istemiyorsunuz?Ya kızlar çok kararsızım doktorum dostinex yazdı içmek istemiyoeum testere dişli aslan pençesi mi içsem yine diyorum
Çok sevindim sizin adınızaOn kotrolde 7 folikul vardi, bugun gittim femera sonrasi ilk kontrole, her yumurtalikta 1er tane olgun yumurta olusmus.. persembeye kadar rahimin kalinlasmasini bekliyoruz. Sonra catlatacagiz. Sonrasi ya nasip... Femera Klomenden daha iyi geldi bana, bakalim gorecegiz sonucu.. Olmaz olmaz bir de ikiz olurmuş)
Hayııırrrr çünkü pek bir bilgim yok bu ay regl sonrası gün aşırı denemeyi düşünüyorum olmaz ise eğer testleri deneyeceğimhoş
Hoş geldin ekliyorum hemen seni...Umarım şanş getirir topiğimiiz....
Ovülasyon testi filan yapıypr musun? yumurta takibi yada?
Çünkü testere çayının daha çok faydası olduğunu vücudumu gözlemleyerek anladımm bu yüzden hayır tam aksine doktor hemen klomen çatlatma iğnesi verdiNeden kkulllanmak istemiyorsunuz?
doktorunuz korunun yada korunmayın diye bişey söyledimi acaba?