Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BAT 19 Ağustos. Henüz yeni denemeye başladık. Temmuzda yumurtlama günü konusunda bilgisizdim. Bu ayda bayrama filan denk geldi kaçırdım galiba ama nasipİnşallah çok fazla bekletmeden gelir. Çünkü yaşım 37 ve bebeğimle geçireceğim çok zamanım olsun istiyorum 🙏🏻

Meraba arkadaslar gebelik dusunyrm dusuk yaptım 4 ay once ama bu kez onlem almak ısıtıyorum hangi testleri yaptrmalym geblık oncesi
Merhaba canım,benimde bir kaybım var 6.haftada kalbi durdu ben direk özelde bir doktora gittim o gereken tahlilleri istedi iyi bir doktor bulup anlatınca o söylüyor zaten gereken şeyleri

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Nisan ayından Mayıs Ayına, Mayıs'dan Haziran'a ordan Temmuz ayı topiğine postalandım.
Reglimin geç gelmesi nedeni ile Ağustos topiğine giremedim bile :):):)

Veeeee Eylül topiğimiz hayırlı olsun :):):)

Adını yazdırmak isteyen arkadaşlar lütfen ama lütfen beni etiketliyerek (B)eklenen (A)det (T)arihinizi topiğe yazarsanız sevinirim.
Hayırlı olsun....

TOPİK SAKİNLERİ BEKLENEN ADET TARİHLERİ;

01.09.2020 --> sutlaacc sutlaacc
01.09.2020 --> T Tuta92

02.09.2020 --> A Ansumjora
02.09.2020 --> E efulimm1
04.09.2020 --> @nurhan2734
04.09.2020 --> @jnci

07.09.2020 --> @Duruuu
17.09.2020 --> @TOBEORNOTTOBE1
Bende geldim beni de ekleyebilir misiniz 11 Eylül bat 😐

Meraba arkadaslar gebelik dusunyrm dusuk yaptım 4 ay once ama bu kez onlem almak ısıtıyorum hangi testleri yaptrmalym geblık oncesi
Öncelikle hemen bir kadın doğum uzmanına git... Smear ve Kültür testi yaptır. ( Vajinal muayne esnasında yapılıyor bunlar)

Sonra reglinin 2. günü kan ver hormon testlerinne baksınlar (fsh, lh ve prolaktin vs.) Doktoruna rahim filmi istediğini de söyle döngünün 9 ve 10. günleri içerisinde çekilyor diye biliyoum.

Döngünün 21. günüde progestron testi var kanda bakılıyor yumurtlama ile ilgili doktora yol gösteren bir test bu onu yaptır.

Herşey normal ama olmuyorsa hemen eşin gitsin spremiyrom testi versin...

İnan ilk başta neden bunları yapacam yaaa diye düşünerek yaptırmadım şuan çok pişmanım boşuna zaman kaybettim.. denemelerin 7. ayında eşimin ileri hareketli sperm sayısının az olduğunu öğrendik şuan vitaminler ile onu destekliyoruz.
Bende hemen rahim flmi çekilecem yarın için randevu aldım

Ya kızlar çok kararsızım doktorum dostinex yazdı içmek istemiyoeum testere dişli aslan pençesi mi içsem yine diyorum

Merhaba kızlaaarrrr bende aranıza katılabilir miiyiimm? :) 1 yıllık evliyim, geçen hafta ilk defa korunmadım ama adet öncesiydi o yüzden pek bir etkisi olacağını sanmıyorum. Şu an reglim, bittiği gibi çalışmalara başlayacağım umarım eylül güzel gelir :)

BAT: 4 EYLÜL

On kotrolde 7 folikul vardi, bugun gittim femera sonrasi ilk kontrole, her yumurtalikta 1er tane olgun yumurta olusmus.. persembeye kadar rahimin kalinlasmasini bekliyoruz. Sonra catlatacagiz. Sonrasi ya nasip... Femera Klomenden daha iyi geldi bana, bakalim gorecegiz sonucu.. Olmaz olmaz bir de ikiz olurmuş :KK66:)

On kotrolde 7 folikul vardi, bugun gittim femera sonrasi ilk kontrole, her yumurtalikta 1er tane olgun yumurta olusmus.. persembeye kadar rahimin kalinlasmasini bekliyoruz. Sonra catlatacagiz. Sonrasi ya nasip... Femera Klomenden daha iyi geldi bana, bakalim gorecegiz sonucu.. Olmaz olmaz bir de ikiz olurmuş :KK66:)
hiç belli olmaz canım bu işler....
Hayırlısı olsun senin için

hoş
Merhaba kızlaaarrrr bende aranıza katılabilir miiyiimm? :) 1 yıllık evliyim, geçen hafta ilk defa korunmadım ama adet öncesiydi o yüzden pek bir etkisi olacağını sanmıyorum. Şu an reglim, bittiği gibi çalışmalara başlayacağım umarım eylül güzel gelir :)

BAT: 4 EYLÜL
Hoş geldin ekliyorum hemen seni...Umarım şanş getirir topiğimiiz....
Ovülasyon testi filan yapıypr musun? yumurta takibi yada?

Çok sevindim sizin adınıza ☺️ Bende gonal f kullanıyordum 6 gündür bugün kontrole gittim tek bir yumurtam bile büyümemiş 75 ile başlamıştım doktorum Dedi ki ilk Kullanımın olduğu için düsÜk dozla başladım iki gün daha kullan çarsamba gel eğer yine büyüme yoksa doz arttırırız dedi .. büyür mü sizce 6 günde hiç büyümeyen yumurta 2 günde mi büyüyecek 😔😔 çok moralim bozuldu umutluydum bu ay

hoş

Hoş geldin ekliyorum hemen seni...Umarım şanş getirir topiğimiiz....
Ovülasyon testi filan yapıypr musun? yumurta takibi yada?
Hayııırrrr çünkü pek bir bilgim yok bu ay regl sonrası gün aşırı denemeyi düşünüyorum olmaz ise eğer testleri deneyeceğim 🙃

Neden kkulllanmak istemiyorsunuz?
doktorunuz korunun yada korunmayın diye bişey söyledimi acaba?
Çünkü testere çayının daha çok faydası olduğunu vücudumu gözlemleyerek anladımm bu yüzden hayır tam aksine doktor hemen klomen çatlatma iğnesi verdi

X