- 25 Şubat 2016
- 107
- 45
- 33
İnsAllah pozitif olur güzel haber verirsin yarın.Evde test yaptım negatif kan verdim doktor kan istedi onu bekliyorum değişen birşey olmaz da bekliyoruz benimki biraz karışık gibi yaa bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsAllah pozitif olur güzel haber verirsin yarın.Evde test yaptım negatif kan verdim doktor kan istedi onu bekliyorum değişen birşey olmaz da bekliyoruz benimki biraz karışık gibi yaa bilmiyorum
SanmıyorumİnsAllah pozitif olur güzel haber verirsin yarın.
Sebepsiz canım bir sorun yok ama olmuyor çok üzülüyorum çok zor inşallah düzelir hepimizin sıkıntılarıSizde ne sıkıntısı vardı canım
Sağol canım amin inşallahCanım benim üzülme lütfen olur mu sabret asla umudunu yitirme Hepimiz aynı şey için çabalıyoruz Rabbım inşallah tez zamanda çabalarımızın karşılığını versin ara sıra uğra buraya
Amin inşallah canımSebepsiz canım bir sorun yok ama olmuyor çok üzülüyorum çok zor inşallah düzelir hepimizin sıkıntıları
Sonucum çıktı negatifİnsAllah pozitif olur güzel haber verirsin yarın.
bu sanirim çiftin istegine bagli canim, bana 2de olmasa tup bebek deneriz dediNiye 6 tane denemiyorsunuz ki hemen tüp bebek dedi size
Hım bilmiyordum inşallah hepimiz en kısa süre de pozitif görürüzbu sanirim çiftin istegine bagli canim, bana 2de olmasa tup bebek deneriz dedi
Insallah canim ama benim de sanirim negatif olcak, agrilarim resmen adet sancisi umidim yokHım bilmiyordum inşallah hepimiz en kısa süre de pozitif görürüz
Gecmis olsun uzuldum…Sonucum çıktı negatif
İnşallahGecmis olsun uzuldum…
Ama onumuze bakmak zorundayiz artik insallah bir mucize olur canim
Doktorun dediği günde kan verdiysen bırak bence ama erken verdiysen bekleKizalr kan sonucum da negatif progesteron fitili bırakayım mı doktoruma soramıyorum hafta sonu olduğu için
Sanirim birakabilirsin canimKizalr kan sonucum da negatif progesteron fitili bırakayım mı doktoruma soramıyorum hafta sonu olduğu için
Bakalim canim ben de eger o gune adet olmasam ben de test yapacagim… ruyamda kan vermistim hcg 15 cikmistiKızlar hepiniz için çok üzüldüm, ama lütfen pes etmeyin psikoloji çok önemli. Çarşamba günü gelin olurmu ne olursa olsun bende paylasicam sizinle
Tamam canım inşallah güzel sonuçlar alırızBakalim canim ben de eger o gune adet olmasam ben de test yapacagim… ruyamda kan vermistim hcg 15 cikmisti
Haberleselim mutlaka
Bugün du normalde ama ben dün verdim 1 günde değişen birşey olmaz sanıyorum ki bu zaman kadar çok bir belirti yaşamadım reglime 4 gün var zaten bende adet belirtileri başladıDoktorun dediği günde kan verdiysen bırak bence ama erken verdiysen bekle
Onşallah rüyaların gerçek olur bende karnıma ultrason ile bakıyorlar dı kalp atişi dinliyordum 2 3 gün önce rüyamda inşallah seninki gerçek olurBakalim canim ben de eger o gune adet olmasam ben de test yapacagim… ruyamda kan vermistim hcg 15 cikmisti
Haberleselim mutlaka
Zaten adet zamanı yakın olduğu için belirtiler aynı oluyormuş. Canım benim sen biraz daha streslisin sakın olmalısın bak o kadar çok insan varki 15 yıl her yolu deneyip sonuç almayıp bir anda doğal yolla hamile kalanlar var o yüzden asla kendimizi boşluğa biramamaliyizBugün du normalde ama ben dün verdim 1 günde değişen birşey olmaz sanıyorum ki bu zaman kadar çok bir belirti yaşamadım reglime 4 gün var zaten bende adet belirtileri başladı