Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallahh dombilişko yaaaaaaaa bak sennn allah nazarlardan korusun çok tatlııııı duygucum yaaa oturması için daha erken değilmi yaaaaaa :uhm: ama oğlun tam birrrr tosun maşallahhhhhhhhhhhh
nazar değmesin maşallah pek datluuuuuuuuuuuuusırnaşık şeyhihoyyyt
duygu maşallah ya paşan çok tatlı ekrandan yiyecektim nerdeyse tombiş tombiş ya nazar değmesin
duyguuuu maşaAllah bu ne yakışıklılık yavvv
Allahım nazarlardan korusun, yesin onu merve ablası kaydirigubbakcemile2
Glitterfy.com - MySpace Glitter Graphics
1. Gözat
2. Upload & Start
3. Glitter Type ' dan bir şekil seç.
4.Generate Glitter Graphic
açılan sayfadaki BbCode for Forums yazan seçeneği mesaj yazar gibi mesaj yazdığın alana kopyala..
özlemcim ben böyle yapıyorum..umarım olur sennki de..
canım ben de çok teşekkür ediyorum foto yüklemeyi tarif ettiğin için. nezamandır bende kızımı sizinle paylasmak istiyordum ama bi türlü beceremıyodum.şimdi ögrendim bundan sonra sık sık kızımı görebilirsiniz.yerimseniben
mervecim çok saol.bu arada senin kız da çoook tatlı maşallah.senin kızın saçlarından biraz ver de benim oğlana ekelim.kel bizim ki uzaylı gibi )))
çok teşekkur ederım arkadaslar butun bebıslerımız cok guzeller masallah allah nazarlardan saklasın..
mervecım bende yerım busranın o tombiş yanaklarını,lepiska saçlım benım:)))
ya evcil olacak demek ki annesi kızın :CüvCüv:
bizimki de tam tersi dışarıda gezerken pek hoşlanıyo etrafı seyreder öyle sessiz sessiz.. tabii karnı toksa :ecrin_bebek: