- 9 Mayıs 2023
- 553
- 231
- 24
Nerdeyse aynı desem.. şokum şu an bu kadar benzeyemez nerdeyse zamanlarımız bile aynı.. 12 temmuzda sürece başladım 24 ünde yumurtlarım toplandı 4 tane 4AA kalite 5. Gün embriyolarım var. İlk adetimi toplamadan 6 gün sonra oldum siz gibi.. 2 yıllık evliyiz sebepsiz olmuyo Bizimde sonradan pko çıktım ama adetlerim düzenliydi çatlıyordu da.. neyse işte bize de 2 adet beklicez dendi bu ay sonu regl bekliyorum çok heyecanlıyımKızlar temmuz ayında tüp bebek tedavisine başladım. Açıklanamayan nedenlerden dolayı 2.5yıldır çocuk sahibi olamıyorum. 11 temmuzda ilaç kullanmaya başladık 22 temmuzda yumurtalarım toplandı. 2 tane iyi kalite 2 tane orta kalite 5.gün embriyomuz oluştu. Çok şükür ama sonra embriyoları araştırdım da araştırdım araştırdım da araştırdım çok iyi kalite değil. Kafayı yemek üzereyken araştırmak vazgeçeye karar verdim artık önce Allah’a sonra embriyo larıma inanıyorum herşeyin güzel olacağına inanıyorum. Bana 2 adet bekleyeceğiz transfer için dediler ilk adet yumurta toplamadan 6 gün sonra oldu. Bitmesine 2 gün kaldı. İnşallah yeni adetimi bekleyeceğim benimle benzer durumda olanlar varsa yazsın paylaştıkça belki biraz daha kolay geçer zaman. Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Alıntı