Tek embriyo gönderilecekTek embriyo mu 2 embriyo mu transfer edilecek canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek embriyo gönderilecekTek embriyo mu 2 embriyo mu transfer edilecek canım
Yaşım 30 ilk transferTek embriyo mu çift embriyo mu transfer edilecek canım. Bide yaşın kaç kaçıncı transfer canım
Yaş | Embriyo kalitesi | Kaç tane Embriyo | Kaçıncı Tarnsfer | Transfer tarihi | Test günü | Sonuç |
35 | 3aa ve 2bb | 2 | 1 | |||
32 Kübra | aa kalite | 1 | 5 | |||
35 tiffany | Biri iyi biri orta kalite | 2 | 1 | |||
29 Emel | 5aa | 1 | 3 | |||
30 Berra | 4aa | 1 | 1 | |||
Wp grubu kursak hep bir ordan dertlessek daha güzel olur. Acımızı anlayanlarla konuşmak iyi geliyor çünküKızlar inşallah transfer olduktan sonra burada beraber gün sayarız ve hepimiz pozitif sonucu alırız inşallah.
Olur tabi canım özelden numaralarınızı atın bana ben kurayım olur muWp grubu kursak hep bir ordan dertlessek daha güzel olur. Acımızı anlayanlarla konuşmak iyi geliyor çünkü
Canım ilklerin tuttumu 5 deneme Allah sabırlar versin benim 3 olacak o kadar zorkii. Wp grubu kurcaz Eylül transferi numaranı at istersen ekleyelimMerha canım benimde çok olumsuz oldu Geçen sene ikizlerime hamileydim erken doğumla Kaybettim 5 aylıkken Malesef geçtiğimiz mayıs ayında 4 transferi oldum tekrar son emriyomla fakat yine olumsuz oldu bu ay yeniden başladık eşim sperm vermeye gitti ve 5 yumurtadan sağlıklı 3 adet emriyomuz oluştu bu 5.denemem olucak inşallah Umarım sağlıkla pozitif bu sefer kucağıma alabilirim bu ay başlayacaktım ama adetim yakın diye dontorum bir sonraki ay başlayalım dedi bakalım herşeyin hayırlısı
Canm bende yazsam eklermisiniz grubaOlur tabi canım özelden numaralarınızı atın bana ben kurayım olur mu
Eklerim tabi canımCanm bende yazsam eklermisiniz gruba
Berra wp grubu kuracağız Eylül transferi için istersen numaranı özelden yazYaşım 30 ilk transfer
Bana sormadı hiç öyle bişey genç olduğumu bildiği için yada bilgilerim onda olduğu için sanırım Benimde 2 şer 2 Serdi öncekiler sonra tek koyunca çöpe gidiyor diğerleri tekrar dondurmuyorlar cozulunce ise yaramiyormus çü
Canım Eylül transfer olacaklara wp grubu kuracağız istersen sende katıl özelden yaz numaranıMerhaba ben de 13 temmuzda opu oldum maalesef sonrasinda adet olamadim. Benim rezervim dusuk dolayisiyla 2 yumurtam toplandi birisi 5. Gun donduruldu.
Adet goremeyince ultrason muayenesi yapildi doktorum trisequens isimli bir ilac verdi 28 gun kullan bu arada dinlen transfer mi istersin havuz yontemiyle mi devam etmek istersin dusun o arada dedi.
22-23 agustos gibi heralde doktora gidecegim ve eger vucudum toparlarsa ve ben de karar verirsem eylulde transfer olacagim.
Iyi kalitede oldugu soylendi sizin arastirmalariniz neden sizi uzdu? Iyi kalitede denenlerin kalitesinden neden supheye dustunuz merak ettim.
Canım Eylül için transfer olacaklara wp grup kuracağız istersen sende katıl numaranı yazMerhaba ben varım 11 temmuzda yumurtalarım toplandı 27 yaşında olmama rağmen sadece 6 yumurtam toplandı ve bunların 3ü olgundu 2 si döllendi ama sadece 1 tanesi 5. güne gitti ve doktorumun dediğine göre 5AA kalitesinde bir embriyommuş. şuan rahim dinlendirme sürecindeyim ağustosun ortası gibi tekrar adet bekliyorum sonra da inşallah eylül başı gibi transfer olurum diye düşünüyorum umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
Maşallah inşallah güzel sonuçlar alırızBen variiim Ağustos 25 gibi regl Olcam transfer hazırlığına başlicam 3. Denemem olacak
Aynen öyle canım zor ama napalim hayat devam ediyor bir şekilde pes etmek istemiyorum hayırlısı olsun hakkında bu seger nasip olur inşallah Tabiki olur katılırım canımCanım ilklerin tuttumu 5 deneme Allah sabırlar versin benim 3 olacak o kadar zorkii. Wp grubu kurcaz Eylül transferi numaranı at istersen ekleyelim
Tamam canım normal yazdım ben bir baksana özele yazayım olmadıCanım Eylül transfer olacaklara wp grubu kuracağız istersen sende katıl özelden yaz numaranı
Canm yazdım sana özeldenCanım Eylül transfer olacaklara wp grubu kuracağız istersen sende katıl özelden yaz numaranı
Kesinlikle katılıyorum güzel olurWp grubu kursak hep bir ordan dertlessek daha güzel olur. Acımızı anlayanlarla konuşmak iyi geliyor çünkü
İnşallah canım inşallahKızlar inşallah transfer olduktan sonra burada beraber gün sayarız ve hepimiz pozitif sonucu alırız inşallah.
Ben ağustos grubunda takılıyorum ama sanırım eylüle kalacak benim iş:))Başka transfer için Eylül ü bekleyen yok mu kızlar