- 8 Nisan 2022
- 627
- 337
- 29
Ben variiim Ağustos 25 gibi regl Olcam transfer hazırlığına başlicam 3. Denemem olacakİnşallah güzel haberlerimizi alırız. Başka kimse yokmu Eylül ü transfer için bekleyen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben variiim Ağustos 25 gibi regl Olcam transfer hazırlığına başlicam 3. Denemem olacakİnşallah güzel haberlerimizi alırız. Başka kimse yokmu Eylül ü transfer için bekleyen
Aaa hoşgeldin canım benimde adet tarihim 24 Ağustos beraber aynı anda olucaz inşallah hep beraber güzel sonuçlar alırız. Embriyoların kalitesini biliyor musun birde yaşın kaç? Tabloya ekleyelim hergün dua edelim tablodaki herkes inşallah pozitif sonuç görür diyeBen variiim Ağustos 25 gibi regl Olcam transfer hazırlığına başlicam 3. Denemem olacak
10 tane embriyom var 3 tane 5aa bir tane 5bb kalanlarda 4lerde iste. 29 yaşındayım. Kızlar birde ayıptır sorması rahim dinlendirmede ilişki serbest miiAaa hoşgeldin canım benimde adet tarihim 24 Ağustos beraber aynı anda olucaz inşallah hep beraber güzel sonuçlar alırız. Embriyoların kalitesini biliyor musun birde yaşın kaç? Tabloya ekleyelim hergün dua edelim tablodaki herkes inşallah pozitif sonuç görür diye
10 tane embriyom var 3 tane 5aa bir tane 5bb kalanlarda 4lerde iste. 29 yaşındayım. Kızlar birde ayıptır sorması rahim dinlendirmede ilişki serbest
Canım yumurta toplamadan sonra ilk adetin bitinceye kadar yasak sonra 2.adete kadar serbest hatta o arada doğal hamile kalanda çok okudum burada.10 tane embriyom var 3 tane 5aa bir tane 5bb kalanlarda 4lerde iste. 29 yaşındayım. Kızlar birde ayıptır sorması rahim dinlendirmede ilişki serbest mii
Yaş | Embriyo kalitesi | Kaç tane Embriyo | Kaçıncı Tarnsfer | Transfer tarihi | Test günü | Sonuç |
35 | 3aa ve 2bb | 2 | 1 | |||
32 Kübra | aa kalite | 1 | 5 | |||
35 tiffany | Biri iyi biri orta kalite | 2 | 1 | |||
29 Emel | 5aa | 1 | 3 | |||
Canım hoşgeldin aramıza inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz. Bende 2.5 yıldır evliyim bizimde sebepsiz olmuyor. Daha yumurtan toplanmadı demi. Hadi inşallah güzel haberlerini alırız canımMerhaba kızlar benim sürecim yeni başladı suan iğne vuruluyorum yaklaşık 2.5 senedir hiç hamile kalmadım ne bende ne eşimde hiçbir sıkıntı yok ama maalesef olmadı doktorum cuma günü çağırdı kontrol edecekmiş eğer oluşmuşsa yumurta toplama işlemi için gün verecekmiş doktorum 1 ay bekleriz dedi amh değerin biraz yüksek kaldıramayabilirsin rahim biraz dinlensin dedi çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum inşallah bebeklerimiz bize tutunur
Hayır canım toplanmadı cuma günü belli olacak toplanacak gün doktorum 1 ay bekleyelim dedi ama ben hiç beklemek istemiyorum senin sürecin nasıl ilerliyor inşallah alırız inşallahCanım hoşgeldin aramıza inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz. Bende 2.5 yıldır evliyim bizimde sebepsiz olmuyor. Daha yumurtan toplanmadı demi. Hadi inşallah güzel haberlerini alırız canım
Canım benim yumurta toplandı 2 adet görünceye kadar ara verildi 2.adet ile beraber transfer yapılacak inşallah. Bende şimdi 2.adeti bekliyorum 17-20 gün arası kaldı.Hayır canım toplanmadı cuma günü belli olacak toplanacak gün doktorum 1 ay bekleyelim dedi ama ben hiç beklemek istemiyorum senin sürecin nasıl ilerliyor inşallah alırız inşallah
Anladım hayırlısı olur inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin peki bu süreçte birliktelik oluyor mu yani nasıl yapmalıyım doktora soramadımCanım benim yumurta toplandı 2 adet görünceye kadar ara verildi 2.adet ile beraber transfer yapılacak inşallah. Bende şimdi 2.adeti bekliyorum 17-20 gün arası kaldı.
Canım bizim yumurtalar toplanıncaya kadar ilaçlara başladığımızda yasak kondu sonra yumurtalar toplandı ilk adeti gördüm adetim bittikten sonra ilişki başladı. Zaten bi 3 hafta ara olmuştu.Anladım hayırlısı olur inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin peki bu süreçte birliktelik oluyor mu yani nasıl yapmalıyım doktora soramadım
Haklısın cuma gidicem sorayım canm sperm testinde sadece 1 hafta perhiz diyorlar çünkü ondan dolayı kafam karıştı bizde o biraz sorun çünküİstersen sen sor daha için rahat eder biz sormadan hemşireler anlatmıştı zaten bize
Berra hoşgeldin yumurtaların çok kaliteli maşallah inşallah güzel sonuçlar alırızMerhabalar benim de 27 temmuzda opu işlemim oldu, 3 embriyom var 4AA-4AB-4AB transfer günüm henüz belli değil
Tek embriyo mu 2 embriyo mu transfer edilecek canımBerra hoşgeldin yumurtaların çok kaliteli maşallah inşallah güzel sonuçlar alırız
Tek embriyo mu çift embriyo mu transfer edilecek canım. Bide yaşın kaç kaçıncı transfer canımMerhabalar benim de 27 temmuzda opu işlemim oldu, 3 embriyom var 4AA-4AB-4AB transfer günüm henüz belli değil
Yaş | Embriyo kalitesi | Kaç tane Embriyo | Kaçıncı Tarnsfer | Transfer tarihi | Test günü | Sonuç |
35 | 3aa ve 2bb | 2 | 1 | |||
32 Kübra | aa kalite | 1 | 5 | |||
35 tiffany | Biri iyi biri orta kalite | 2 | 1 | |||
29 Emel | 5aa | 1 | 3 | |||
Berra | 4aa | 1 | ||||
İnşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinBerra hoşgeldin yumurtaların çok kaliteli maşallah inşallah güzel sonuçlar alırız