- 13 Ağustos 2024
- 1.112
- 1.449
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar merhaba; 25 Eylül transfer oldum cok şükür 5 ekimde pozitif haberini aldık 7 ekimde tekrar test verdik ve sonuc 2 ye katlayinca 2 hafta sonraya ultrason günü al dediler. Hem özelden hem devletten 22 ekimde aynı güne randevu aldım. Iki ultrasonda da bebek 6 haftalık olarak göründü. Sabah özelde ilk ultrasona girmeden hafif kanama gelmisti. Devlet 1 ay sonraya randevu verdi. Özelde kanama oldu diye 3 gün sonra tekrar gel dedi. Hem kalp atışı dinleriz dedi. 25 ekimde tekrar gideceğim sabah aşırı bir ağrı ve birden fazla bir sekilde kanamam geldi. Acil doktoru aradik saati beklemeyin hemen gelin dedi. Hemen gittik bakildi bebek gelismis 7 hafta 4 günlük olmus kalp atisi devam ediyor dedi dinletti de ama rahim icinde kanama oldugu icin hastaneye yonlendirip yatis yaptirdi. Tedaviyle kanamam durdu ertesi gün tekrar ultrasonda baktı ve 1 gün sonra da 8 hafta 2 günlük olmus dedi. Yani bu durum bana cok sacma geldi. Böyle bir durum yasayan var mı? Kafam karıştı benim. 1 bebek 1 hafta olmadan 2 hafta birden gelişim gösterebilir mi?
Hangi testler canımkızlar kan testleri yapan oldu mu kontrolden sonra
Doktorum 5+1 de kese muayanesinden sonra bir sürü test istedi yaptırdım ben.kızlar kan testleri yapan oldu mu kontrolden sonra
Kontrol sonrası testler istiyorlarHangi testler canım
Benden istenmişti canım yapıldıKontrol sonrası testler istiyorlar
Yaa geçmiş olsun canm bı ilaç verildi miBen yeni yaptırıyorum alt yüksek çıktı biraz
Sağol canım baktı ben omega takviye kullanıyordum onu kesti. 2 katı kadar yükselmemiş çok şükür şimdilik gelecek hafta tekrar kan testini bekleyecezYaa geçmiş olsun canm bı ilaç verildi mi
Benim hastane randevum vardı gelir gelmez uyuyup kalmışımBizim diğer kızlar nerde kimse yok mu ortada sesleri çıkmıyor
Aaah çok sevindim hadi hayırlı olsun canım darısı başıma inşallah .Benim hastane randevum vardı gelir gelmez uyuyup kalmışımkalp atışımızı da kendi doktorumuzla da duyduk çok şükür bir sıkıntımız yok artık kendine doktor seçip devam edebilirsin ilaçları 10. Hafta gibi keseriz büyük ihtimalle dedi
Gebelik rutin testleri bahsrttigin sanirim kuzu keseyi gordukten sonra yaptik bizde onlarikızlar kan testleri yapan oldu mu kontrolden sonra
Yüksek cikan degerin nedir canm alt dediginBen yeni yaptırıyorum alt yüksek çıktı
Alanin aminotransferaz (Alt) diyorYüksek cikan degerin nedir canm alt dedigin
Amin canım inşallah senin yarın mıydıAaah çok sevindim hadi hayırlı olsun canım darısı başıma inşallah .